Προς το περιεχόμενο

Windows on PSP

dimitris489

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρήκα ένα οδηγό σε ένα site που λέει πως να κάνουμε setup τα windows xp πάνω στο psp με χρήση emulator αλλα δυστιχός δεν λέει πολές λεπτομέρειες. Αν κάποιος μπορεί να μου δόση περισότερες πληροφορίες θα με ικανοποιούσαι. (τα Win που είδα δεν είναι ιστοσελίδα που σου δείνη την ψευδέσθηση οτι είναι πραγματικότητα όπως κάποια που δείχνουν ορισμένα site).

Δημοσ.

Δε γίνεται, κάποιος μόνο είχε βάλει Win95 αλλά έκαναν κανα 15λεπτο να μπουν στην αρχική οθόνη και μετά δε δούλευαν :lol:

Όπως τα λέει κι ο κύριος Bourdoulas δηλ.

Δημοσ.

Μπορείς να κάνει install κάποιο Portal που να μοιάζει με Windows XP (i-Phone/Ubuntu/ότι άλλο θέλεις).

Τα Windows 95 όντως αργούσαν να φορτώσουν και σερνόντουσαν (σύμφωνα με κάποια site στο net). Τα Windows 3.1 όμως (ναι ναι καλά διαβάζετε, 3.1!) πήγαιναν μια χαρά! Και το λέω από προσωπική εμπειρία. Βέβαια δεν είχαν write access, αλλά την "φιγούρα" σου την κάνεις.

Δημοσ.

Αυτό είδα και εγώ με τα Windows95. Το έχουν κάνει αρκετοί αλλα "σέρνεται" το μηχάνημα και είναι μόνο για φιγούρα. Ποιό emulator χρησιμοποίησες (απευθύνομαι στον macabre_sunsets).

Δημοσ.

Αν εννοείς για τα 3.1 χρησιμοποίησα το DosBox, το οποίο λένε ότι παίζει και παιχνίδια DOS. Ένα που έβαλα έτρεξε μεν, αλλά δεν δούλευαν/δεν παραμετροποίησα για να δουλεύουν τα βελάκια που έχει το πληκτρολόγιο (δηλαδή τα κουμπιά του PSP να προσομοιώνουν τα βελάκια)

Δημοσ.

Το PSP δεν τρεχει XP.

Σε οσα forums εχω διαβασει, δεν υπαρχει επιτυχής προσπαθεια.

Αν εχει δει καποιος - και ΟΧΙ ακουσει- ας μας πει..

Δημοσ.

ρε παιδια γιατι να θελετε να τρεξετε windows σε psp δεν μπορω να καταλαβω?? τι θα προσφερει?

να τα εγκαταστησεις σε ps3 παει και ερχετε μιας και μπορεις να χρησιμοποιησεις και πληκτρολογιο και ποντικι αλλα σε psp?

edit: η απαντηση δωθηκε απο το video για να παιζεις πασιεντζα και ναρκαλιευτη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...