Προς το περιεχόμενο

Supreme Commander 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλό το demo για όσους θέλουν να δοκιμάσουν, αλλά, εφόσον το παιχνίδι έχει ήδη παραγγελθεί, δεν αξίζει για 10 μέρες το κατέβασμα / install / uninstall / install το κανονικό game. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι παιχνιδάρα και αναμένω στο ταχυδρομικό μου κουτί :-)

Εξάλλου όλα τα λεφτά είναι το multi. who cares για το sp

• Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οχι παιδιά και το ντεμο ειναι μια χαρά!

Βασικά εχω βαρεθεί να περιμένω το παιγνιδι..Ειναι το μοναδικό για το οποιο μπορω να πω...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΛΛΟ!

Οποτε το ντεμο ερχεται μια χαρα!

Δημοσ.

ΌΧΙ ΡΕ ΚΟΣΤΑΚΟΥΡΤΑ ΤΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΩΡΑ?!?!?!!?!? :shock:

Δεν έχω στήσει ακόμη την υδρόψυξη, αν είναι δυνατόν... πότε είπανε για demo, ρε Chrys πλάκα με κάνεις ρε φίλε, πες ότι θα βγάλεις demo να είμαι έτοιμος πιο νωρίς! Εγώ υπολόγιζα το release... :-(

Από την άλλη... ίσως το φορτώσω στο pc του little bro, ένα install/unistall δεν χάλασε ο κόσμος, brand new είναι άλλωστε :-D

Δημοσ.

Supreme Commander 2 PC Demo Released

Ol' Chris was right - the 1680MB Supreme Commander 2 single-player PC demo is now available to download through Steam!

This riveting, first-look opportunity for consumers will contain two levels of the tutorial as well as two missions for the United Earth Federation (UEF), one of the three factions of the Colonial Defense Coalition.

demo.jpg

Δημοσ.

Όσοι γούσταραν το SC1, θα γουστάρουν και το demo (αν και έχει αλλάξει κάτι στα energy sources. Στα παλιά θυμάμαι και έκανα αλυσίδες ενώ εδώ δεν μπορώ).

Εφάμιλλα γραφικά, χειρισμός και ΑΙ. Με απογοήτευσε που δεν είχε κάποια αξιοσημείωτη μουσική υπόκρουση και από το λίγο που έπαιξα μου φάνηκε πιο εύκολο από τα πρώτα μέρη. Οι μάχες σε γενικές γραμμές φαίνεται να παραμένουν αργές όπως και η ανάπτυξη της βάσης. Και όπως το πρώτο μέρος, εκμεταλλεύεται στο έπακρο τους quadcores (δεν είχα καθόλου frame drops και χωρίς SLI support).

Δημοσ.

Αυτο με to resource management με χάλασε κι εμένα.....Πανε οι καλές παλιές εποχές που έβαζα να χτίσω 34576548565645597984 πράματα μαζι και χτύπαγα κατι -500 mass και -50κ energy.... Έγινε πιο φλωραντζα τώρα...

Μα καλά δεν ξέρουν οτι μόνο μέσω του χρέους έρχεται η ανάπτυξη; Τι διάολο..Λόγω κρίσης το κάναν έτσι;

Γαμώ τον ομπαμα τον Σοσια-ληστή!!!

Δημοσ.
Και όπως το πρώτο μέρος, εκμεταλλεύεται στο έπακρο τους quadcores (δεν είχα καθόλου frame drops και χωρίς SLI support).

To SC1 ήταν single threaded. Εγώ τουλάχιστον το έτρχα σε dual core και είχα 100% utilization μόνο στον ένα πυρήνα. Όταν το παιχνίδι "μεγάλωνε πολύ" με 4 στρατούς σε πλήρη ανάπτυξη και zoom-αρες στο πεδίο της μάχης, υπήρχαν τρελά frame drops.

Στο SC2 υποτίθεται ότι υπάρχει πλήρης εκμετάλλευση 4 πυρήνων.

---------- Προσθήκη στις 14:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:00 ----------

Αυτο με to resource management με χάλασε κι εμένα.....Πανε οι καλές παλιές εποχές που έβαζα να χτίσω 34576548565645597984 πράματα μαζι και χτύπαγα κατι -500 mass και -50κ energy.... Έγινε πιο φλωραντζα τώρα...

Δηλαδή τι γίνεται τώρα αν έχεις αρνητικό mass και energy? Και εγώ χρησιμοποιούσα τη μέθοδο του "χρέους" για ανάπτυξη lol.

Δημοσ.

Μα καλά δεν ξέρουν οτι μόνο μέσω του χρέους έρχεται η ανάπτυξη; Τι διάολο..Λόγω κρίσης το κάναν έτσι;

Γαμώ τον ομπαμα τον Σοσια-ληστή!!!

xaxax ,,το κατεβάζω να δούμε τι θα δούμε

Δημοσ.
To SC1 ήταν single threaded. Εγώ τουλάχιστον το έτρχα σε dual core και είχα 100% utilization μόνο στον ένα πυρήνα. Όταν το παιχνίδι "μεγάλωνε πολύ" με 4 στρατούς σε πλήρη ανάπτυξη και zoom-αρες στο πεδίο της μάχης, υπήρχαν τρελά frame drops.

Στο SC2 υποτίθεται ότι υπάρχει πλήρης εκμετάλλευση 4 πυρήνων.

---------- Προσθήκη στις 14:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:00 ----------

Δηλαδή τι γίνεται τώρα αν έχεις αρνητικό mass και energy? Και εγώ χρησιμοποιούσα τη μέθοδο του "χρέους" για ανάπτυξη lol.

Τωρα το κανανε κλασσικό στρατηγικής...Περιμένεις να ανεβούν οι πόροι για να αγοράσεις την κατασκευή κλπ και οχι οσο έχτιζες χρέωνε....

ΡΕ ΤΕΥΛΟΡ!!!

Δεν ειμαι υπερ του χρηματος γενικοτερα αλλα.. ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ!!! ΜΗ ΜΟΥ ΓΑΜΑΣ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ!!!

Πρεπει να βγει πετισιον αμεσα!!

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ........ΤΩΡΑΑΑΑΑ!!!

Δημοσ.

Οι πστηδες οι Γερμανοί το έφτιαξαν το game, με την Ελλάδα στο μυαλό τους. :lol:

Σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο θα επιτρέπει την ανάπτυξη μέσω του χρέους, για την Ελλάδα έχουν βάλει mod. Πρώτα πλερώνεις και ξεχρεώνεις και μετά χτίζεις. :lol:

Δημοσ.
Οι πστηδες οι Γερμανοί το έφτιαξαν το game, με την Ελλάδα στο μυαλό τους. :lol:

Σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο θα επιτρέπει την ανάπτυξη μέσω του χρέους, για την Ελλάδα έχουν βάλει mod. Πρώτα πλερώνεις και ξεχρεώνεις και μετά χτίζεις. :lol:

κώλο ναζί τι περιμένεις!!!

Πάω να στείλω μειλ στον κρις τον ταυλορ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...