mandipl Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 καλοβλεπω αυτο το λαπτοπ http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&product=1144103&keyword=1144103 αν και δεν ειμαι fan των turbox και δεν μου αρεσει και πολυ σαν εμφανιση αλλα τα χαρακτιριστικα του μου κανουν μεγαλη εντυπωση ..ειδικα η καρτα γραφικων .... http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html δεν ειναι πολυ καλος για να ειναι τοσο φτηνος???που ειναι η παγιδα??
liakjim Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δεν υπαρχει καμια παγιδα. Τον συγκεκριμενο φορητο τον εχω εδω και ενα μηνα. Ειμαι πραγματικα πολυ ευχαριστημενος. Ειναι ουσιαστικα ο clevo M860tu. Αναλυτικο review εδω http://www.notebookcheck.net/Review-Deviltech-9000-DTX-Clevo-M860TU-Notebook.11679.0.html. Αλλαζει λιγο η καρτα γραφικων. Σε συμβουλευω να τον κανεις συνθεση μονος σου. Τον πηρα με cpu τον 9400 , με vista ultimate 64-bit (να επιμεινεις για 64-bit) και χωρις σκληρο. Του κοτσαρα αυτον http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=4071&cat=6 και πλεον ειναι αστερι. Συνολικο κοστος 1440ευρω. Ενδεικτικα να πω οτι εχω στο 3DMark 06 9600 στα 1280χ800 και πανω απο 30fps στο Crysis DX10 64-bit 1280x800!!! Επιμενω για 64-bit. Οτι αλλο θες πες μου
mandipl Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 απο θερμοκρασιες στα παιχνιδια πως παει??? απο θεμα στοιβαροτητας ? γωνιες θεασης??
liakjim Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δεν εχω δει ποτε πανω απο 80C στην καρτα γραφικων (αν και χρησιμοποιω παντα αυτο http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1142984&catalog=21&category=69977955). Στιβαροτητα και γωνια θεασης μια χαρα τα βρισκω. Το πλεονεκτημα ειναι οτι δεν ειναι Turbo-x σασι αλλα clevo δηλ. επωνυμο. Αποψη μου ειναι οτι για Ελλαδα δεν υπαρχει πιο γρηγορο laptop για παιχνιδια στα λεφτα του και στις 15.4".
michalis2610 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 mandipl γιατί δεν πας να το δεις από κοντά? Γνώμη μου πάντως είναι ότι αυτές οι αγορές δεν αξίζουν. Καλύτερα σταθερός με ένα 800άρι και με τα ρέστα netbook καθώς αυτής της κατηγορίας οι φορητοί είναι ημίμετρα. Δεν θα είναι ποτέ σοβαρό desktop replacement γιατί πολύ απλά δεν γίνεται, αλλά ούτε θα είναι ποτέ και καλοί στο θέμα της φορητότητας. Μετά από 6 μήνες που περνά η μπογιά τους καληνύχτα... Το πλεονεκτημα ειναι οτι δεν ειναι Turbo-x σασι αλλα clevo δηλ. επωνυμο. Δεν υπάρχει Turbo-X, Multirama, Innovator κτλ σασί. Ολα είναι Clevo, Compal, Vestel κοκ.
liakjim Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 mandipl γιατί δεν πας να το δεις από κοντά? Οντως μια επαφη απο κοντα θα σε πεισει/αποτρεψει. Γνώμη μου πάντως είναι ότι αυτές οι αγορές δεν αξίζουν. Καλύτερα σταθερός με ένα 800άρι και με τα ρέστα netbook καθώς αυτής της κατηγορίας οι φορητοί είναι ημίμετρα. Δεν θα είναι ποτέ σοβαρό desktop replacement γιατί πολύ απλά δεν γίνεται, αλλά ούτε θα είναι ποτέ και καλοί στο θέμα της φορητότητας. Μετά από 6 μήνες που περνά η μπογιά τους καληνύχτα... Σωστα. Αλλα για καποιον που θελει φορητη "ισχυ" νομιζω οτι ο συγκερκριμενος φορητος ειναι πολυ καλος. Δεν υπάρχει Turbo-X, Multirama, Innovator κτλ σασί. Ολα είναι Clevo, Compal, Vestel κοκ. Δεν το ηξερα.
mandipl Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 το εχω δει απο κοντα και οπως ειπα δεν με εντυπωσιασε εξωτερικα ...οπως και κανενα turbox.. δεν εχουν το στυλ των sony η ακομα των siemens.....desktop εχω αλλα θελω και κατι για ταξιδια και για την δουλεια μου ....και μαρεσουν και τα games ....οποτε το συγκεκριμενο εχει μακραν την καλυτερη καρτα ...νομιζω
michalis2610 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Αμα έχεις τα χρήματα τότε go for it. Προσωπικά ακόμα και αν τα είχα δεν θα το αγόραζα αλλά αυτό είναι άσχετο με τις ανάγκες σου... Θα συμφωνήσω με το configuration του liakjim ειδικά στο θέμα του σκληρού δίσκου. Να έχεις τέτοια specs και να χαντακώνεις το μηχάνημα με σκληρό στις 5400 στροφές είναι κρίμα. Αυτά τα ολίγα. Καλές αγορές.
liakjim Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Τοτε Go for it. Προσοχη. Αν ακολουθησεις τον τροπο μου θα πρεπει να ξερεις τις εξης παγιδες : 1. Στην φορμα του barebone στην πρωτη σελιδα βαζεις μονο το εξαρτημα και στην δευτερη την ποσοτητα (αρα για 4GB μνημη θα βαλεις 2GB και μετα 2τμχ). 2. Δεν μπορει να ολοκληρωθει η παραγγελια χωρις σκληρο. Το ξεπερασα με το να βαλω τον πιο μικρο , και στις σημειωσεις ειπα οτι δεν θελω σκληρο και οτι η εγκατασταση του λειτουργικου / drivers θα γινει απο εμενα ή τους πας εναν 7200αρι σκληρο εσυ (αυτην δεν εχουν) 3. Αν ζητησεις ultimate vista θα σου δωσουν 32-bit (). Διευκρισε στις παρατηρησεις οτι θελεις 64-bit (ειναι κριμα να βλεπεις 3,25GB, ενω το Crysis παει πολυ καλυτερα με το 64-bit exe και ταυτοχρονα μεχρι τωρα δεν εχω κανενα προβλημα με καποια εφαρμογη. 4. Μετα την παραγγελεια μου με πηραν τηλ οτι δεν ειχα βαλει WiFi. :eek::mad:. Τους εδειξα οτι στην περιγραφη του barebone υπαρχει σε 2 σημεια η υπαρξη WiFi καρτας και μαλιστα τυπου a/b/g/N. Φυσικα με λιγο "βρισιμο" μου εβαλαν. 5. Τελος κανε παραγγελια μεσω ιντερνετ. Δεν ξερω γιατι αλλα μεσω τηλ ή απο κοντα στο καταστημα η τιμη εβγαινε περιπου 150Ε παραπανω. Αυτα...
mandipl Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 thanx man ...πρωρα πρεπει να πουλησω το λαπτοπ που εχω τωρα ....ενα siemens xi2428-4 gia οποιον ενδιαφερεται
michalis2610 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 thanx man ...πρωρα πρεπει να πουλησω το λαπτοπ που εχω τωρα ....ενα siemens xi2428-4 gia οποιον ενδιαφερεται Οχι ρε συ...από τα γραφόμενά σου έμεινα με την εντύπωση ότι δεν έχεις φορητό. Το Χι2428 είναι με την 8600GT και τον T9300/9500 ? Αν είναι αυτή η έκδοση, τότε καλύτερα να το κρατήσεις για τουλάχιστον 6μήνες ακόμα. Αν πάλι έχεις τα χρήματα...ε τότε...με υγεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.