sheik Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Kαλημερα.Ψαχνω επειγοντως ενα προγραμματακι το οποιο θα με βοηθησει να φτιαξω μερικες οθονες gui,οπως μια login screen και διαφορες αλλες με κουμπακια,επιλογες κλπ για μια εργασια που εχω. Δε θελω τπτ πολυπλοκο,να ειναι ευκολο μοναχα γιατι πρεπει μεχρι σημερα βραδυ να τα εχω ετοιμα. Ευχαριστω πολυ...
Ros_Original Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 1. Powerpoint 2. MS Visual Studio C# Express 3. NetBeans 4. Eclipse (Visual Editor Plugin) 5. Enterprise Architect
drm Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Turbo Delphi (http://www.codegear.com) Είναι free, και μπορεις να κάνεις design φορμες για αυτό που θες ... (η δουλειά του είναι να φτιάχνεις κανονικές εφαρμογές, αλλά θα κάνει και αυτό που θες) πετάς ότι θές επάνω στην φόρμα και πατάς F9 (θα κάνει compile και θα σου εμφανίσει μία κανονική εφαρμογή windows με ότι σχεδίασες...
parsifal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Έγινε μεταφορά του θέματος στην ορθή ενότητα του forum.
sheik Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Ok guys ευχαριστω παρα πολυ. Τελικα εκανα τη δουλεια μου με το Visual Studio. Βεβαια θα ριξω μια ματια και στα αλλα που προτεινατε γιατι θα μου χρειαστουν αργοτερα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.