ksaplostra Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Με εκείνο το demo τι κάνουμε; Ακόμα να εμφανιστεί. Εχει βγει εδώ και κατι μέρες αλλα μόνο απο στιμ το κατεβαζεις.
skiabox Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Συμφωνα με αυτο το link κυκλοφορει αυριο! http://www.gametap-shop.com/pc-games/buy-download-Supreme-Commander-2.html ---------- Προσθήκη στις 00:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:15 ---------- Να και ενα review : http://www.eurogamer.net/articles/supreme-commander-2-review
Athanasios2104 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 "In exchagne of some polygons, SupCom2 runs as hot butter" --- Fine with me Gamespot REVIEW http://www.gamespot.com/pc/strategy/supremecommander2/video/6252559 Πω πω, τι γομάρι είναι ο King Kryptor! Άντε γιατί όλο noobo-defensive experimental είχαν οι UEF, τώρα θα γίνει το έλα να δεις!!! 3 days to go!!
linuxovios Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Ρε γαμώτο, γιατί δεν έχω ειδοποίηση από game.co.uk ότι έγινε ship το παιχνίδι? Συνήθως το ταχυδρομούν 2-3 μέρες νωρίτερα για να φτάσει σπίτι σου τη μέρα κυκλοφορίας του...
Athanasios2104 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Ρε γαμώτο, γιατί δεν έχω ειδοποίηση από game.co.uk ότι έγινε ship το παιχνίδι? Συνήθως το ταχυδρομούν 2-3 μέρες νωρίτερα για να φτάσει σπίτι σου τη μέρα κυκλοφορίας του... μια από τα ίδια, άλλα δικαιολογούνται, ποιος ξέρει πόσες εκαντοντάδες χιλιάδες (ίσως και μύρια) BC2 θα είχαν να στείλουν. Εμένα πάντως στείλανε και τα 10 κόμματια από χθες Θα τους στείλω ένα mail πάντως μια και το ανέφερες, εντάξει είπαμε, καλό το BC2, άλλα θέλουμε και το RTS μας
fearwhatnow Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Οχι μονο εχουν αφαιρεσει ολα τα καλουδια που ειχε το SC1 αλλα τα εκαναν και θαλασσα με το καινουριο αφου δεν τρεχει σε κανεναν.Fail.Αυτα γινονται οταν κονσολοποιουν παιχνιδια στρατηγικης που προοριζονται ξεκαθαρα για pc gaming.Καλα να παθουν λοιπον.Μηδεν πωλησεις ελπιζω.
linuxovios Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Dear Mr xxxxxxxx, Order number(s): xxxxxxxx/x I am delighted to let you know that your Preorder for Supreme Commander 2 is now being processed subject to successful payment being taken from your credit card when it is dispatched. The order will be despatched by your chosen delivery method in time to reach you for the day of release. By using the GAME 1st To Play Preorder Service you have ensured that you will be among the first people to receive Supreme Commander 2, and we are confident that you will be happy with the order, our service and our speedy delivery! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Your credit / debit card will be charged upon despatch of your order. Also, if you are a Reward Member your points will be added to your account at this time. Αυτά είναι!!!!!
Athanasios2104 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Κι εγώ έστειλα μαιλ πριν από λίγο στο Game λέγοντας "εντάξει είπαμε πνίγεστε με το BC2, άλλα τι θα γίνει με το SupCom2" και μετά από λίγο μου έρχεται confirmation για το Preorder του SupCom2
linuxovios Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Άντε γιατί τώρα με τα νέα μέτρα (πάνω οι βενζίνες , πάνω το ΦΠΑ, κόβεται ο 14ος και 12% κάτω τα επιδόματα), μόνο λίγο gaming μας έμεινε για να μην τρελαθούμε...
linuxovios Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Dear Mr xxxxxxxxxxx Your Order Number(s): xxxxxxxx/x Qty Description 1 Supreme Commander 2 [PC Games] We are pleased to advise that your order, χχχχχχχ/χ, is now on its way! Έρχεται!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.