gnsX Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Η μιζέρια είναι μόνο να γκρινιάζεις 24/7 και να μην κάνεις τίποτα για να αλλάξεις την κατάσταση. Και ειδικά στ τελευταίο post υπάρχει κι ένα αίσθημα κατωτερότητας. στο Γκρίχενλαντ έτσι και μας πούνε τίποτα περνάμε στην αντεπίθεση κατευθείαν, είναι σαν να αλλάζει mode ο εγκέφαλος και 400 χρόνια οθωμανικής καταπίεσης βγαίνουν και όποιον πάρει ο χάρος...
KaizerSoze Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 θες να βοηθησεις τη χωρα σου; καντο. Θες να σηκωθεις να φυγεις; φυγε. Μονο που για μερικους οι απαντησεις στις ερωτησεις θα επρεπε να ειναι αναποδα
Narayan Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 ισως ειναι οι εθνικες εορτες, ισως ειναι οτι καποιοι εχουν ξεπερασει την νοοτροπια του ραγιαδισμου και της κατωτεροτητας, θες να βοηθησεις τη χωρα σου; καντο. Θες να σηκωθεις να φυγεις; φυγε. Το να μας σπατε τα @@ καθε λιγο και λιγακι με την μιζερια σας, δεν καταλαβαινω τι νοημα εχει. Εσύ κάτσε να πληρώνεις τα ίδια με τους υπόλοιπους ευρωπαίους, έχοντας το μισό είσόδημα. Κάτσε και λέγε "ευχαριστώ" όταν το κράτος κάνει αυτό που κανονικά θα έπρεπε να ήταν αυτονόητο. Κάτσε και αρνήσου πως κάτι δεν πάει καλά με αυτή τη ρημαδοχώρα, πως σαν διοίκηση είμαστε πιο κοντά στα πρότυπα της Αλγερίας παρά της Γαλλίας, Ιταλίας, Πορτογαλίας έστω στην ξεφτίλα. Μην κρίνεις όμως όσους τα βλέπουνε όλα αυτά, επειδή ο σωβινισμός σου τα έχει κάνει πλακάκια με τον "ωχαδερφισμό" σου και δεν σου επιτρέπουν να κοιτάς πέρα από τη μύτη σου. Κοινώς, αν δεν καταλαβαίνεις γιατί δυσανασχετούμε άσε τα @@ σου στην ησυχία τους.
Pablo_Hasan Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 εχεις την εντυπωση οτι μονο εσυ τα βλεπεις; πρεπει να βγουμε και εμεις να σου τριβουμε στην μουρη τα δικα μας προβληματα; Ναι, το ξερω οτι υποφερεις, πες μου ομως πως μπορω να σε βοηθησω; ή κανε κατι. μην το κοπανας σε εμενα, ελεος.
gnsX Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Εσύ κάτσε να πληρώνεις τα ίδια με τους υπόλοιπους ευρωπαίους, έχοντας το μισό είσόδημα. Κάτσε και αρνήσου πως κάτι δεν πάει καλά με αυτή τη ρημαδοχώρα, πως σαν διοίκηση είμαστε πιο κοντά στα πρότυπα της Αλγερίας παρά της Γαλλίας, Ιταλίας, Πορτογαλίας έστω στην ξεφτίλα. Ποιο ακριβά είναι έξω. Τώρα Ιταλία,Πορτογαλία τι τις έβαλες,για πρότυπα;Η Πορτογαλία είναι σχεδόν σε όλα πιο κάτω απο εμάς και η Ιταλία παίζει να έχει μεγαλύτερο χρέος.
SCORPIO777 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Εσύ κάτσε να πληρώνεις τα ίδια με τους υπόλοιπους ευρωπαίους, έχοντας το μισό είσόδημα. Κάτσε και λέγε "ευχαριστώ" όταν το κράτος κάνει αυτό που κανονικά θα έπρεπε να ήταν αυτονόητο. και γιατι καθεσαι και κλαιγεσαι και δεν κανεις κατι να βελτιωσεις το εισοδημα σου, η νομιζεις οτι το κρατος η καθε κρατος χαριζει λεφτα. ο καθενας φιλε μου την τυχη του την φτιαχνει μονος του,και περιμενοντας και γκρινιαζοντας δεν προκειται να κανεις ποτε τιποτα.
Narayan Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 εχεις την εντυπωση οτι μονο εσυ τα βλεπεις; πρεπει να βγουμε και εμεις να σου τριβουμε στην μουρη τα δικα μας προβληματα; Ναι, το ξερω οτι υποφερεις, πες μου ομως πως μπορω να σε βοηθησω; ή κανε κατι. μην το κοπανας σε εμενα, ελεος. Δεν σου ζήτησα να κάνεις κάτι. Εξάλλου το θέμα αφορά τον Κλάρκσον που -υποτίθεται- είπε τους έλληνες φούστηδες, κάτι το οποίο δεν ισχύει και εσύ τουλάχιστον AFAIK δεν βγήκες να τον κράξεις. Αυτά που έγραψα τα έγραψα για όσους θίχτηκαν από την υπόθεση, αν και IMHO δεν έχουν λόγο να θίγονται. Συγχώρα με που σε "αναγκάζω" να διαβάζεις τη γνώμη μου για το τι πιστεύω πως ισχύει αντικειμενικά. Ποιο ακριβά είναι έξω. Τώρα Ιταλία,Πορτογαλία τι τις έβαλες,για πρότυπα;Η Πορτογαλία είναι σχεδόν σε όλα πιο κάτω απο εμάς και η Ιταλία παίζει να έχει μεγαλύτερο χρέος. Γαλλία τουλάχιστον που το έχω ψάξει το θέμα και έχω πάει και "αναγνωριστικά" έχουν ίδιες τιμές σε είδη πρώτης ανάγκης και ό,τι με απασχολεί από είδη πολυτελείας (υπολογιστές, ηλεκτρονικά), το μόνο που είναι ακριβότερο είναι το νοίκι αλλά και αυτό γλιτώνεται αν κάποιος δεν θέλει σώνει και καλά να μένει κέντρο. Ηλεκτρικό, νερό, ίντερνετ είναι γύρω στο 75% των εδώ τιμών. Το πόσο χρέος έχει η κάθε χώρα δεν σχετίζεται απαραίτητα με την ευπορία των πολιτών της... η Νιγηρία δεν έχει μεγάλο χρέος λόγω του πετρελαίου της αλλά ο λαός υποφέρει παραύτα. Εσύ κάτσε να πληρώνεις τα ίδια με τους υπόλοιπους ευρωπαίους' date=' έχοντας το μισό είσόδημα. Κάτσε και λέγε "ευχαριστώ" όταν το κράτος κάνει αυτό που κανονικά θα έπρεπε να ήταν αυτονόητο.[/quote'] και γιατι καθεσαι και κλαιγεσαι και δεν κανεις κατι να βελτιωσεις το εισοδημα σου, η νομιζεις οτι το κρατος η καθε κρατος χαριζει λεφτα. ο καθενας φιλε μου την τυχη του την φτιαχνει μονος του,και περιμενοντας και γκρινιαζοντας δεν προκειται να κανεις ποτε τιποτα. Ούτε γκρινιάζω ούτε κλαίγομαι... έχω το πρόβλημα στην μία πλευρά (κατοίκηση στην ελλάδα) και την λύση στην άλλη πλευρά (κατοίκηση στην Γαλλία). Θέμα χρόνου είναι να λυθεί το "πρόβλημά" μου. Διαφωνώ όμως με 1) αυτούς που λένε πως το πρόβλημα είναι στη φαντασία μας και 2) αυτούς που αναφέρουν το πρόβλημα, χωρίς όμως να προτείνουν και μία λύση. Αν θες να τα βάλεις με την κατηγορία 2) μαζί σου, δεν ανήκω όμως σ'αυτήν.
Pablo_Hasan Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 εσυ δηλαδη ποια λυση προτεινες; Σαφως και δεν ειναι τα προβληματα στην φαντασια σου, το θεμα ειναι πως τα αντιμετωπιζεις.
Narayan Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 εσυ δηλαδη ποια λυση προτεινες; Σαφως και δεν ειναι τα προβληματα στην φαντασια σου, το θεμα ειναι πως τα αντιμετωπιζεις. Όπως έγραψα και παραπάνω, μετανάστευση. Είμαι πεποισμένος πως αυτή η χώρα και οι διοικούντες αυτής δεν θα αλλάξουν νοοτροπία και ήθη, τουλάχιστόν στη ζωή που διανύουμε. Οπότε το καπελάκι μου και πάμε για άλλα. Τεσπά το θέμα μας ήταν ο Κλάρκσον και το χιούμορ του IIRC.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.