john2gr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 To SC1 ήταν single threaded. Εγώ τουλάχιστον το έτρχα σε dual core και είχα 100% utilization μόνο στον ένα πυρήνα. Όταν το παιχνίδι "μεγάλωνε πολύ" με 4 στρατούς σε πλήρη ανάπτυξη και zoom-αρες στο πεδίο της μάχης, υπήρχαν τρελά frame drops. Ένας quadcore Q6600 που είχα δει από κοντά δεν είχε τις τραγικές επιδόσεις του dual core μου E6600 (στον οποίο ναι, έβλεπα ότι αξιοποιείται ο ένας πυρήνας μονάχα). Η κοινότητα είχε βγάλει και ένα mod για καλύτερη αξιοποίηση των multi-cores αλλά και με εκείνο δεν θυμάμαι να ήταν καλύτερα τα πράγματα. Όπως και να έχει, μηδενικό framedrop στο SC2 which is a good thing. Αλλά όπως είπαμε, είναι λίγο μούφα που απλοποίησαν το resource management! PS: Ακόμα τον E6600 έχω στην υπογραφή μου τώρα που το είδα ε, άντε να δούμε πότε θα το αλλάξω
kostacurtas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Supreme Commander 2 PC Interview Gas Powered Games' Chris Taylor graciously took time out of his hectic schedule to answer our numerous PC-centric Supreme Commander 2 questions. Read on to hear about map sizes, hardware requirements, multi-threading, mod support, and a whole lot more!
nickarmy Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 εντάξη πολύ καλύτερο απο το command 4,(έπαιξα τη πρώτη πίστα και ήταν φοβερή,βέβαια το πήγαινα λάου λάου έτσι μάζεψα μπόλικα και ήταν σαν να κάνω βόλτα)
ksaplostra Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Εγω παξντως ψιλο απογοητεύτηκα. Γραφικά χειρότερα απο το προηγούμενο(ενα ζουμ θα σας πείσει),animation επιεικώς για κλωτσιές,κονσολιαρικη αίσθηση(μα καλα,να βγάλουν το μινιμαπ;!!! ) Οι χαρτες επίσης φέρνουν πολυ σε ντεμιγκοντ,και καλά...Ποιος τους είπε οτι θέλω να παίξω τη μαλακία που λέγεται ντοτα γαμώ; Και τέλος...Η αθλιότητα με τα resources.... Απογοήτευση προς το παρόν..
john2gr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 (μα καλα,να βγάλουν το μινιμαπ;!!! ) No no no, minimap is in final version
linuxovios Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 έλεος ελληνικά * [02/25/10] Forum user Wozbo reports that preloading is now possible for the SupCom 2 Steam version if you pre-ordered it through there. * [02/25/10] A good Gamasutra article quotes CT on independence as a developer. It also reveals that at the time the first PC Gamer cover issue for SupCom went live (in 2005 or so) the game was already dropped by a publisher (EA if I recall correctly). It's only because of that cover story (where the Monkeylord also got its name from) that THQ decided to jump on the boat. * [02/25/10] VoodooExtreme has published a new HUGE interview with Chris Taylor, very interesting and to-the-point questions. * [02/25/10] PC Gamer UK writer Tom Francis tells you of five things which make the full version of SupCom 2 better than the limited, campaign-only demo we had the chance to try. He definitely has some points with some of them although some of the changes are clearly too much for certain hardcore SupCom folks on these forums. It's like the SupCom release all over again (where hardcore TA players were complaining). Smile * [02/25/10] The RTS Concept blog has written a short demo review. έλεος ελληνικά
Athanasios2104 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Εγω παξντως ψιλο απογοητεύτηκα.Γραφικά χειρότερα απο το προηγούμενο(ενα ζουμ θα σας πείσει),animation επιεικώς για κλωτσιές,κονσολιαρικη αίσθηση(μα καλα,να βγάλουν το μινιμαπ;!!! ) Οι χαρτες επίσης φέρνουν πολυ σε ντεμιγκοντ,και καλά...Ποιος τους είπε οτι θέλω να παίξω τη μαλακία που λέγεται ντοτα γαμώ; Και τέλος...Η αθλιότητα με τα resources.... Απογοήτευση προς το παρόν.. Αν και δεν κατέβασα το demo (no pc rdy yet ), ένα παλικάρι από adslgr ανέβασε ένα 10-λεπτο βίντεο από το demo με maxed out settings και το παιχνίδι φαίνεται μια χαρά. [ame] [/ame] Όσο για τα maps, προσωπικά από την αρχή που είδα τα platforms μου άρεσαν χωρίς 2η σκέψη (χωρίς να έχω παίξει demigod), γιατί στο SupCom 1 δεν μπορούσες να διακρίνεις καθόλου το elavation του terrain. Έπρεπε να κάνεις zoom και να φέρεις οριζόντια την κάμερα ΜΠΑΣ και καταλάβεις που είναι βουνό, που λόφος, που βαθούλωμα κτλ. Και για τα resources, όντως το να μη σε αφήνει ανάπτυξη με αρνητικούς δείκτες ανάπτυξης ακούγεται πολύ περίεργο (άλλωστε αν σε Χ στιγμή μπορεί να μου δείχνει -100 energy, μπορεί να τα έχω υπολογίσει ώστε ΠΡΙΝ μου τελειώσουν τα αποθέματα να έχει τελειώσει το Τ4 energy power plant κ.ο.κ). Από την άλλη, νομίζω ότι το ΜΟΝΟ εύκολο είναι να το βάλουν σε μελλοντικό patch (απλώς δείτε πόσα patch με ουσιαστικές αλλαγές + προσθήκες είχαν βγει για το SupCom 1). Ο μόνος λόγος που το έβαλαν έτσι στην αρχή, είναι για να βοηθήσουν τους νέους παίχτες από την οικονομική στασιμότητα που πολλές φορές συνέβαινε αν δεν μπορούσες να υπολογίσεις σωστά το demand με την παραγωγή... σαν μία δικλείδα ασφαλείας. Πάντως, κρίνοντας από το βίντεο του pslord, αν σε ένα demo που τα μισά πράγματα είναι κομμένα και που παίζεις εναντίον ενός AI γίνονται τέτοιες μάχες, φανταστείτε τι έχει να γίνει στο multiplayer σε κανένα 4vs4 !!
nickarmy Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 αυτή είναι η δεύτερη πίστα (στο βίντεο) , εμένα δεν μου αρέσει καθόλου το άθλιο αμυντικό σύστημα,ποιο βολικό και φτηνό είναι να φτιάξεις μπόλικο στρατό
ksaplostra Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 αυτή είναι η δεύτερη πίστα (στο βίντεο) , εμένα δεν μου αρέσει καθόλου το άθλιο αμυντικό σύστημα,ποιο βολικό και φτηνό είναι να φτιάξεις μπόλικο στρατό Το κάνανε πολυ ντοτα γαμώ.... ΚΑι ει μαι φαν απο ΤΑ ετσι...Καταλαβαίνεις πως μου φαίνεται αυτο...Τεσπα το εχω παραγγείλει...Τώρα ίδωμεν.. Γαμώ τον Σοσιαλισμό!!!!!
Erwdios Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Τα έσπασε το demo. Τα γραφικά όντως δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, (χειρότερα κι από Red Alert είναι) αλλά το gameplay του είναι φοβερό. Επίσης, μιας και δεν έχω παίξει το 1, δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται να συνεχίσεις να χτίζεις και να δημιουργείς μονάδες με αρνητικό πρόσημο στα resources? Δεν υπήρχε κάποιο όριο, που να σε σταματάει? 'Εχτιζες αβέρτα κι ακατάπαυστα? Οι κλέφτες του steam πάντως το έχουν 45€. Τρελός παπάς τους βάφτισε. Για κανένα 30άρι είναι το game κι αυτό επειδή δεν υπάρχουν άλλα αξιόλογα RTS αυτή την εποχή.
LuxJaja Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Όχι Erwdios απλά μάζευες σε αποθήκες ενέργεια και μάζα συνεχώς με ένα ρυθμό +. αν αυτά που έχτιζες ξεπέρναγαν το + σου τότε τραβούσες από τις αποθήκες σου. απλό βασικά και πολύ πιο στρατηγικό από το σημερινό σύστημα.
Erwdios Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Ενδιαφέρον ακούγεται, αλλά όλα μια συνήθεια είναι
ksaplostra Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Τα έσπασε το demo. Τα γραφικά όντως δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, (χειρότερα κι από Red Alert είναι) αλλά το gameplay του είναι φοβερό. Επίσης, μιας και δεν έχω παίξει το 1, δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται να συνεχίσεις να χτίζεις και να δημιουργείς μονάδες με αρνητικό πρόσημο στα resources? Δεν υπήρχε κάποιο όριο, που να σε σταματάει? 'Εχτιζες αβέρτα κι ακατάπαυστα? Οι κλέφτες του steam πάντως το έχουν 45€. Τρελός παπάς τους βάφτισε. Για κανένα 30άρι είναι το game κι αυτό επειδή δεν υπάρχουν άλλα αξιόλογα RTS αυτή την εποχή. Είχες ενα συγκεκριμένο ρυθμό που έπαιρνες πρώτες ύλες ο οποίος καθοριζόταν απο ποσα μας εξτρακτορ και πηγες ενέργειας αντίστοιχα,ειχες,ταυτόχρονα έφτιαχνες αποθήκες για να ανεβάσεις το αποθεματικό σου και στα 2,έτσι,οταν έβαζες ενα εργοστάσιο να φτιάξει μοναδες,οσο αυτο κατασκεύαζε τις μονάδες σου αφαιρούσε λιγο απο ποσοστό τις μαζας και της ενεργειας,οσο εφτιαχνες μοναδες και κτήρια σου αφαιρούσε συνέχεια ώσπου οταν γινόταν πανζουρλισμός(μια βαση να πιάνει μισο χάρτη και ενώ έχεις 700 μονάδες να τουφεκανε τον αντίπαλο),επιανες αρνητικό πρόσημο(δηλαδη ενω παρήγαγες 100 μαζα ανα δευτερόλεπτο,έφτανες να σπαταλάς 2χιλιάδες),οποτε πρωτα σου αφαιρούσε ολο το αποθεματικό(γιαυτο οσο μεγαλύτερο αποθεματικό τοσο πιο αργα χτύπαγες αρνητικά πρόσημα),αυτο ομως δεν σου απαγόρευε να αναπτυσεσαι παρα μονο σου καθυστερούσε τον ρυθμο ανάπτυξης,άνοιγες έκλεινες εργοστάσια κλπ και έβαζες ολο το βάρος της παράγωγης κεφαλαίου στους τομείς που ήθελες να αναπτυχθούν πιο γρήγορα(πχ έκλεινες ολα τα εργοστάσια και έδινες βάρος στα στρατηγικά οπλα,ωστε αυτα να φτιαχτούν οσο το δυνατόν πιο γρήγορα),αυτο το σύστημα σου επέτρεπε να σχεδιάσεις σε απίστευτο βάθος τις στρατηγικές σου,τη βάση σου κλπ.Το χαζοχαρούμενο κλασσικό σύστημα των άλλων παιγνιδιών και του supcom2 εσχάτως, σε αφήνει να αναπτυχθείς οσο έχεις ζεστό χρήμα....Αλλα έλα όμως που δίχως δανεικά και ελλείμματα δεν υπάρχει ανάπτυξη... Πάω να βάλω ενα σκιρμις να σου τραβήξω για εικόνα για να καταλάβεις.
chill Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Για κανένα 30άρι είναι το game κι αυτό επειδή δεν υπάρχουν άλλα αξιόλογα RTS αυτή την εποχή. Ναπολέον : Τόταλ Γουορ? Tiberium Twilight? Chaos Rising?
Athanasios2104 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Ναπολέον : Τόταλ Γουορ?Tiberium Twilight? Chaos Rising? - lol - lol^2 - lol^3 Πιο αναλυτικά: - Bugs - RTS είπαμε, όχι playmobil - Πιο πολύ rpg παρά rts Τα δύο τελευταία μάλιστα δεν πιάνουν μία μπροστά στο unit cap/map scale/strategy scale του SC2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.