Ozone Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 καταφερε κανεις να βρει αυτο το καλωδειο σε ευρωπαικο καταστημα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantnick Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 καταφερε κανεις να βρει αυτο το καλωδειο σε ευρωπαικο καταστημα?? στο appleSeedGreece ρώτησες? Tα παιδιά εκεί τα φέρνουν απο Αγγλία και όχι απο Rainbow οπότε ίσως έχουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ozone Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 το θεμα ειναι οτι ειμαι Κυπρο δυσκολο να βρεθουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmants Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Αμα ξέρεις γερμανικά τότε είσαι έτοιμος. link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ozone Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Αμα ξέρεις γερμανικά τότε είσαι έτοιμος. link για να μου στειλουν ενα macbook ηθελαν 150ευρο για να δουμε ποσα θελουν για ενα καλωδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
somade Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Νομίζω ότι το έφερε η document στην Ελλάδα. Έμένα μου το πήρανε από Λονδίνο- Apple Store Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.