Athanasios2104 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Dear Customer, Thank you for preordering Supreme Commander 2 from GAME.co.uk Your unique map codes are: Emerald Crater Map: ********** QAI Prototype Facility Map: ****** Να και μια ώραια έκπληξη που δεν την περίμενα!
linuxovios Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Και σε εμένα τα ίδια. Δεν καταλαβαίνω. Λογικά το dvd θα έχει πάνω ένα activation number + τα 2 που στέλνει τώρα το game.co.uk . Ποιο θα βάλουμε τελικά όταν εγκαταστήσουμε το παιχνίδι, όταν με το καλό έρθει ?
LuxJaja Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 θα βάλετε αυτό στο κουτί στην εγκατάσταση και μετά μέσα στο παιχνίδι έχει επιλογή εισαγωγής κωδικών που είναι για τις μπόνους πίστες προφανώς.
linuxovios Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Ευελπιστώ σήμερα, επιστρέφοντας από τη δουλειά, να το βρω στο ταχυδρομικό κουτί...
ksaplostra Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Ρε παιδιά στο σκιρμις δεν κάνει σειβ; γουτουφου;
Athanasios2104 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Ρε παιδιά στο σκιρμις δεν κάνει σειβ; γουτουφου; ακόμη να έρθει εμένα, άλλα δεν νομίζω... δλδ τι, αν βάλω skirmish στους μεγαλύτερους χάρτες θα πρέπει να το τελειώσω με τη μία;
ksaplostra Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 ακόμη να έρθει εμένα, άλλα δεν νομίζω... δλδ τι, αν βάλω skirmish στους μεγαλύτερους χάρτες θα πρέπει να το τελειώσω με τη μία; Έπαιξα χθες εναν χάρτη και ειχε απενεργοποιημένη την επιλογή σειβ...Πηγα κι εγω για καφε με το παιγνιδι στην παυση και οταν γύρισα συνέχισα Νoμιζω αυτη η ανάρτηση απο το επίσημο φορουμ είναι ολα τα λεφτα. I bought SC2, expecting it to be bigger and better than SC1. WTF? I can't fine one aspect of SC2 that improves upon SC1. What made SC so awesome is that it continued the legacy of TA, which itself was seperate from the rest of the RTS pack in that it was HUGE! Complex strategy options, detailed economy, massive maps, huge numbers of widely varied units. TA and SC cemented themselves into this niche. Everything else is C&C and Starcraft with simple interfaces, relatively tiny maps, stupid queue systems, etc. SC2 has nothing to do with it's precedessors and seems to be a C&C clone instead. Look at our awesome air factory. You can build a fighter, or a bomber! Here's our land factory. Would you like a tank or artillery, 'cause that's all we got! Turret? Sure, you've only got one option. Radar? Done. And later on, you can extend it's range a bit! Experimentals? Yup, they'll be done in about 15 seconds. Ships? Ok, you want a big one or a little one? I sent some planes out to patrol and then checked on them to see if they were low on gas. Oh, wait. There is no more gas. They just fly forever! Send in the tanks! Change their formation first to maximize their firepower! Oh, wait. No more formations. Engineers, quick. Let me map out a series of things to build in the background, so I can focus on the front lines. Oh, wait. I can't queue up more than a couple turrets because I don't have the mass. I get back to you then, over and over and over. Well, load up a big map to play a huge game. Oh, wait. The maps are freaking tiny. The economy? Whatever. Once you get a few minutes into the game, it doesn't even matter any more. Oh, cool! I finally got a shield thingy. Hmmm, I can't quite seem to tell how much it covers until I build it. Well, I'll just plop down a bunch of them, because why not?! By the time I can build shields, the economy is so rich it doesn't even matter how many I build, since they basically cost nothing. Ah well, I'll just save my skirmish game and come back to it after I get over my disappointment. Oh. Wait. I can't. Seriously. Is this a joke?
linuxovios Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Γύρισα και με περίμενε στο ταχυδρομικό κουτί!!! Κάνω installation atm... ---------- Προσθήκη στις 16:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:35 ---------- Ρε σεις θα το σπάσω!!! Πόσο ξεφτυλισμένοι είναι.... Το αγόρασα σε DVD και πάει να κάνει install μέσω steam. ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΠΙΛΟΓΗ να κάνει install από το dvd ΕΛΕΟΣ Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη. ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΛΕΜΕ ΤΟ ΕΧΩ ΣΕ DVD/..... Πόσο βλάκες είναι ... ---------- Προσθήκη στις 17:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:46 ---------- Απλά άκυρο... Το παιχνίδι εγκαθιστά περίπου 500ΜΒ από το dvd και μετά κατεβάζει 2-3 GB patch... Απλά ντροπή τους και αίσχος.
nickarmy Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 περίεργο να έχει επιλογή και να μην γίνετε λίγο κουφό,linux συμφωνώ μαζί ωστόσο σε εμένα δεν έχει έρθει ακόμα
sotbilly Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 σορρυ αλλα υπαρχει κανεις που να μπορει να στειλει beta σιντι κι;;;; αν ναι pm για να συνενοηθουμε !! το χρειαζομαι πολύύύύύύυύ δινω gold σε wow!
LuxJaja Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 απογοητευτικό κατ'εμέ. ένα άδικο τέλος σε μία απίστευτη σειρά.
nickarmy Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 επειδή έπαιξα/ζω το ένα μέχρι να έρθει το 2 και έχω δοκιμάσει τη μπέτα(sotbill ψάγνω το εμαιλ με το κωδικό αλλά δεν το ΄βρίσκω.....) παρουσιάζει πολλές ομοιότητες αλλά στα γραφικά το 2 το βρίσκω καλύτερο (ίσως φταίει η κάρτα που αποδίδει καλύτερα στα καινούργια .... ) καλά κανένα νέο θα βγεί γιατί δεν βρίσκω κανένα το world in confin καπως έτσι ωραίο ήταν αλλά δεν είδαμε συνέχεια αλλά δεν είχε και ελευθερία κινήσεων .....
sotbilly Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 επειδή έπαιξα/ζω το ένα μέχρι να έρθει το 2 και έχω δοκιμάσει τη μπέτα(sotbill ψάγνω το εμαιλ με το κωδικό αλλά δεν το ΄βρίσκω.....) παρουσιάζει πολλές ομοιότητες αλλά στα γραφικά το 2 το βρίσκω καλύτερο (ίσως φταίει η κάρτα που αποδίδει καλύτερα στα καινούργια .... )καλά κανένα νέο θα βγεί γιατί δεν βρίσκω κανένα το world in confin καπως έτσι ωραίο ήταν αλλά δεν είδαμε συνέχεια αλλά δεν είχε και ελευθερία κινήσεων ..... φιλε αν βρεις.... ¨)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.