nikpony Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Καλημέρα σε όλους, Έχω ένα ερώτημα και εγώ,έχω που λέτε ένα pc ενός φίλου που του είχανε βάλει Windows XP Home Greek, και τώρα πια δε μπορεί να μπει στα Windows,μπαίνει, περνάει την οθόνη που λέει καλώς ήρθατε κλπ κλπ και μετά πετάει μήνυμα που λέει ότι πρέπει να ενεργοποιηθεί το αντίγραφο των Windows και τέτοια, πατάω στο ναι για να ενεργοποιηθεί τώρα και μου βγάζει μετά το παράθυρο της ενεργοποίησης και μου λέει ότι είναι ενεργοποιημένο, πατάω ΟΚ και πάλι τα ίδια μετά από την αρχή. Κατέβασα το Windows.Genuine.Advantage.Validation.v1.8.32.0 αλλά δε βοήθησε σε κάτι αυτό. Έχετε καμία άλλη λύση;(εκτός του φορμάτ εννοείτε)
dimitris489 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Θα σου πρωτείνω 3 λύσεις: 1) Boot με το CD των WinXP και επιλέγεις επιδιόρθωση. 2)Με το Norton Ghost copy τον HDD σε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο και στην συνέχεια format. Μετά μπορείς απο την copia που έβγαλες των hdd να επαναφέρεις τα αρχεία. 3)Αν είναι γνήσια τα Win επικοινωνήσαι με την Microsoft Hellas.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.