million_voices Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Το θέμα δεν έιναι ιδεολογικό... ειναι και ιδεολογικο και μιλαμε για χωρες που εχουν νιωσει στο πετσι τους την εκμεταλλευση των ανεπτυγμενων οικονομικα χωρων και εχουν παραδοση στην αυτοδιαχειριση για να μην το παμε και παραπερα λεγοντας οτι η τρεχουσα οικονομικη κριση ισως ειναι απλα μια προειδοποιηση για τα χειροτερα που καιροφυλακτουν αν δεν αναθεωρησουμε τις αποψεις μας για την ασυδοτη ελευθερη αγορα και ποσο μπορει να αυτορυθμιζεται μονη της -----Προστέθηκε 14/11/2008 στις 12 : 40 : 28----- Πες το ρε...αλλά την επόμενη φορά ΕΓΩ θα έχω πληρώσει (δεν ψωνίζω σόγιααα:Ρ) την τύπισα που θα πέσει επάνω σου...κ όχι με αυτοκίνητο...με το σώμα της οπότε καταλαβαίνεις για τι μάζα μιλάμε..:Ρ please do:-D
lordvec Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Με τόσα εμπάργκο που έχουν φάει κατά καιρούς από ΗΠΑ, λογικό είναι να απαγορεύουν τα κλειστού κώδικα προϊόντα στο δημόσιο τομέα. Εκτός από την υποστήριξη, είναι και θέμα εθνικής ασφάλειας γι αυτές τις χώρες. Θα αγόραζε ποτέ η Ελλάδα αντιαεροπορικά βλήματα από την Τουρκία (που θα αγόραζε αν έπεφτε η κατάλληλη προμήθεια, αλλά λέμε τώρα);
Haros Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 ειναι και ιδεολογικο και μιλαμε για χωρες που εχουν νιωσει στο πετσι τους την εκμεταλλευση των ανεπτυγμενων οικονομικα χωρων και εχουν παραδοση στην αυτοδιαχειριση Πιο σωστά έπρεπε να πώ δεν είναι μόνο ιδεολογικό. Το απάντησα για αυτό που είπε o random αν θα το παίζανε ιδεολόγοι έτσι και τους έδεινε δωρεάν άδειες η ms.
million_voices Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 για να τελειωνει το επιχειρημα το Linux ειναι τσαμπα για αυτο το βαζουν οσοι το βαζουν θα πω οτι και τα Windows και τα προγραμματα τους για τους περισσοτερους "τσαμπα" ειναι μεταξυ μας ΜΕΤΑΧΑ
Haros Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Ε για μια κυβέρνηση δεν μπορεί να είναι "τσάμπα" όμως Και σου λέω τους Λατινοαμερικάνους δεν τους νοιάζει γιατί είναι αλάνια και παίζουν στις δημόσιες υπηρεσίες τους με torrentάδικα xp, ripped by Ub3r }{AX0R... Φαντάζεσαι όμως να κάνει καμία εισβολή εκεί στο νότο η Αμερική με τη δικαιολογία "καταπολέμιση της πειρατίας" και να βρέξει βόμβες;
pournaras Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 ειναι και ιδεολογικο και μιλαμε για χωρες που εχουν νιωσει στο πετσι τους την εκμεταλλευση των ανεπτυγμενων οικονομικα χωρων και εχουν παραδοση στην αυτοδιαχειριση για να μην το παμε και παραπερα λεγοντας οτι η τρεχουσα οικονομικη κριση ισως ειναι απλα μια προειδοποιηση για τα χειροτερα που καιροφυλακτουν αν δεν αναθεωρησουμε τις αποψεις μας για την ασυδοτη ελευθερη αγορα και ποσο μπορει να αυτορυθμιζεται μονη της -----Προστέθηκε 14/11/2008 στις 12 : 40 : 28----- please do:-D Την εκμεταλλευση την εχουν νιωσει στο πετσι τους οι απλοι πολιτες. Την αποφαση ομως για το λογισμικο την πηραν οι κυβερνησεις τους που με τη μεχρι τωρα πορεια τους δεν εδειξαν και μεγαλη κατανοηση στην εκμεταλλευση των πολιτων τους, γιατι αυτοι τους εφεραν σε αυτη την κατασταση. Αρα δεν βλεπω καπου το ιδεολογικο, παρα μονο οτι το εκαναν για τα ματια του κοσμου, για την εξωτερικη τους πολιτικη.
A_gamer Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Ένας η/υ κοστίζει περί τα 200-400 ευρό (μηχάνημά γραφείου).Να μην αγοράσει μια επιχείρησή η/υ αλλά να τα επενδύσει σε σόγια...και πόσο ποιοτική τροφή που είναι..:Ρ Κ αφού είσαι τόσο φιλάνθρωπος γιατί έχεις γκουμπιούτερ και δεν αγοράζεις σόγια του λόγου σου.; Μιλάμε για το δημόσιο και όχι για επιχειρήσεις, hello!
alkisg Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Ε ρε πλάκα που θα έχει το 2050 που θα περάσει το ελληνικό δημόσιο σε open source, τι φράγκα θα σκάσουμε στους Βραζιλιάνους για την τεχνογνωσία τους και το support που θα μας προσφέρουν... (πολύ λιγότερα βέβαια από όσα θα σκάμε μέχρι τότε στην MS, but still...) Δεν είναι μόνο ιδεολογικό. Θέλουν να αναπτύξουν και βιομηχανία πληροφορικής οι άνθρωποι. Και καλά αυτοί, εμείς γιατί να παίρνουμε πάντα τελευταίοι το τρένο;
status Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Μιλάμε για το δημόσιο και όχι για επιχειρήσεις, hello! Γιατί ο δημόσιος τομέας δε θα έκανε δωρεά την σόγια; :Ρ Μα συγγνώμη κιόλας σκέφτομαι κ εγώ με το πτωχό (μην δω κανένα τσουβάλι σόγια έξω από την πόρτα μου σας έσφαξα όλους :Ρ) πλυν τίμιο μυαλό μου (όσο μου έχει μείνει) Γιατί όλοιιιι όσοι υπερασπίζονται το λίνουξ κλπ κλπ (όχι δεν είμαστε οφφτοπικ ιδέα μου!) και λένε για άδειες χρήσης κλπ, ήθελα και να ήξερα, κλεμμένα dvd δεν έχουν; ΜΡ3 δεν έχουν; μόνο των windows users προνόμιο είναι κ αυτό; Και το να έχεις open source λειτουργικό δεν κάνει αυτόματα της ταινίες και τα ΜΡ3 οpen κ αυτά Εκτός κ αν όλοιιιιιιιιιιιι σας εσείς που λέτε για την MS δίνεται το ισόποσο σε σόγια αντί να τα δώσετε σε μιά δισκογραφική ή ένα studio του Hollywood, τότε σας βγάζω το καπέλο... <-=-=- lol!
million_voices Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Γιατί ο δημόσιος τομέας δε θα έκανε δωρεά την σόγια; :Ρ Μα συγγνώμη κιόλας σκέφτομαι κ εγώ με το πτωχό (μην δω κανένα τσουβάλι σόγια έξω από την πόρτα μου σας έσφαξα όλους :Ρ) πλυν τίμιο μυαλό μου (όσο μου έχει μείνει) Γιατί όλοιιιι όσοι υπερασπίζονται το λίνουξ κλπ κλπ (όχι δεν είμαστε οφφτοπικ ιδέα μου!) και λένε για άδειες χρήσης κλπ, ήθελα και να ήξερα, κλεμένα dvd δεν έχουν; ΜΡ3 δεν έχουν; μόνο των windows users προνόμοιο είναι κ αυτό; Και το να έχεις open source λειτουργικό δεν κάνει αυτόματα της ταινίες και τα ΜΡ3 οpen κ αυτά Εκτός κ αν όλοιιιιιιιιιιιι σας εσείς που λέτε για την MS δίνεται το ισόποσο σε σόγια αντί να τα δώσετε σε μιά δισκογραφική ή ένα studio του Hollywood, τότε σας βγάζω το καπέλο...
gnsX Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Το ξεφτυλίσατε με τη σόγια :p Φαντάζομαι ότι και όλοι οι επεξεργαστές στο δημόσιο είναι AMD,οι αντίστοιχοι της Intel είναι κάτι τόνους σόγιας ακριβότεροι. Γενικά είναι καλή είδηση γιατί δεν πρέπει κατά την γνώμη μου το δημόσιο να εξαρτάται απο οποιαδήποτε εταιρία ειδικά ξένη.Νομίζω το να παραμετροποιήσει μια διανομή ένα κράτος είναι το πιο εύκολο,αλλά...
million_voices Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Γιατί ο δημόσιος τομέας δε θα έκανε δωρεά την σόγια; :Ρ Μα συγγνώμη κιόλας σκέφτομαι κ εγώ με το πτωχό (μην δω κανένα τσουβάλι σόγια έξω από την πόρτα μου σας έσφαξα όλους :Ρ) πλυν τίμιο μυαλό μου (όσο μου έχει μείνει) Γιατί όλοιιιι όσοι υπερασπίζονται το λίνουξ κλπ κλπ (όχι δεν είμαστε οφφτοπικ ιδέα μου!) και λένε για άδειες χρήσης κλπ, ήθελα και να ήξερα, κλεμμένα dvd δεν έχουν; ΜΡ3 δεν έχουν; μόνο των windows users προνόμιο είναι κ αυτό; Και το να έχεις open source λειτουργικό δεν κάνει αυτόματα της ταινίες και τα ΜΡ3 οpen κ αυτά Εκτός κ αν όλοιιιιιιιιιιιι σας εσείς που λέτε για την MS δίνεται το ισόποσο σε σόγια αντί να τα δώσετε σε μιά δισκογραφική ή ένα studio του Hollywood, τότε σας βγάζω το καπέλο... <-=-=- lol! εγω παντως φιλαρακο πηγα σε ενα δισκοπωλειο για να παρω το Pulse των Pink και οταν τους εσκασα το 5κιλο σογιας μαλλον καπως τους εκατσε γιατι βρεθηκα να κοιταω το πεζοδρομιο απο αποσταση 1cm:-D
dimitris2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 ας προσπαθησουμε να ειμαστε ontopic και χωρις προσωπικες επιθεσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα