Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ναί ρε man αλλά τουλάχιστον εκεί το γρασάρουν το αγγούρι εδώ στο καρφώνουν αλευρωμένο...

ΧΑΧΑΧΑ, πιστεύω κάλυψες όλο το θέμα με μια και μόνο πρόταση.

Δημοσ.

Εδώ είναι άλλη φάση. Εδώ κάνει ο καθένας ότι γουστάρει και ξέρει ότι δεν θα πάθει τίποτα.

Οι ταξιτζίδες τώρα γιατί δεν ρίχνουν τις τιμές τους?? Τα λομόγια με ελάχιστη διαδρομή σχεδόν 3 ευρώ.

Άλλο παράδειγμα εναρμονισμού οι τιμές των δύο μεγαλύτερων eshop στην ελλάδα.

Αν κοιτάξει τις τιμές στο πλαίσιο και στο e-shop και αν βρει έστω και 1 λεπτό διαφορά εγώ θα πάω να πέσω στο λιμάνι.

Δημοσ.
Ναί ρε man αλλά τουλάχιστον εκεί το γρασάρουν το αγγούρι εδώ στο καρφώνουν αλευρωμένο...

Ακριβώς. Ο xardas το εξήγησε στην καθαρεύουσα.

Σταματήστε, θα πάθω τίποτα από τα γέλια!

Δημοσ.

στο Αμερικα θα το πληρωσουν το προστιμο γιατι εκει σε τετοια θεματα κωβουν κ....λουs!Εδω βεβαια υπαρχουν του κοσμου τα καρτελ,super-market,βενζιναδικα,γαλακτοβιομηχανιεs και δεν ανοιγει ρουθουνι

Δημοσ.

δεν μπορω να καταλαβω ειλικρινα γιατι μια εταιρια οπως η LG επεσε τοσο χαμηλα... δε νομιζω πια οτι εχει τοσο αναγκη. εγω LG εχω κ το ιδιο κ πολλοι φιλοι μου. ελαχιστους εχω ακουσει να εχουν αλλη εταιρια (το χειροτερο που χω δει ειναι Hyudai)!! παντως ουτε κ γω πιστευω οτι θα πληρωσουν ολοκληρα τα προστιμα... δεν παιζει... θα τα βρουν μεταξυ τους αυτοι... ξερουν να ξεπλενουν κ χρημα, μια χαρα... ολοι αδελφωμενοι κ χαρουμενοι θα βγουν!!!

Δημοσ.
δεν μπορω να καταλαβω ειλικρινα γιατι μια εταιρια οπως η LG επεσε τοσο χαμηλα... δε νομιζω πια οτι εχει τοσο αναγκη.

Γιατι ετσι παιζεται το παιχνιδι και οι μεγαλες εταιρειες το ξερουν

ειτε δημιουργοντας καρτελ οπου μπορουν, για να διαμορφωσουν τις τιμες και τα κερδη που θελουν

ειτε λαδωνοντας υψηλοβαθμους κρατικους λειτουργους για να υπογραψουν τεραστιες κρατικες προμηθειες και συμβασεις υποστηριξης

ειτε ακολουθωντας μονοπωλιακες πρακτικες (βλεπε MS)

και παει λεγοντας

Δημοσ.

Μόνο μέσω φωνών από blogs και forum όπως αυτό, μπορεί να κινηθεί κάτι.

Οι υπογραφές, οι ρίψοι πετρών σε τζαμαρίες και οι κραυγές είναι για υστερικά μαλακίδια και δεν φέρνουν αποτέλεσμα.

Ίσως θα ήταν χρήσιμο(αλλά δεν ξέρω πόσο πρακτικό)να υπήρχε ένα thread όπου για τη δεδομένη στιγμή καταρχήν, να πρότεινε ποιά GPU,CPU,RAM κλπ είναι καλή αγορά,και να περιείχε και ενδεικτικές τιμές.

Δημοσ.
Άντε να δούμε πότε επιτέλους θα παραδειγματιστούμε και θα πέσει κάποιο σοβαρό πρόστιμο και στο Ελλαδιστάν.

Το θέμα δεν έιναι να πέφτουν πρόστιμα.

Το πρόβλημα είναι το να εισπρατονται.

Γενικά η κυβέρνηση όταν πρόκειται για πολυεθνικές, μεγαλοεπιχειρηματίες και τραπεζίτες δείχνει ιδιάιτερξη ελαστικότητα όταν πρόκειται για την τήρηση των δικών της νόμων...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...