Προς το περιεχόμενο

Supreme Commander 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα συμφωνήσω με τον Αθανάσιο. Ειδικά το Napoleon έχει όλες τις παιδικές αρρώστιες του προκατόχου του στο AI. Πυροβόλα πίσω από κτίρια, στρατηγός κατευθείαν έφοδο στο κέντρο της γραμμής σου (aka αυτοκτονία).

Υ.Γ. SC2 είναι το StarCraft 2!! Το Supreme Commander έχει μείνει ώς SupCom2

• Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ναπολέον : Τόταλ Γουορ?

Tiberium Twilight?

Chaos Rising?

Πάνε οι εποχές που είχες να επιλέξεις καμια 10αριά RTS.

Το Napoleon ανήκει στη σειρά Total War την οποία από εποχή Rome, δεν πολυσυμπαθώ.

Το Chaos Rising είναι μεν RTS, αλλά δεν έχει και το construction part που εγώ γουστάρω.

Καλό παιχνιδάκι, δε λέω, αλλά στα χνάρια του Commandos.

Όσο για το Tiberium, θα συμφωνήσω στα περί playmobil... :lol:

Περιμέναμε το RA3 να μας λυτρώσει και πήραμε τα τρυφερά μας.

Περιμένω Settlers 7 πλέον, να πνίξω τον πόνο μου. Μέχρι τότε, θα μείνω με το SupCom2, αφού πρώτα τελειώσω το DAO, το ME2 και το DAW2. Αν δεν έχω ξανακυλήσει στο WoW ως τότε. :lol:

Δημοσ.

Μόνο εγώ λάτρεψα το RA3 σ'αυτόν τον κόσμο?

Εγώ περιμένω τα κέρατα μου αυτό το μήνα, έλεος τα άτιμα όλα μαζί βγήκαν ffs.

Μακριά από το wow μέχρι το cataclysm

Κατεβαίνει το demo τώρα με την ελπίδα ότι ΔΕΝ θα μου αρέσει :lol:

Δημοσ.
Για κανένα 30άρι είναι το game κι αυτό επειδή δεν υπάρχουν άλλα αξιόλογα RTS αυτή την εποχή.

Μπορείς να το αγοράσει σε πολύ καλή τιμή από game.co.uk

Κανένα pc game δε θα έπρεπε να πωλείται πάνω από 30 € imo

Δημοσ.

όχι χειρότερα γραφικά απο το red alert πολύ καλύτερα μάλιστα αν και θα ήθελα παραπάνω zoom (γιατι το ένα δεν το έχω παίξει υπάρχει κανένας troop ή θα τη βγάλω με αεροπορία ?)

Δημοσ.
αυτό είναι το ένα να μαντέψω γιατί με το δύο δεν έχει καμιά σχέση

Γιεπ και είναι ο λόγος για τον οποίο κάποιοι παραπονούμαστε.

Δημοσ.

Δεν είναι η καινούρια μόδα στα demo να λανσάρουνε παλιότερες εκδόσεις από τη τελική; και στο AvP δεν είναι χειρότερο το demo από τη κανονική έκδοση;

Δημοσ.
Δεν είναι η καινούρια μόδα στα demo να λανσάρουνε παλιότερες εκδόσεις από τη τελική; και στο AvP δεν είναι χειρότερο το demo από τη κανονική έκδοση;

Ναι αλλά εδω μιλάμε για ΑΙ,οχι γραφικά η τίποτα θέματα σταθερότητας.

Οπως και να'χει επειδη με το ΤΑ μεγάλωσα το εχω προπαραγγείλει,αν και το σταρκραφτ πιστεύω απλα θα ξεπουλήσει για την επόμενη δεκαετία,τουλάχιστον απ'οσο είδα στο οφλαιν σινγκλ.

ασε που με το οικονομικό σύστημα που βάλανε εγινε ένα ακόμα σταρκραφτ,ρεντ αλερτ κλπ...Του σωρού δηλαδή.

Δημοσ.

To demo δεν μου είπε και πολλά πράγματα. Τα γραφικά είναι στην καλύτερη περίπτωση μετριότατα, με το zoom in πραγματικά ένιωσα ότι είμαι σε ένα lego universe :lol: ενώ δεν διαπίστωσα ούτε ίχνος στρατηγικής στο παιχνίδι μου. Το πρώτο δεν το είχα δει, αυτό όμως μου φαίνεται πολύ κάτω του μετρίου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...