Προς το περιεχόμενο

Ο Κλάρκσον είπε ότι είμαστε gay?

_BASSstarlet_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τώρα που είδα και το λινκ...

Σαφώς και δεν είμαι από τους τύπους που επειδή κάποιος έβρισε την Ελλάδα θα σηκωθούν να τον καθαρίσουν (δε με ενδιαφέρει βασικά), και σαφώς ο τύπος κάνει χιούμορ, αλλά...

Είναι αντικειμενικά ΚΡΥΟΣ! :P

Δημοσ.
Πωπω αποκάλεσε την Ελλαδίτσα τουαλέτα...
Γιατί ψέμματα είναι; Δηλαδή τι είναι η Ελλαδίτσα; Η χώρα των δώδεκα θεών ;, είμαστε ΓΤΠ Καβάλα εμείς οι ίδιοι το λέμε κάθε μέρα , μας πείραξε επειδή το επιβεβαιώνει και ένα άγγλος ή μας πείραξε επειδή μας αποκάλεσε αδερφές ή οτι οι γυναίκες μας έχουν μουστάκια ;(δεν ξέρω για μουστάκια , αλλα αχλαδωτό κώλο σίγουρα έχουν ). Και όλα αυτά τα είπε με αφορμή μια αφίσσα με ένα λεβέντι πάνω σε ένα σκάφος με μια χαζογκόμενα να λιάζεται στο απέραντο γαλάζιο - και καλά έκανε και τα είπε γιατί τους έχουμε πρήξει τα @@δια με την ελλάδα , τον ήλιο και την φιλοξενία. Ερχονται αυτοί και άλλοι τόσοι γάλλοι ισπανοί ιταλοί και δεν συμαζεύεται και τους φερμάρουμε τον κώλο κανονικά , μέσα στην κοροιδία και την πονηριά. Καί εχεις τους πράκτορες τώρα των τουριστικών γραφείων να γεμίζουν με αφίσεες το λονδίνο για την χώρα των 12 θεών ! λολ - και λίγα μας είπε....

501.jpg

Δημοσ.
Η πορεία του thread διαγράφεται λαμπρή... :P

Tι νομίζετε ρε; Επειδή δίνω λίγο ζωή στα αθλητικά θα το κάνουμε γήπεδο εδώ μέσα;

:lol:

Δημοσ.

Ως προς την τουαλετα: Μονο εμεις μπορουμε να προσβαλουμε τη χωρα μας και οταν μας προσβαλει ενας ξενος πρεπει να γκρινιαζουμε;

Οσο για το γκει δεν υπαρχει σχολιασμος φανταζομαι τα ποσοστα των ομοφυλοφίλων στην Ελλαδα ειναι περιπου ιδια με αυτα των αλλων χωρων.

Δημοσ.
Γιατί ψέμματα είναι; Δηλαδή τι είναι η Ελλαδίτσα; Η χώρα των δώδεκα θεών ;, είμαστε ΓΤΠ Καβάλα εμείς οι ίδιοι το λέμε κάθε μέρα , μας πείραξε επειδή το επιβεβαιώνει και ένα άγγλος ή μας πείραξε επειδή μας αποκάλεσε αδερφές ή οτι οι γυναίκες μας έχουν μουστάκια ;(δεν ξέρω για μουστάκια , αλλα αχλαδωτό κώλο σίγουρα έχουν ). Και όλα αυτά τα είπε με αφορμή μια αφίσσα με ένα λεβέντι πάνω σε ένα σκάφος με μια χαζογκόμενα να λιάζεται στο απέραντο γαλάζιο - και καλά έκανε και τα είπε γιατί τους έχουμε πρήξει τα @@δια με την ελλάδα , τον ήλιο και την φιλοξενία. Ερχονται αυτοί και άλλοι τόσοι γάλλοι ισπανοί ιταλοί και δεν συμαζεύεται και τους φερμάρουμε τον κώλο κανονικά , μέσα στην κοροιδία και την πονηριά. Καί εχεις τους πράκτορες τώρα των τουριστικών γραφείων να γεμίζουν με αφίσεες το λονδίνο για την χώρα των 12 θεών ! λολ - και λίγα μας είπε....

501.jpg

Έλα ρε ειρωνικά το είπα :D.'Eπρεπε να βάλω εισαγωγικά στο "ελλαδίτσα"

Δημοσ.

ρε..μην μπερδευετε τους "γκαίουλες τσολιάδες" με την "αξύριστη τουλέτα" ... αφήστε αυτα τα αποκλειστικά για τους αντένες.

το 1ο: ειναι παμπάλαιο, και ανύπαρκτο. δεν αποκαλεί κανέναν gay. Οποιος δεν το καταλαβαίνει, να πάει για εντατικά στον Στρατηγάκη. μαλλον το αντίθετο ακούω στο βιντεο: οτι όσες αγγλίδες πέρασαν απο εδώ, χάσανε το τόπι.

το 2ο, μάλιστα: πρέπει να το εγραψε πριν 2-3 μέρες.

α) για την τουαλέτα, ε! και τι έγινε; ΜΙΑ φορά το έγραψε. Εγώ το επαναλαμβάνω ΚΑΘΕ μέρα :lol:

β) η γυναίκα στην αφίσα

.. afisa654654654ba3.jpg ..

, σαφώς δεν ειναι Ελληνίδα, απλά ο Τζέρεμυ κόλλησε απο την πολύ πουτίνγκα και δεν καταλαβαίνει την έμπνευση του Σπηλιωτόπουλου.

Η αφίσα θελει να δείξει στον ξένο/η, οτι ελα στην Ελλάδα, και θα παιρνάς τόοοοοοσο ωραία. θα νοικιασεις τη βάρκα και θα πας με τη γυναίκα σου βολτιτσες.

ειναι δυνατόν ο Ελληναράς των 700 ευρώ, να κυκλοφορεί τέτοιο σκάφος και τέτοιο μωρό, και να λιάζονται; Οχι. σε αυτο το σκηνικό οι ντόπιοι χωράνε μόνο ως σερβιτόροι, καμαριέρες, χρυσοδάκτυλοι ρουμς-του-λέτηδες, και ψαράδες.

Υστερα.... δες πως κάθεται ο μπάμιας: Εχει σκάσει ο τζίτζικας, μόνοι στη μέση του πελάγους, η γυναίκα μόνο πανώ δεν έχει σηκώσει για το τι θέλει...

και αυτός ακόμα με μακρύ παντελόνι, και πουκάμισο... κάααααθεται στα 7-8 μέτρα και αγναντεύει. Η μόνη του δικαιολογιά που μπορώ να σκεφτώ, θα ήταν να είναι μεθυσμένος. Δηλαδή Άγγλος ! :lol:

Δημοσ.
Πω πωωω δεν την παλεύετε με τίποτα ε;

Κοίτα δεν είναι όλοι ελληνάρες.Υπάρχουν και οι ανθέλληνες.Και είμαι ένας από αυτούς.ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑΙ.

ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ.

:devil:

• Moderators
Δημοσ.

Εγω ενα εχω να πω στο θεμα του κλαρκσον!

Οτι δε με ενδιαφερει τι ειπε, αλλα πόσες φορες το χρονο το ειπε :P :p :P

(οχι, δεν εχω πιει):P

Δημοσ.

Το λογότυπο της Ολυμπιακής κάτω αριστερά στη διαφήμιση το είδατε?

Και μετά φταίει ο Κλάρξον που λέει ότι δεν υπάρχει στην εικόνα το προϊόν που διαφημίζεται ή μας αποκαλεί τουαλέτα?

:-)

Άντε πάω να δω το επεισόδιο Top Gear που κατέβασα.

:-)

Δημοσ.

το θεμα δεν ειναι τι ειπε καποιος πριν 10 χρονια

το θεμα ειναι η καταντια των δημοσιογραφων που μολις τους σφυριξει καποιος 5χρονος κατι που ειδε στο youtube το κανουν πρωτη ειδηση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...