Προς το περιεχόμενο

Αναθεματισμένο Scroll Bar

Uberalles_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά..

Έχω το παρακάτω πρόβλημα..

Έχω έναν πίνακα με κάποια δεδομένα μέσα..

Όταν υπάρχει scroll ΜΟΝΟ στο μήκος όλα είναι μια χαρά..

Άλλα όταν για κάποιο μαγικό τρόπο έχουμε scroll κατά υψος ΤΟΤΕ εμφανίζεται και scroll κατά μήκος..

Γιατι????

Δημοσ.

Εντελώς υποθετικά... εμφανίζεται το κάθετο scrollbar και καταλαμβάνει κάποια pixel, οπότε το περιεχόμενο δεν χωράει κατα μήκος, και άρα εμφανίζεται και το οριζόντιο scroll

Δημοσ.
Για δοκιμασε στο css αρχειο να βαλεις

overflow:hidden ;

Το έχω δοκιμάσει αλλά δεν κάνει. Μου κόβει τον πίνακα στις διαστάσεις που είναι το div και δεν έχει scroll

Εντελώς υποθετικά... εμφανίζεται το κάθετο scrollbar και καταλαμβάνει κάποια pixel, οπότε το περιεχόμενο δεν χωράει κατα μήκος, και άρα εμφανίζεται και το οριζόντιο scroll

Νομίζω ότι ακριβώς είναι έτσι όπως λες ΑΛΛΑ για αυτό τον λόγο που λες μεγαλώνω το width του div ΑΛΛΑ αφήνει κενό μεταξύ του πίνακα και του κάθετου scroll.

Το έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές και δεν μου έχει ξανά τύχει κάτι ανάλογο και έχω αρχίσει και τσαντίζομαι :P

Δημοσ.

Αν κεντράρεις το table μέσα στο div, δεν θα είναι μια χαρά, από άποψη εμφάνισης?

Τώρα για αυτό ακριβώς που θες, ένας τρόπος που μου έρχεται στο μυαλό είναι να αυξάνεις με javascript το width του div, όταν εμφανίζεται το κάθετο scrollbar? Ή άμα θές ας εμφανίζεται πάντα το κάθετο scroll

Δημοσ.
Αν κεντράρεις το table μέσα στο div, δεν θα είναι μια χαρά, από άποψη εμφάνισης?

Τώρα για αυτό ακριβώς που θες, ένας τρόπος που μου έρχεται στο μυαλό είναι να αυξάνεις με javascript το width του div, όταν εμφανίζεται το κάθετο scrollbar? Ή άμα θές ας εμφανίζεται πάντα το κάθετο scroll

Μα το πρόβλημα δεν είναι το κάθετο scroll αλλά το οριζόντιο..

Το θέμα είναι ότι εάν έχω κάθετο scroll και δεν πρέπει να έχω οριζόντιο scroll, σε εμένα εμφανίζεται το οριζόντιο scroll.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...