Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση:Τα vista σου κλειδώνουν λειτουργίες αν εγκαθιστάς πειρατικά προγράμματα?

DonFustikis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μπλέκ μάθε να διαβάζεις και να κατανοείς αυτά που ποστάρεις εδώ μέσα και μετά έλα να ξανακάνουμε αυτή την κουβέντα. Οσο αφορά το Spiderman το Μίξερ αναφέρεται στη δημιουργία του STORYBOARD .. ξέρεις τι είναι το storyboard?

Και σταμάτα να βγαίνεις offtopic .

Ακόμα περιμένω να μου δείξεις το policy των windows Vista (το οποίο δεν υπάρχει στα XP) και της Microsoft για τα πειρατικά προγράμματα.

Δημοσ.

Μα δεν αναφερόμαστε στο να τρέχει κανείς πειρατικά windows, αλλά στο αv μπορεί κανείς να κάνει install πειρατικά προγράμματα στα windows Vista.

Δημοσ.

:lol:

Ναι , κλειδώνει τα πάντα σου σβήνει όλα τα files k μετά αυτοκαταστρέφεται.....

Καμια σχέση τα προγράμματα.

Το λειτουργικό αν είναι πειρατικό, φυσικά k θα κλειδώσει , αλλα just fkin google it ffs.

Τι άλλο θα ακούσουμε.....

Δημοσ.

random μια χαρά αναλυτικά γραμμένα είναι, μια χαρά λύθηκε και η απορία σε εμένα και σε όσους άλλους που ίσως την είχανε. Αφού λοιπόν μάθεις να διαβάζεις πιο σωστά, μπορείς να μας αφήσεις ήσυχους και να πας να κάνεις τον έξυπνο σε άλλο θέμα.

Δημοσ.
Ρε παιδιά σόρρυ, αλλά τί δουλειά κάνουν τα προγράμματα που λέτε? Και είναι τόσο ακριβά για να τα φτιάχνουν έτσι ώστε να μην λειτουργούν σωστά σπασμένα?

Είναι προγράμματα δημιουργίας τρισδιάστατων εικόνων, εφέ και βίντεο.

Δες για παράδειγμα το Beowulf που δημιουργήθηκε εξ ολοκλήρου σε τέτοια προγράμματα, όπως επίσης και αρκετές διαφημίσεις, ταινίες, τηλεοπτικά σήματα και παιχνίδια.

Τα κορυφαία προγράμματα στον χώρο θεωρούνται τα Maya και Softimage και ακολουθούν κατά πόδας τα 3DS Max και Lightwave (η προσωπική μου συμπάθεια) με ανερχόμενη πορεία.

Οι τιμές ανέρχονται, μαζί με μερικές βιβλιοθήκες και plugins, σε κάτι χιλιάρικα (ίσως και πάνω από 10).

Τώρα το θέμα των σπασμένων είναι σχετικό.

Κάνουν ότι μπορούν οι εταιρείες για να εξασφαλίσουν τα προγράμματά τους.

Το ίδιο και οι crackers για να εξασφαλίσουν την φήμη τους. :X

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...