DonFustikis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Προχτές που συζητούσα με φίλους είπε ένας ότι έβγαλε τα βίστα επειδή του είχανε κλειδώσει τους άλλους σκληρούς και έδωσε σαν πιθανή αιτία το ότι είδαν τα βίστα ότι έβαλε πειρατικά προγράμματα και γι'αυτό το λόγο το έκαναν. Και οι άλλοι συμφωνούσαν ότι μπορεί να είναι πιθανό. Υπάρχει περίπτωση δηλαδή να κλειδώνουν διάφορες λειτουργίες τα βίστα όπως αυτή που περιγράφω και άλλες αν εγκαθιστάς πειρατικά προγράμματα?
million_voices Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 επισης ακουσα απο εναν φιλο οτι τερας του Λοχ νες ειναι αληθινο αν ηταν ετσι το 70% + των Pc με Vista θα κλειδωναν
μπλεκ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 αν και δε το ξερω αυτο,δε νομιζω να ισχυει γιατι τοτε θα ηταν πολυ αρνητικο για τη microsoft...οπως και για τις εταιριες των προγραμματων,αυτο που ξερω ειναι οτι σαν απλος χρηστης δε σε αφηνει να εγκαταστησεις καποια πειρατικα ,που ουτως η αλλως δε θα επρεπε να τα εχουμε σπασμενα.
million_voices Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 αυτο που ξερω ειναι οτι σαν απλος χρηστης δε σε αφηνει να εγκαταστησεις καποια πειρατικα ,που ουτως η αλλως δε θα επρεπε να τα εχουμε σπασμενα. Ελα? Για πες κανενα παραδειγμα
DonFustikis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 million_voices Πρώτα απ'όλα μην το παίζεις πολύ έξυπνος γιατί το έθεσα σαν απορία, μπορεί να είναι και απλά μία μαλακία που άκουσα θα ήθελα όμως να το ξέρω.
million_voices Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 million_voicesΠρώτα απ'όλα μην το παίζεις πολύ έξυπνος γιατί το έθεσα σαν απορία, μπορεί να είναι και απλά μία μαλακία που άκουσα θα ήθελα όμως να το ξέρω. οχι ρε πλακιτσα εκανα,δεν ειχα σκοπο να σε θιξω
gnsX Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Πλάκα έκανε!Ας μιλήσουμε σοβαρά,αν βρει που λες πειρατικά προγράμματα τότε η οθόνη γίνεται μπλε, κάνει ίου ίου και περιστρέφεται. Τα Windows κλειδώνουν λειτουργίες,αν έχεις πειρατικά Windows και όχι πχ αν έχεις πειρατικό το Nero.Πχ αν έχεις σπασμένα Windows και πας να κάνεις update,θα δει ότι είσαι τζάμπας και θα σου βγάλει το μηνυματάκι "Έχετε πέσει θύμα παράνομου λογισμικού κτλ κτλ δεν το θυμάμαι. Εννοείται στην αρχή κάνω πλάκα ε.
DonFustikis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Μα πρώτα απ'όλα δεν μπορείς να με θήξεις σε τίποτα γι'αυτό που είπα, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να απαντήσεις κάπως επιθετικά κάνωντας τον έξυπνο το οποίο και έκανες. Θα βοηθούσε κάπως περισσότερο αν προσπαθούσες να δώσεις μία λύση στην απορία μου! Φυσικά δν παρεξηγήθηκα με αυτό που έγραψες -----Προστέθηκε 13/11/2008 στις 08 : 06 : 27----- gnsX Καλά..αυτά που μου είπες ήδη τα ξέρω εδώ και χροοοοονια...
HexStatic Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δεν ισχύει κάτι τέτοιο σε καμία περίπτωση. Μαλακίες σου είπανε . 100% Sure.
DonFustikis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 ΟΚ Ευχαριστώ!!! Στο άλλο μου ερώτημα μπορεί κανείς να δώσει λύση?? http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=284565
gnsX Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Ποιο;Το ότι γίνεται μπλε και κάνει ίου ίου; Ναι το ήξερα λογικά ότι θα το ήξερες αλλά έμμεσα απαντάει στο αρχικό σου ερώτημα,δεν γίνεται δλδ αυτό που λες.
μπλεκ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Ελα? Για πες κανενα παραδειγμα καποιες εκδοσεις του max.
million_voices Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 @DonFustikis απο οτι καταλαβαινω μαλλον εισαι νεος στα forum για αυτο και πειραχτηκες με την πλακιτσα η οποια ολοφανερα δεν ειχε στοχο εσενα αλλα να διακωμωδησει τις μαλακιουλες πoυ λεγονται απο ασχετους @μπλεκ μηπως εννοεις τα μηνυματα ασυμβατοτητας που βγαζουν τα Vista για διαφορα προγραμματα? γιατι και εγω εχω προγραμματα του θειου και δεν εχω δει ποτε καμια απαγορευση
DonFustikis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Ναι ρε million_voices έχεις δίκιο όντως:Ρ Ντάξει δν τρέχει τπτ!
μπλεκ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 δε θυμαμαι τι ακριβως βγαζει ,νομιζω ομως οτι μονο σαν admin σε αφηνει να περασεις καποιες εκδοσεις. εγω προτιμω να ασχολουμαι με το blender παντως αν και επαγγελματικα,μαλλον δε το πολυχρησημοποιουν προς το παρον,σα μοντελαρισμα παντως το χρησημοποιουν πχ hollywood μερια σε κατι spiderman,παντως κατι warhammer απο οτι διαβαζω κατα το μεγαλυτερο ποσοστο στον θειο τα κανουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.