Melissa_virus Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Λοιπόν αυτό που θέλω να κάνω είναι να αντικαταστήσω το αρχείο user32.dll των windows γιατί έχει φάει φρίκη λόγο ενός spyware που κυκλοφορεί και τσακίζει τα xp τα πάντα. Οπότε αν ξέρει κάποιος ας με βοηθήσει. Το αρχείο το έκανα copy από τα win που έχω σπίτι μου. Που είναι καθαρά. Οπότε με πιο τρόπο μπορώ να κάνω αυτή την αντικατάσταση χωρίς να βγάλω τον δίσκο. Γιατί είναι σε laptop.
micos000 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Κι εσύ τα ίδια; Έχει βρομίσει ο τόπος με το user32.dll πρόβλημα. Πρέπει να έχει πέσει μάστιγα. Ένας φίλος το διόρθωσε με το cd των windows. Ξεκίνησε κανονικά την εγκατάσταση, προσπέρασε την 1η αναφορά που σου λέει για επαναφορά με κονσόλα πατώντας ENTER, μετά συμφώνησε (αν θέλεις κάνε κι αλλιώς) με f8 και στο 3ο βήμα που θα σου βρεί την προηγούμενη εγκατάσταση πάτησε R για repair και όλα θα παν καλά (ελπίζουμε!!!). Η άλλη λύση (όπως ανέφερες) είναι να αντιγράψεις το user32.dll από την άλλη εγκατάσταση xp στον φάκελο windows/system32 χρησιμοποιώντας ένα live cd όπως το Ultimate Boot CD, να κάνεις boot από αυτό και να κάνεις την αντιγραφή μέσα από το γραφικό του περιβάλλον.
Melissa_virus Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Άστα να πάνε χαμός Micos... Τα pc έρχονται το ένα μετά το άλλο στην δουλειά. Άμα είναι σταθερός κάτι γίνετε. Αλλά στα laptop είναι πιο δύσκολα που δεν μπορεί να βγει ο δίσκος. thanks. θα το δοκιμάσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.