pirloandr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 θελω να μου πειτε γιατι οταν ανοιγω το youtube και γραφω κατι στο search μου βρισκει τα videakia αλλα δεν εχω εικονες πανω τους για να δω ποια ειναι...να πω οτι εχω τον μοζιλα τον καινουργιο και το adblocker το οποιο οταν το κανω απενεργοποιηση το προβλημα εξακολυθει να υπαρχει.Θα ηθελα να μου πει καποιος αν υπαρχει λυση πανω σ'αυτο...ευχαριστω προκαταβολικα!
pirloandr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Ναι ρε αδερφε το έχω βάλει το flash player τι να πω δεν ξέρω τι φταίει...;
Antwni Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Εαν δοκιμάσεις με άλλον browser σου κάνει το ίδιο???
nikos_se Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 βασικα ελεγξε για τις τελευταιες ενημερωσεις σε flash player kai browser...καπου διαβασα οτι σε πολλοι αντιμετωπισαν προβλημα συγκεκριμενα στον firefox χθες βγηκε καινουργια αναβαθμιση οποτε αν εχεις firefox κανε αναβαθμιση
pirloandr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 ρε παιδια στον internet explorer 7 μου τα βγαζει τα εικονιδια κανονικα...στο mozila θα κανω αναβαθμιση αντε να δουμε τι θα γινει....
Theos_Gr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 παιδια μολις τωρα θα εκανα τοπικ new για το ιδιο πραγμα...μετα απο ενα χρονικο διαστημα που περασε,και εδω και αρκετο καιρο μου το κανει και μενα...τι συμβενει?ουτε με ie oute με firefox τα βλεπω.και επισης και φορματ που ετυχε να κανω,δουλεψε μια μερα και παλι τα ιδια...σκεφτομαι μηπως ειναι τπτ απο το router...τι να πω...
pirloandr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 αδερφε δεν ειναι θεμα του υπολογιστη ειναι θεμα του browser...
Theos_Gr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 ναι φιλε μου αλλα πως το εξηγης να το κανει ακομα και μετα απο φορματ,αν ηταν θεμα firefox δεν επρεπε στο unistall kai install να δουλευει μετα?δεν μπορω να το καταλαβω
pirloandr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 κοιταξε εχω ακουσει πολλα...για παραδειγμα οταν χρησιμοποιουν το youtube πολλοι χρηστες κανει αυτο το πραγμα...(για αυτο δοκιμασε να μπεις αργα).Επίσης μπορει να το εμποδιζει καποιο προσθετο οπως κανα adblocker η τιποτα τετοιο..γι αυτο κοιταξε τα προσθετα...παντως εγω τα χω κανει ολα αυτα και τελικα το αποτελεσμα ειναι το ιδιο..παλια που ειχα το mozila 2 τα ανοιγε ολα κανονικα τι ηθελα και εβαλα το 3.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.