LuxJaja Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 θα συμφωνήσω με τον Αθανάσιο. Ειδικά το Napoleon έχει όλες τις παιδικές αρρώστιες του προκατόχου του στο AI. Πυροβόλα πίσω από κτίρια, στρατηγός κατευθείαν έφοδο στο κέντρο της γραμμής σου (aka αυτοκτονία). Υ.Γ. SC2 είναι το StarCraft 2!! Το Supreme Commander έχει μείνει ώς SupCom2
Erwdios Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Ναπολέον : Τόταλ Γουορ?Tiberium Twilight? Chaos Rising? Πάνε οι εποχές που είχες να επιλέξεις καμια 10αριά RTS. Το Napoleon ανήκει στη σειρά Total War την οποία από εποχή Rome, δεν πολυσυμπαθώ. Το Chaos Rising είναι μεν RTS, αλλά δεν έχει και το construction part που εγώ γουστάρω. Καλό παιχνιδάκι, δε λέω, αλλά στα χνάρια του Commandos. Όσο για το Tiberium, θα συμφωνήσω στα περί playmobil... Περιμέναμε το RA3 να μας λυτρώσει και πήραμε τα τρυφερά μας. Περιμένω Settlers 7 πλέον, να πνίξω τον πόνο μου. Μέχρι τότε, θα μείνω με το SupCom2, αφού πρώτα τελειώσω το DAO, το ME2 και το DAW2. Αν δεν έχω ξανακυλήσει στο WoW ως τότε.
chill Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Μόνο εγώ λάτρεψα το RA3 σ'αυτόν τον κόσμο? Εγώ περιμένω τα κέρατα μου αυτό το μήνα, έλεος τα άτιμα όλα μαζί βγήκαν ffs. Μακριά από το wow μέχρι το cataclysm Κατεβαίνει το demo τώρα με την ελπίδα ότι ΔΕΝ θα μου αρέσει
linuxovios Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Για κανένα 30άρι είναι το game κι αυτό επειδή δεν υπάρχουν άλλα αξιόλογα RTS αυτή την εποχή. Μπορείς να το αγοράσει σε πολύ καλή τιμή από game.co.uk Κανένα pc game δε θα έπρεπε να πωλείται πάνω από 30 € imo
nickarmy Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 όχι χειρότερα γραφικά απο το red alert πολύ καλύτερα μάλιστα αν και θα ήθελα παραπάνω zoom (γιατι το ένα δεν το έχω παίξει υπάρχει κανένας troop ή θα τη βγάλω με αεροπορία ?)
ksaplostra Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 supcom resources tutorial [ame] [/ame][ame] [/ame][ame] [/ame]
nickarmy Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 αυτό είναι το ένα να μαντέψω γιατί με το δύο δεν έχει καμιά σχέση
ksaplostra Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 αυτό είναι το ένα να μαντέψω γιατί με το δύο δεν έχει καμιά σχέση Γιεπ και είναι ο λόγος για τον οποίο κάποιοι παραπονούμαστε.
Athanasios2104 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 ΑΠΛΩΣ ΔΕΙΤΕ ΤΟ! SupCom2 Flowfield Path System Video
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Ενδιαφέρον, σαν να βλέπεις αμοιβάδα. (με την καλή έννοια)
ksaplostra Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Στο ντεμο,γιατι εσκαγε η μια πανω στην αλλη και κολλούσαν; Ειδικα σε καμια γεφυρα καθοταν μια ωρα και κοιταγε η μια την αλλη...
LuxJaja Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δεν είναι η καινούρια μόδα στα demo να λανσάρουνε παλιότερες εκδόσεις από τη τελική; και στο AvP δεν είναι χειρότερο το demo από τη κανονική έκδοση;
ksaplostra Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δεν είναι η καινούρια μόδα στα demo να λανσάρουνε παλιότερες εκδόσεις από τη τελική; και στο AvP δεν είναι χειρότερο το demo από τη κανονική έκδοση; Ναι αλλά εδω μιλάμε για ΑΙ,οχι γραφικά η τίποτα θέματα σταθερότητας. Οπως και να'χει επειδη με το ΤΑ μεγάλωσα το εχω προπαραγγείλει,αν και το σταρκραφτ πιστεύω απλα θα ξεπουλήσει για την επόμενη δεκαετία,τουλάχιστον απ'οσο είδα στο οφλαιν σινγκλ. ασε που με το οικονομικό σύστημα που βάλανε εγινε ένα ακόμα σταρκραφτ,ρεντ αλερτ κλπ...Του σωρού δηλαδή.
chill Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 To demo δεν μου είπε και πολλά πράγματα. Τα γραφικά είναι στην καλύτερη περίπτωση μετριότατα, με το zoom in πραγματικά ένιωσα ότι είμαι σε ένα lego universe ενώ δεν διαπίστωσα ούτε ίχνος στρατηγικής στο παιχνίδι μου. Το πρώτο δεν το είχα δει, αυτό όμως μου φαίνεται πολύ κάτω του μετρίου.
LuxJaja Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Με εκείνο το demo τι κάνουμε; Ακόμα να εμφανιστεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.