Athanasios2104 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Έπαιξα χθες εναν χάρτη και ειχε απενεργοποιημένη την επιλογή σειβ...Πηγα κι εγω για καφε με το παιγνιδι στην παυση και οταν γύρισα συνέχισα Νoμιζω αυτη η ανάρτηση απο το επίσημο φορουμ είναι ολα τα λεφτα. ...... ..... Ωχ, μη μου λες τέτοια... το κατέστρεψαν δλδ; Η μόνη ελπίδα είναι κανένα mod... άλλα ποιος modder θα κάτσει να κάνει όλα αυτά;; Εδώ μιλάμε για xpansion, όχι mod! Tέσπα, περιμένω μέχρι να έρθει να δω τι θα δω...
linuxovios Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Επιβεβαιώνω τη μη δυνατότητα save/load στο skirmish. Αναμένουμε και ελπίζουμε για κάποιο patch σε αυτό το θέμα. Ο μόνος πιθανό λόγος που μπορώ να σκεφτώ είναι η αδυναμία υποστήριξης του feature από το xbox. Ο νοών νοείτω... Το παιχνίδι από το λίγο που πρόλαβα να παίξω (ελέω 2 GB patch !!!! ), είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΛΑΦΡΥ και γρήγορο. Για τα γραφικά "περί ορέξεως κολοκυθόπιτα". Ανήκω σε αυτούς που πιστεύουν ότι gameplay > everything. Σε ό,τι αφορά το σύστημα με τα research points, δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν δίνει βάθος και εμπλουτίζει τη στρατηγική του παιχνιδιού ή το κάνει πιο acade (λόγω χbox) . θα πρέπει να παίξω αρκετα match-άκια και κυρίως online για να κρίνω. Σε ό,τι αφορά το online matchmaking system, απλά τα πράγματα. Δεν υπάρχει κάτι εξεζητημένο, ούτε η δυνατότητα να δεις το εππιπεδο των αντιπάλων σου (π.χ. lvl κτλ.) . Βλέπεις τα rooms, ελπίζεις ο τίτλος του room να αντιπροσωπεύει αυτό που αναγράφεται και μπαίνεις. Μπορεί και να παίζεις όμως με τους 2 καλύτερους ή 2 χειρότερους παίκτες στον κόσμο χωρίς τη δυνατότητα να το καταλάβεις από πριν. Απλά γρήγορα και πρόχειρα : Ένα παιχνίδι με το οποίο μπορείς σίγουρα να περάσεις καλά, αλλά δυστυχώς δε νομίζω ότι μπορεί να αποκτήσει το βάθος (στο χρόνο κυρίως) που θα έχει το άλλο SC2.
Athanasios2104 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 μου ήρθε σήμερα (μαζί με το bc2), για να δούμε τι θα δούμε...
radeon9700 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Το έχωσα σήμερα, και μπήκε steam !! πολύ update ρε παιδί μου λες και ξανακατέβασε το game !!!. Οποτε αναγκαστικά θα φάμε το steam στην μάπα με τα καλά και κακά του ... Λίγοι αγώνες online δεν είδα να μπορείς να επιλέξεις επίπεδο παίχτη απλά το γραφεις στο info όταν κανεις host .... ίδωμεν όταν παίξω online με κανέναν later
Sir Pretender Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δεν το λες κακό (ριβιού για όσους ενδιαφέρονται), ωστόσο δεν βλέπω κάτι φοβερό και τρομερό που θα μου κάνει "κλικ" για να το πάρω. Θα προτιμήσω Napoleon για κάτι πιο ιστορικό και Chaos Rising για κάτι πιο sci-fi.
Athanasios2104 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 To έβαλα... και το βγάζω σε χρόνο dt. Οικτρή απογοήτευση, MEGA FAIL. Ωραία τα νέα experimental (το μόνο ωραίο για την ακρίβεια), άλλα τι να το κάνεις... πραγματικά οι άνθρωποι έβλεπαν το δέντρο και έχασαν το δάσος. Ό,ΤΙΔΗΠΟΤΕ έκανε το SupCom να ξεχωρίζει, κυριολεκτικά το ξύλωσαν και τώρα έκαναν ένα πράμα... δεν ξέρω πως να το περιγράψω. Χειρότερο και από C&C (!) . Το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορούν να το κάνουν εύκολα port και στο Gameboy! Είναι άξιον θαυμασμού πάντως το πως κατάφεραν να καταστρέψουν μία "συνταγή" που ήτανε τέλεια (SupCom1 = Best RTS) και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό... πραγματικά απίστευτο. Δλδ, δεν ξέρω τι διεργασίες έγιναν στο μυαλό (ή στην τσέπη; ) του Taylor, άλλα αν έβαζε μόνο τα νέα experimenal,το research system ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ με το resource/economy system του SupCom1 και βελτίωνε το perfomance, θα είχε γρήγορα και απλά το Best RTS 2010. Κρίμα, απλώς κρίμα...
linuxovios Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δε συμμερίζομαι την άποψή σου για "mega fail" κτλ. Συμφωνώ όμως και εγώ ότι το παιχνίδι έχασε σε βάθος. Είναι άξιον θαυμασμού πάντως το πως κατάφεραν να καταστρέψουν μία "συνταγή" που ήτανε τέλεια (SupCom1 = Best RTS) και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό... πραγματικά απίστευτο. Νομίζω την απάντηση τη δίνεις και μόνος σου : Το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορούν να το κάνουν εύκολα port και στο Gameboy! Πού να "σηκώσουν" όλα τα χαρακτηριστικά του SupCom1 + νέα experimentals + research system τα specs του xbox ? Οτιδήποτε φτιάχνεται για να παίζει σε κονσόλα, αποτελεί BY DEFAULT στην καλύτερη περίπτωση μετριότητα για το pc gaming. Υ.Γ. Και στη Blizzard τα χώνω και θα συνεχίσω να τα χώνω για διάφορους λόγους, αλλά οφείλω να της αναγνωρίσω ότι σε αυτό το θέμα δεν ολισθαίνει όπως όλοι οι άλλοι.
nickarmy Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 σε εμένα γιατί δουλεύει το save ..... (το ένα είναι ποιο ωραίο σε gameplay μάλλον ,δεν έχω αποφασίσει ακόμα)
linuxovios Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Στο skirmish αναφέρεσαι? Αν ναι, ίσως "ανοίγει" μετά από κάποια ώρα παιχνιδιού. Εγώ πάντως με το που ξεκίνησα ένα skirmish, το save ήταν απενεργοποιημένο. Δεν το συνέχισα για να δω αν ενεργοποιείται κάποια στιγμή.
darkthan Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 να ρωτήσω κάτι ? πως κάνεις uninstall αν το έχεις από τον θείο razor σε win7 δεν είναι στο add remove
chill Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Υποθέτω delete τον φάκελο εγκατάστασης και ένα καθάρισμα της registry με το CCleaner.
nickarmy Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 το τερμάτισα σήμερα αν και λίγο καθυστερημένα ... ανυπομονώ να βγει το 3 !! ---------- Προσθήκη στις 21:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:18 ---------- βρε παιδιά αυτούς τους κωδικούς που λάβαμε από το email που τους βάζουμε ???
linuxovios Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 βρε παιδιά αυτούς τους κωδικούς που λάβαμε από το email που τους βάζουμε ??? steam ---> my games ---> activate product on steam Εγώ δεν ασχολήθηκα να το τερματίσω. skirmish practice ---> multi on-line FTW !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.