Προς το περιεχόμενο

Ο Κλάρκσον είπε ότι είμαστε gay?

_BASSstarlet_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
λολ - πολλά τέτοια γίνονταν και δυστυχώς γίνονται ακόμα αν και με μειωμένο ρυθμό , ειδικά πριν το 2000. Ωστόσο δυσμενή επίδραση έχουν πολλά ακόμα περι νοοτροπίας και συμπεριφοράς , πιο ήπιας μορφής θεατρινισμού που ένας μέσος νους καταλαβαίνει οτι πρόκειται για κάποια είδους φάρσα/κοροιδία και όχι για διοχέτευση πολιτισμού (δεν έχουμε κιόλας , στην πράξη είμαστε γύφτοι )

Το ευρώ... , αμαν με αυτό το ευρώ , τελικά να σου πω τι έχω καταλάβει εγώ με δαύτο. Το ευρώ , σε οτι αφορά τον τουρισμό , ήταν η αφορμή για να καταλάβουν οι ξένοι άνθρωποι οτι τους πετσοκόβαμε το κεφάλι σε όλα , στην διαμονή , στο φαγητό , στην παροχή πάσης φύσεως υπηρεσιών.

Δεν μας έκανε ζημιά το ευρώ , εμείς βάλαμε μόνοι μας το κεφάλι βαθιά μες την ....λεκάνη! λολ

εφοσον οι προμηθευτες εκαναν αυξησεις μπορουσαν οι επαγγελματιες να μην κανουν

μετα την ελευση του ευρω.ηταν γενικο το κακο.αμφισβητεις οτι ολα εχουν πλεον

τουλαχιστον διπλασιαστει εως σημερα.δεν ξερω ποσο χρονων εισαι παντως εγω που

ειχα και εχω επιχειρηση και εχω νταραβεριστει και με τα δυο νομισματα με την δραχμη

σαφως ηταν καλυτερα.

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αναφέρθηκα με backround τον τουρισμό και την επιχειρηματική πολιτική απο την πλευρά της κουλτούρας στον τομέα αυτό, ολική ποιότητα και τα συναφή... Σχετικά με το νόμισμα και τις προεκτάσεις του δεν μπορώ να εκφέρω ειδική /τεχνική άποψη - αν ήταν καλύτερα ή χειρότερα -αυτά για να τα συζητήσουμε σοβαρά χρειάζονται γνώσεις χρηματοοικονομικών . Οσον αφορά την ποιότητα όμως των παροχών και έχοντας βιώσει επαγγελματικά (ως υπάλληλος) την κατάσταση απο το '97 , μπορώ να σου πω χονδρικά οτι η συμπεριφορά μας ολιστικά ήταν απο απαράδεκτη έως μέτρια και δεν νομίζω οτι φταίει το νόμισμα για αυτό - ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ! Οταν το καταλάβαμε όμως ήταν λίγο αργά - μιλάω πάντα για τον τουρισμό- τεσπά δεν έχω πίνακες να σου αραδιάσω με αριθμούς που να αποδυκνύνουν την θεωρία, αλλά εντάξει ...τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμύδια τώρα ...

Δημοσ.
Αναφέρθηκα με backround τον τουρισμό και την επιχειρηματική πολιτική απο την πλευρά της κουλτούρας στον τομέα αυτό, ολική ποιότητα και τα συναφή... Σχετικά με το νόμισμα και τις προεκτάσεις του δεν μπορώ να εκφέρω ειδική /τεχνική άποψη - αν ήταν καλύτερα ή χειρότερα -αυτά για να τα συζητήσουμε σοβαρά χρειάζονται γνώσεις χρηματοοικονομικών . Οσον αφορά την ποιότητα όμως των παροχών και έχοντας βιώσει επαγγελματικά (ως υπάλληλος) την κατάσταση απο το '97 , μπορώ να σου πω χονδρικά οτι η συμπεριφορά μας ολιστικά ήταν απο απαράδεκτη έως μέτρια και δεν νομίζω οτι φταίει το νόμισμα για αυτό - ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ! Οταν το καταλάβαμε όμως ήταν λίγο αργά - μιλάω πάντα για τον τουρισμό- τεσπά δεν έχω πίνακες να σου αραδιάσω με αριθμούς που να αποδυκνύνουν την θεωρία, αλλά εντάξει ...τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμύδια τώρα ...

φιλε μου το πραγμα ειναι απλο.ολες αυτες οι παραλογες αυξησεις εγιναν και με την

συναινεση του κρατους.περρισοτερος τζιρος στις επιχειρησεις,σημαινει περισσοτερο

ΦΠΑ,και φορολογια.απλα καποια στιγμη τους εφυγε ο ελεγχος απο τα χερια.

οσον αφορα την νοοτροπια πιστευεις οτι οι τουρκοι ειναι τιμιοι.

απλα ειναι πιο πονηροι,και εχουν καταλαβει την δυναμη της ευγενειας.

Δημοσ.

Για αυτό γουστάρω το ίντερνετ, γιατί μαθαίνεις την αλήθεια.

Άκουσα εχθές για αυτό το πράγμα στην τηλεόραση, είδα και την διαφήμιστική αφίσα στην οποία ανφερόταν ο Κλάρκσον. Μου φάνηκε παλιομοδίτικη, αλλά δεν έδωσα σημασία. Ευτυχώς που έχω και εσάς και έμαθα ότι είναι παλιά εκπομπή.

Έχουν μεγάλη πλάκα οι έλληνες καραγκιόζηδες-δημοσιογράφοι!..

Όσο για την ουσία του θέματος, όταν ένας άνθρωπος αυτοσαρκάζεται και κοροϊδεύει τους ομοεθνείς του τόσο σκληρά, ό,τι και να πει για εμένα, τον συγχωρώ.

Δημοσ.
φιλε μου το πραγμα ειναι απλο.ολες αυτες οι παραλογες αυξησεις εγιναν και με την

συναινεση του κρατους.περρισοτερος τζιρος στις επιχειρησεις,σημαινει περισσοτερο

ΦΠΑ,και φορολογια.απλα καποια στιγμη τους εφυγε ο ελεγχος απο τα χερια.

οσον αφορα την νοοτροπια πιστευεις οτι οι τουρκοι ειναι τιμιοι.

απλα ειναι πιο πονηροι,και εχουν καταλαβει την δυναμη της ευγενειας.

Ναι , το είπα και πριν , για τα χρηματοοικονομικά δεν ξέρω την τύφλα μου, όπως επίσης πιστεύω οτι το μεγαλύτερο ποσοστό των ελλήνων ΕΠΙΣΗΣ δεν ξέρουν την τύφλα τους. Αυτό βέβαια έχει μεγάλη διαφορά απο το να λέει κάποιος ξέρω γω : "πωω ρε πουστη μου, πάλι αυξήσεις , ..η οικονομική κρίση ...φταίνε οι μεσάζοντες " κ.ο.κ και βέβαια πάντα για τον έλληνα το κράτος είναι ένας ακόμα εχθρός. Κυρίαρχος στόχος όμως για μας επιχειρηματικά ήταν η αισχροκέρδεια (Τουρισμός=Αρπακτή ), αυτό για να το διαπιστώσει κάποιος δεν χρειάζονται οικονομικές σπουδές, το βλέπει καθημερινά γύρω στις συμπεριφορές όλων.

Οσον αφορά τους Τούρκους που με ρωτάς . Καταλαβαίνω οτι μπορεί να θίγεσαι απ' τα σχόλια εθνικού τύπου του Κλάρκσον και του κάθε Κλάρκσον. Καλά κάνεις, εμένα όμως τα σχόλια αυτού του τύπου δεν με αφορούν ούτε με αγγίζουν,επομένως το τι κάνουν οι Τούρκοι στα δικά τους λιμέρια είναι δικό τους θέμα, απο την άλλη η δύναμη της ευγένιας που λες και σχετικά με τις παροχές τουριστικών υπηρεσιών είναι ένα από τα στοιχειώδη γνωρίσματα μιας πολιτισμένης εξυπηρέτησης. Βέβαια η ευγένεια έχει πολλά πρόσωπα , γιατί εντάξει , η πλειοψηφία των παραθεριστών δεν είναι δα ..λόρδοι! Δεν ξέραμε , και ούτε έχουμε μάθει ακόμα πιστεύω , να σεβόμαστε την διαφορετικότητα , ή τέλος πάντων δεν ξέρουμε να καλαμπουρίζουμε με αυτήν. Αυτά είναι κατάλοιπα όμως , μιας ψευδοπερηφάνειας για το έθνος, την πατρίδα και λοιπές ανοησίες , ανάθεμα , που 'ναι αυτή η ώρα που θα ξεφορτωθούμε αυτό το κόμπλεξ...

Δημοσ.
Δεν ξέραμε , και ούτε έχουμε μάθει ακόμα πιστεύω , να σεβόμαστε την διαφορετικότητα , ή τέλος πάντων δεν ξέρουμε να καλαμπουρίζουμε με αυτήν. Αυτά είναι κατάλοιπα όμως , μιας ψευδοπερηφάνειας για το έθνος, την πατρίδα και λοιπές ανοησίες , ανάθεμα , που 'ναι αυτή η ώρα που θα ξεφορτωθούμε αυτό το κόμπλεξ...

Μαλλον θα χρειαστουν πολλα χρονια για να απαλλαχτουμε απο ολα αυτα τα συνδρομα.

Η αιτια/αιτιες μαλλον πρεπει να αναζητηθουν στα... παιδικα μας βιωματα μας (τελετουργικα καθε πρωι, χαρακτηρας σχολικων εορτων, και πολλα ακομη...)

Δημοσ.
Ναι , το είπα και πριν , για τα χρηματοοικονομικά δεν ξέρω την τύφλα μου, όπως επίσης πιστεύω οτι το μεγαλύτερο ποσοστό των ελλήνων ΕΠΙΣΗΣ δεν ξέρουν την τύφλα τους. Αυτό βέβαια έχει μεγάλη διαφορά απο το να λέει κάποιος ξέρω γω : "πωω ρε πουστη μου, πάλι αυξήσεις , ..η οικονομική κρίση ...φταίνε οι μεσάζοντες " κ.ο.κ και βέβαια πάντα για τον έλληνα το κράτος είναι ένας ακόμα εχθρός. Κυρίαρχος στόχος όμως για μας επιχειρηματικά ήταν η αισχροκέρδεια (Τουρισμός=Αρπακτή ), αυτό για να το διαπιστώσει κάποιος δεν χρειάζονται οικονομικές σπουδές, το βλέπει καθημερινά γύρω στις συμπεριφορές όλων.

Οσον αφορά τους Τούρκους που με ρωτάς . Καταλαβαίνω οτι μπορεί να θίγεσαι απ' τα σχόλια εθνικού τύπου του Κλάρκσον και του κάθε Κλάρκσον. Καλά κάνεις, εμένα όμως τα σχόλια αυτού του τύπου δεν με αφορούν ούτε με αγγίζουν,επομένως το τι κάνουν οι Τούρκοι στα δικά τους λιμέρια είναι δικό τους θέμα, απο την άλλη η δύναμη της ευγένιας που λες και σχετικά με τις παροχές τουριστικών υπηρεσιών είναι ένα από τα στοιχειώδη γνωρίσματα μιας πολιτισμένης εξυπηρέτησης. Βέβαια η ευγένεια έχει πολλά πρόσωπα , γιατί εντάξει , η πλειοψηφία των παραθεριστών δεν είναι δα ..λόρδοι! Δεν ξέραμε , και ούτε έχουμε μάθει ακόμα πιστεύω , να σεβόμαστε την διαφορετικότητα , ή τέλος πάντων δεν ξέρουμε να καλαμπουρίζουμε με αυτήν. Αυτά είναι κατάλοιπα όμως , μιας ψευδοπερηφάνειας για το έθνος, την πατρίδα και λοιπές ανοησίες , ανάθεμα , που 'ναι αυτή η ώρα που θα ξεφορτωθούμε αυτό το κόμπλεξ...

εαν προσεξες πουθενα δεν ασχοληθηκα με τον κλαρκσον,και ουτε με ενδιαφερει τι

κανει ο καθενας με τον κωλο του.

κομπλεξ νομιζω οτι εχει καποιος οταν ειναι π.χ. ασχημος η κοντος οχι αν ειναι περηφανος για την πατριδα του.

Δημοσ.
εαν προσεξες πουθενα δεν ασχοληθηκα με τον κλαρκσον,και ουτε με ενδιαφερει τι

κανει ο καθενας με τον κωλο του.

Μήπως όμως ο τίτλος του thread είναι "Ο Κλάρκσον είπε ότι είμαστε gay? "

Μήπως όλα τα υπόλοιπα είναι off topic; Μήπως;

Δημοσ.
Μήπως όμως ο τίτλος του thread είναι "Ο Κλάρκσον είπε ότι είμαστε gay? "

Μήπως όλα τα υπόλοιπα είναι off topic; Μήπως;

ηλιου φαεινοτερον.

Δημοσ.

"Off topic" μου φαίνεται είμαστε όλοι μας.

Επίσης εκτός τόπου και χρόνου είναι η ελλαδίτσα,οι νεοέλληνες,το μαύρο μας το χάλι και γαμώ τη καταδίκη μου γαμώ.

Δημοσ.

Αφου η αφορμή ήταν η αφίσα που διαφημίζει την Greece για διακοπές και έχει πέσει σχετική διαφήμιση - και παρεπιμπτωντος ένα καπότας , καπώλας κάπως έτσι το λένε , αρχισυντάκτης της daily news έκανε επίσημη διαμαρτυρία στο BBC για τον κλάρκσον αυτές τις μέρες για δυσφήμηση και έτσι - lol και τώρα που δεν πέφτουν οι προκαταβολές για τα καλοκαιρινά bookings ? ..χαχα χέζονται επάνω τους ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...