bandito Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Ο στόχος: 3+ οθόνες Ο απώτερος στόχος: 3+ οθόνες τρέχοντας linux. Θεωρητικά το μόνο που χρειάζομαι έιναι 2 καρτούλες γραφικών και ένα motherboard που να εχει δυο PEG slots. Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου οι επιδόσεις θελω απλώς να μπορώ να βάλω 3 ή 4 οθόνες. Παίρνω το GA-X48-DQ6 της gigabyte χωρίς να το ψάξω ιδιαίτερα είναι η αλήθεια (εξ'άλλου μου το πρότεινε ο HAL πως θα μπορούσα να το αμφισβητήσω). Το πρώτο γκντούπ έρχεται με το καλημέρα. Το μηχάνημα κανει απο 20 - 100 reboot μεχρι να ξεκινήσει. Με λίγο ψάξιμο βρίσκω αυτό: http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies-archive.cfm/986807.html Sounds like you've got the dreaded Gigabyte "continuously rebooting" problem. I RMAed a Gigabyte EP35-DS3 after it started exhibiting this problem when it was only 2 weeks old. I use it in a HTPC 24/7; initially it was fine then the continuous rebooting started. MSY swapped my MB over for a new one and it only lasted a week before doing the same thing – will try and switch/upgrade to an ASUS MB if MSY will let me (a pity because the GB P35 layout is MUCH cleaner than the ASUS P5K layout). I tested the HTPC's components (PSU, Memory, VGA and CPU) on another machine and all were fine so was pretty sure it was the MB. Κάνει ακριβώς αυτό. Ανοίγει,δουλεύουν τα ανεμιστήρια για 1 sec, τα κλείνει και restart. Μπορεί να το κάνει 10 φορές και μετα να ξεκινήσει, μπορεί να ξεκινήσει με την πρώτη και μπορεί να μην ξεκινήσει ποτέ. Εκτός αυτού, το motherboard δίνει εξοδο μόνο στην μια κάρτα γραφικών. Ακόμα και αν αλλάξω απο το BIOS ποια θα είναι η boot PEG , δίνει παντα μόνο στο PEG1 σήμα. Με linux η δεύτερη PEG δεν φαίνεται να υπάρχει καν αλλά αυτό μπορεί να είναι και πρόβλημα του πυρήνα. Έχω την εντύπωση οτι αυτές οι δυο θύρες παιζουν μόνο crossfire και δεν μπορούν να δώσουν ξεχωριστό output. Ψάχνοντας βρήκα δυο τρια μοντέλα (της ASUS κυρίως) όπως το P5E64 που παίρνουν μεχρι και 4 graphic cards αλλά 300 ευρώ και με 100 Gigabit LAN , 30 firewire κτλ (πράγματα που δεν χρειάζομαι). Το μόνο που θέλω ο κακόμοιρος είναι να μπορώ να βάλω δυο κάρτες γραφικών χωρίς SLI, Crossfire κτλ. Τα SLI motherboards δεν μπορούν να δουλέψουν σε SLI-off mode? Το έχει δοκιμάσει κάποιος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.