peravrexei Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Παιδιά αν έχει κάποιος παίξει το παιχνίδι μια βοήθεια. Έχω κολλήσει στο εξής σημείο: δύο τούνελ το ένα αριστερά το άλλο δεξιά πρέπει να ενεργοποιήσω ένα ασανσέρ το οποίο είναι κλεισμένο με συρματόπλεγμα και το μόνο που έχω είναι κάτι αυτοκίνητα και βαγόνια μια βάρκα κλπ. τι πρέπει να κάνω;
Roronoakostas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Παιδιά αν έχει κάποιος παίξει το παιχνίδι μια βοήθεια. Έχω κολλήσει στο εξής σημείο: δύο τούνελ το ένα αριστερά το άλλο δεξιά πρέπει να ενεργοποιήσω ένα ασανσέρ το οποίο είναι κλεισμένο με συρματόπλεγμα και το μόνο που έχω είναι κάτι αυτοκίνητα και βαγόνια μια βάρκα κλπ. τι πρέπει να κάνω; καμια screenshot? Νομιζω εισαι εκει που εχει μια μηχανη με ενα μοχλο που τον τραβας και δεν κανει τιποτα? Αν ναι πρεπει με το gravity gun να παρεις 1-2 ρουλεμαν και να τα βαλεις στην μηχανη η κατι τετοιο,κατι της λιπει
peravrexei Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 καμια screenshot? Νομιζω εισαι εκει που εχει μια μηχανη με ενα μοχλο που τον τραβας και δεν κανει τιποτα?Αν ναι πρεπει με το gravity gun να παρεις 1-2 ρουλεμαν και να τα βαλεις στην μηχανη η κατι τετοιο,κατι της λιπει Αυτό που λες είναι πιο πριν το έχω ξεπεράσει θα βάλω μια εικόνα για να γίνω πιο κατανοητός. -----Προστέθηκε 14/11/2008 στις 11 : 22 : 16----- Ώσπου να βάλω την εικόνα ας το περιγράψω λίγο καλύτερα. Βρίσκομαι σε έναν ανοιχτό χώρο ώπου ανεβοκατεβαίνουν κάτι έμβολα δεξιά και αριστερα υπάρχουν δύο στοές από τις οποίες έχουν βγει κάτι μεγάλα τερατάκια τα οποία και έχω <<φάει>> και τώρα πρέπει να μπω σε έναν χώρο όπου υπάρχει ένα ασανσέρ περιτρυγιρισμένο με συρματόπλεγμα. Εδώ είναι και ένα screenshot
Roronoakostas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 αν θυμαμε καλα πρεπει απλα να ανεβεις πανο (στοιβαζοντας κανα κουτι ισος) και να πας πανο στο ασανσερ,καπου μεσα εχει μια αξινα την οποια με το gravity gun βγαζεις για να κατεβει το ασανσερ..
mastixas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα , οταν προχωράει ο χαρακτηρας κανει ελαφρα πηδηματάκια και είμαι σιγουρος ότι δεν ειναι πηδηχτούλης αλλά κάτι δεν παει καλα με τα controls.. Καμιά ιδεα τι μπορει να φταιει...?
peravrexei Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 αν θυμαμε καλα πρεπει απλα να ανεβεις πανο (στοιβαζοντας κανα κουτι ισος) και να πας πανο στο ασανσερ,καπου μεσα εχει μια αξινα την οποια με το gravity gun βγαζεις για να κατεβει το ασανσερ.. Kάποιος άλλος μου είπε ότι κάπου εκεί υπάρχει ένας στρατιώτης με κάποιο είδος οξυγονοκόλλησης με την οποία κόβει το σύρμα που περικλείει το ασανσέρ. μήπως παίζει κάτι τέτοιο;
Moderators Praetorian Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Kάποιος άλλος μου είπε ότι κάπου εκεί υπάρχει ένας στρατιώτης με κάποιο είδος οξυγονοκόλλησης με την οποία κόβει το σύρμα που περικλείει το ασανσέρ. μήπως παίζει κάτι τέτοιο; Όχι. Ο Vortigaunt ανοίγει την πύλη (ενεργοποιώντας τη γεννήτρια). O Gordon πρέπει να σκαρφαλώσει πάνω στο ταβάνι του ανελκυστήρα, να ανοίξει ένα πορτάκι (που το μπλοκάρει μια μπάρα), να μπει μεσα και να βγάλει μια αξίνα που εμποδίζει το μοχλό. Αυτά.
peravrexei Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Όχι. Ο Vortigaunt ανοίγει την πύλη (ενεργοποιώντας τη γεννήτρια). O Gordon πρέπει να σκαρφαλώσει πάνω στο ταβάνι του ανελκυστήρα, να ανοίξει ένα πορτάκι (που το μπλοκάρει μια μπάρα), να μπει μεσα και να βγάλει μια αξίνα που εμποδίζει το μοχλό. Αυτά. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.