million_voices Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 γνωμη μου η ολη ιστορια ειναι σε αρκετα μεγαλο βαθμο placebo,δλδ ναι οκ οι τραπεζες το μαλ***σαν και εβγαλαν το συστημα εκτος οριων οπου καποιες ισορροπιες κρατιουνταν κουτσα στραβα αλλα απο την αλλη μερια οταν τα media σε βομβαρδιζουν συνεχως για το ποσο ασχημα ειναι τα πραγματα μοιραια θα φοβηθεις και θα φερεσαι επιφυλακτικα και συμμαζεμενα το λιγοτερο με αποτελεσμα η αγορες να παγωνουν κλπ κλπ το μονο σιγουρο ειναι οτι ολοι συνειδητοποιουν οτι η ελευθερη αγορα δεν αυτορυθμιζεται και χρειαζεται ελεγχος και κρατικος παρεμβατισμος,το κακο βεβαιως ειναι οτι με διεφθαρμενους-αδιαφορους πολιτικους γενικως δεν ξερω κατα ποσο κατι τετοιο ειναι αποτελεσματικο
De@th L0rd Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Απλά κάνεις καλύτερο κουμάντο στην τσέπη σου κι επιβιώνεις.Εγώ μυρίζοντας τα νύχια μου πέρυσι και βλέποντας την σπατάλη των γύρω μου αναρωτιόμουν: " Μέχρι πότε θα δίνουν αβέρτα λεφτά οι τράπεζες για δάνεια;Αφού οι μισοί δεν τα πληρώνουν όπως πρέπει και τα ακίνητα που κατάσχουν οι τράπεζες δεν νοικιάζονται ούτε πουλιούνται εγκαίρως" Να τώρα μετά από ένα χρόνο,πολλοί μαζί και μεγαθήρια παίρνουν τον πούλο.Και δεν με νοιάζει καθόλου να σου πώ την αλήθεια.Ας πρόσεχαν και ας γνώριζαν σε ποιά κοινωνική τάξη ανήκουν κ μεχρι τί μπορούν να κάνουν με το εισόδημά τους.Έχουμε πήξει την τελευταία δεκαετία σε απατεώνες και αρπαχτες,τζαμπατζήδες κτλ κτλ.
Critter Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Σε λιγο καιρο όποιος έχει λεφτα στην ακρη θα βρει τρομερες ευκαιριες μιας και τα πραγματα οδευουν προς τα εδω: http://www.enet.gr/online/online_text/c=114,dt=09.11.2008,id=13750544 Βεβαια δε νομιζω οτι θα συμβει σε ολοκληρωτικο βαθμο όπως στην Ιαπωνια αλλα τα μεχρι τωρα σημαδια είναι πολλά.
million_voices Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Σε λιγο καιρο όποιος έχει λεφτα στην ακρη θα βρει τρομερες ευκαιριες μιας και τα πραγματα οδευουν προς τα εδω: http://www.enet.gr/online/online_text/c=114,dt=09.11.2008,id=13750544 Βεβαια δε νομιζω οτι θα συμβει σε ολοκληρωτικο βαθμο όπως στην Ιαπωνια αλλα τα μεχρι τωρα σημαδια είναι πολλά. οι ισορροπιες που λεγαμε, οντως ο εχων λ7 στην ακρη σημερα ειναι βασιλιας Απλά κάνεις καλύτερο κουμάντο στην τσέπη σου κι επιβιώνεις.Εγώ μυρίζοντας τα νύχια μου πέρυσι και βλέποντας την σπατάλη των γύρω μου αναρωτιόμουν: " Μέχρι πότε θα δίνουν αβέρτα λεφτά οι τράπεζες για δάνεια;Αφού οι μισοί δεν τα πληρώνουν όπως πρέπει και τα ακίνητα που κατάσχουν οι τράπεζες δεν νοικιάζονται ούτε πουλιούνται εγκαίρως" Να τώρα μετά από ένα χρόνο,πολλοί μαζί και μεγαθήρια παίρνουν τον πούλο.Και δεν με νοιάζει καθόλου να σου πώ την αλήθεια.Ας πρόσεχαν και ας γνώριζαν σε ποιά κοινωνική τάξη ανήκουν κ μεχρι τί μπορούν να κάνουν με το εισόδημά τους.Έχουμε πήξει την τελευταία δεκαετία σε απατεώνες και αρπαχτες,τζαμπατζήδες κτλ κτλ. οΚ μαζι σου αλλα το κακο ειναι οτι οι επιπτωσεις της κρισης εχουν αντικτυπτο και σε εσενα που δεν δανειστηκες πανω απο τις δυνατοτητες σου ειτε αμεσα ειτε εμμεσα
kage Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 για βρειτε μου μια ευκαιρια ρε παιδια... πληστηριασμους απο τραπεζα ή εφορια εχετε παρακολουθησει ποτε? ετσι κ κανεις κινηση θα σε γ)(* τα κορακια... ειναι απλη η κατασταση οι τραπεζες κ εφορια τα αυτοκ.τα σπρωχνουν κατευθειαν πριν καν βγουν σε πληστηριασμο σε μαντραδες που συνεργαζονται κ κατι παρομοιο κ με τα σπιτια... αυτο ισχυε κ αυτο θα ισχυει. σε ολες τις αλλες χωρες πεφτουν επιτοκια,τιμες στην αγορα,πετρελαιο,τιμες σπιτιων κτλ κ δω εντελως τα αντιθετα...ελπιζω να κλεισουν οι παντες μηπως κ ξαναφτιαχτουν απο την αρχη οπως πρεπει με κανονες κ νομους κ οχι νταβατζηλικια
o_magazatoras Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 ...το μονο σιγουρο ειναι οτι ολοι συνειδητοποιουν οτι η ελευθερη αγορα δεν αυτορυθμιζεται και χρειαζεται ελεγχος και κρατικος παρεμβατισμος,το κακο βεβαιως ειναι οτι με διεφθαρμενους-αδιαφορους πολιτικους γενικως δεν ξερω κατα ποσο κατι τετοιο ειναι αποτελεσματικο Έτσι είναι,δυστυχώς. Είμαστε δυό,μένει να συμφωνήσουν και τα υπόλοιπα 6 δις του πλανήτη.
million_voices Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 για βρειτε μου μια ευκαιρια ρε παιδια...πληστηριασμους απο τραπεζα ή εφορια εχετε παρακολουθησει ποτε? ετσι κ κανεις κινηση θα σε γ)(* τα κορακια... ειναι απλη η κατασταση οι τραπεζες κ εφορια τα αυτοκ.τα σπρωχνουν κατευθειαν πριν καν βγουν σε πληστηριασμο σε μαντραδες που συνεργαζονται κ κατι παρομοιο κ με τα σπιτια... αυτο ισχυε κ αυτο θα ισχυει. σε ολες τις αλλες χωρες πεφτουν επιτοκια,τιμες στην αγορα,πετρελαιο,τιμες σπιτιων κτλ κ δω εντελως τα αντιθετα...ελπιζω να κλεισουν οι παντες μηπως κ ξαναφτιαχτουν απο την αρχη οπως πρεπει με κανονες κ νομους κ οχι νταβατζηλικια βασικα βλεπε το δελτιο ειδησεων του ΣΚΑΙ και την εκπομπη "κριση" (νομιζω πως ετσι λεγεται) αμεσως μετα,τα λενε σχετικα απλα και ξεκαθαρα απο οτι ακουω και εγω χωρις να ειμαι γνωστης βεβαιως συμφερει πολυ η αγορα σπιτιου,μαγαζιου κλπ κλπ γιατι λογω της νομοθεσιας και της πολιτικης των τραπεζων με τα δανεια, ο οικοδομικος οργασμος τα προηγουμενα χρονια δεν ειχε προηγουμενο με αποτελεσμα σημερα να βρισκουνται στα αζητητα παρα πολλα ακινητα με αποτελεσμα οι τιμες να πεφτουν συνεχως πιστευω πως την ανοιξη η το καλοκαιρι του 2009 θα ειναι καλη περιοδος για τετοιες αγορες -----Προστέθηκε 21/11/2008 στις 12 : 06 : 22----- Έτσι είναι,δυστυχώς.Είμαστε δυό,μένει να συμφωνήσουν και τα υπόλοιπα 6 δις του πλανήτη. ξερεις τι πιστευω τελικα? Οσο και να προσπαθουμε να το κρυψουμε πισω απο υποκριτικες μασκες πολιτισμου,πνευματος κλπ κατα βαση ειμαστε αγρια θηρια που η μονη διαφορα μας απο τα κατ'εφημισμο θηρια ειναι οτι ειμαστε ποιο αποτελεσματικοι και εκλεπτυσμενοι οσον αφορα τις μεθοδους εξοντωσης των αλλων
jimarass Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 τωρα που πες για αυτοκ/νιες...Nissan,General Motors, Ford και Chrysler,opel δηλωσαν οικονομικα προβληματα.οκ μεχρι εδω δεκτο.αλλα εδω κ 2 βδομαδες εψαχνα για ξαδερφη αυτοκ μαξ 17χιλ... καλα 1.6 δεν βρισκεις κ αν βρεις θα ναι αδειο...αλλα 1.4 100αλογων 15χιλ ειναι υπερβολικα.. ρε παιδια κανεις δεν εριχνε τιμες ή τιποτα εξτρα της προκοπης(περα απο τα γελοια παρκινγκ assistance+συναγερμους που βαζουν εδω-max να αξιζουν 100e κ για τα 2) κ καλα σε καινουργια αυτοκ. που μολις βγηκαν αλλα για το lancia y+147+αλλα, ενω βγαινουν καινουργια το 1ο εξαμηνο του 09 γιατι να μην ριξουν τιμες? δεν τους ενδιεφερε ουτε το μετρητο,ουτε αν θα δωσεις δοσεις... Ενω ειχε φτασει στο κλεισιμο το αυτοκ.δεν εδινε ουτε ενα εξτρα π.χ. μαμα parking δεν το δεχοταν κ μιλαμε για μολις 200ε!! κ τελικα μου λεει "εγω κ να μην το πουλησω τωρα δεν με νοιαζει,θα καθυστερησουν να φερουν το νεο μοντελο στην Ελλαδα ωστε να πουληθει το στοκ,αν δεν γινει ουτε αυτο ,θα τα γυρισουν στο εργοστασιο κ θα τα δωσουν σε τριτοκοσμικες χωρες μισοτιμης!" μ λεγε οτι η αντι/πεια βγαζει μονο 400ε βεβαια εγω στο χαρτι που μ δειξε ειδα 11.900 κ η λιανικη τιμη ~15χιλ!! ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ αφου ειναι @@ καλα να παθουν. κ μετα διαβαζω οτι η Γερμανια αναστελει του φορους για αγορα νεου αυτοκ. για 6 μηνες κ 2 χρονια για 2 χρόνια για μοντέλα χαμηλών εκπομπών.Γαλλια αρκετα μυρια για δανεισμο κ ερευνα στις αυτοκ/νιες.Αγγλια αναστολη για φορους νεων αυτοκ... Είναι η ίδια μάπα με τα ακίνητα. Δεν υποχωρούν πολύ γιατί το έχουν πάρει πίσμα. Λες και θα χάσουν κανά ευρώ και θα πάθουν τίποτα. ΜΕτά όμως πήραν τον πούλο και τώρα άκουγα τον πρόεδρο των κατασκευαστών να προτείνει δάνεια άτοκα προς τους αγοραστές!!! Ρουφήκτε τον τώρα.!! Εγώ θα περιμένω ένα χρόνο ακόμα και μετά θα πάω για κανένα 90ρι με 120 χιλιάδες, και πολύ λέω!! Που μου είχανε φτάσει τα 70ρια με 190 χιλιάδες........από που ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, από τα 800 που βγάζουμε κάθε μήνα??
kage Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 αυτο με ατοκες δοσεις για αγορα σπιτιων το ακουσα κ γω...αλλα το κανουν οι μεγαλοι κατασκευαστες μονο που μπορουν να δεινουν συναλαγματικη επιταγη(τα παλια γραμματια) -------------------- δειτε ενα powerpoint για την οικονομικη κριση $ vs petrol http://www.zshare.net/download/52273833040d2477/ -------------------- http://troktiko.blogspot.com/2008/12/8_18.html Με μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε στο Βήμα ότι η ΟΤΟΕ πέτυχε με προσφυγή στον ΟΜΕΔ την αύξηση των αποδοχών των τραπεζοϋπαλλήλων κατά 8%.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.