Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Αυτό τα λέει όλα.:cool: αυτό το έκανε όταν έλεγε κάτι για τους Ολλανδούς νομίζω
FarCry Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 αυτό το έκανε όταν έλεγε κάτι για τους Ολλανδούς νομίζω τι και αυτοί είναι κουνιστοί? τουλάχιστον αυτοί έχουν red light district
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 όχι για μπάφους στην Ολλανδία νομίζω μίλαγε σε αυτό το πλάνο
Toufas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 τι και αυτοί είναι κουνιστοί? τουλάχιστον αυτοί έχουν red light district gay υπαρχουν παντου. τουλαχιστον στην αγγλια δεν εχει τοσες κραγμενες οσες στην ελλαδα.
FarCry Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 gay υπαρχουν παντου. τουλαχιστον στην αγγλια δεν εχει τοσες κραγμενες οσες στην ελλαδα. :rolleyes: τι λες ρε si. στην αγγλία έχει gay parade...στην αγγλία είμαι κάτι ξέρω παραπάνω http://www.gaytoz.com/united/prides.html
gnsX Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Ε και;Στην Ελλάδα δεν έχει parade στους δρόμους,έχει panels και παρελεύνουν εκεί
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Ε και;Στην Ελλάδα δεν έχει parade στους δρόμους,έχει panels και παρελεύνουν εκεί touche...
Narayan Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 το θεμα δεν ειναι τι ειπε καποιος πριν 10 χρονια το θεμα ειναι η καταντια των δημοσιογραφων που μολις τους σφυριξει καποιος 5χρονος κατι που ειδε στο youtube το κανουν πρωτη ειδηση +1 Και ο Κλάρκσον πολύ ωραία τα λέει ("homosexual" είχε αποκαλέσει τον James Blunt όταν τον είχε καλεσμένο στo Top Gear για όσους δεν το ξέρουν - δεν λογαριάζει εθνικότητες κτλ). Είναι δε ΕΛΑΧΙΣΤΑ μπροστά στο μπουρδέλο που ζούμε κάθε μέρα σε αυτή τη χώρα, και απορώ πως υπάρχουν κάποιοι που την υπερασπίζονται σε κάθε ευκαιρία. Φταίει φαίνεται η πλύση εγκεφάλου στις εθνικές εορτές του δημοτικού Μακάρι να έβρισκα δουλειά στο Ιλ-Ντε-Φρανς, ειλικρινά θα μετανάστευα με την οικογένειά μου και δεν θα κοιτούσα ποτέ πίσω...
FarCry Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 +1 Και ο Κλάρκσον πολύ ωραία τα λέει ("homosexual" είχε αποκαλέσει τον James Blunt όταν τον είχε καλεσμένο στo Top Gear για όσους δεν το ξέρουν - δεν λογαριάζει εθνικότητες κτλ). κοίτα αντικειμενικά ο blunt οποιος και να τον ακούσει θα πει ότι την κουνάει τι βεντάλια
Toufas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 προφανως δεν εχεις δει τι κυκλοφορει ο blunt *και εγω αγγλια ειμαι
BLISS Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Αυτο το μαγουλακι κατι μου θυμιζει..... Το δεξι ειδικα.... Κι επειδη ειναι μαλλον με πλάτη, θα τον βρουμε απο το κλάξον....
Narayan Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 προφανως δεν εχεις δει τι κυκλοφορει ο blunt *και εγω αγγλια ειμαι Βασικά όποιος έχει δει το συγκεκριμένο επισόδειο θα καταλάβει πως παρά το γεγονός πως οι Άγγλοι λένε 1002 πράγματα για τους άλλους, παράλληλα ξέρουν και να αυτοσαρκάζονται με πολύ πετυχημένο τρόπο (ο Blunt απήντησε καταφατικά και πρόσθεσε πως πολλά από τα τραγούδια του τα έγραψε για τον Κλάρκσον). Εδώ στο Γκρίχενλαντ έτσι και μας πούνε τίποτα περνάμε στην αντεπίθεση κατευθείαν, είναι σαν να αλλάζει mode ο εγκέφαλος και 400 χρόνια οθωμανικής καταπίεσης βγαίνουν και όποιον πάρει ο χάρος...
Pablo_Hasan Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 +1 Και ο Κλάρκσον πολύ ωραία τα λέει ("homosexual" είχε αποκαλέσει τον James Blunt όταν τον είχε καλεσμένο στo Top Gear για όσους δεν το ξέρουν - δεν λογαριάζει εθνικότητες κτλ). Είναι δε ΕΛΑΧΙΣΤΑ μπροστά στο μπουρδέλο που ζούμε κάθε μέρα σε αυτή τη χώρα, και απορώ πως υπάρχουν κάποιοι που την υπερασπίζονται σε κάθε ευκαιρία. Φταίει φαίνεται η πλύση εγκεφάλου στις εθνικές εορτές του δημοτικού Μακάρι να έβρισκα δουλειά στο Ιλ-Ντε-Φρανς, ειλικρινά θα μετανάστευα με την οικογένειά μου και δεν θα κοιτούσα ποτέ πίσω... ισως ειναι οι εθνικες εορτες, ισως ειναι οτι καποιοι εχουν ξεπερασει την νοοτροπια του ραγιαδισμου και της κατωτεροτητας, θες να βοηθησεις τη χωρα σου; καντο. Θες να σηκωθεις να φυγεις; φυγε. Το να μας σπατε τα @@ καθε λιγο και λιγακι με την μιζερια σας, δεν καταλαβαινω τι νοημα εχει.
Pablo_Hasan Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 εξαρταται πως την αντιλαμβανεται ο καθενας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.