cairoalex Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Γεια Έχω Windows Vista 32 bit Έχω πάρα πολλά applications που δουλεύουν με το 16 bit του Win XP SP2 Μερικά από αυτά δεν δουλεύουν με το Vista Κατέβασα το Virtual PC 2007 και το εγκατέστησα. Μέχρι εκεί κανένα πρόβλημα αλλά μου έρχονται οι εξής ερωτήσεις στο μυαλό Για να τρέξω τις 16bit εφαρμογές μου πρέπει να εγκαταστήσω στο virtual το λειτουργικό σύστημα του XP? Η μπορώ απλά να κάνω install το συγκεκριμένο πρόγραμμα (πχ Sony Ericsson PC Suite for P910 τηλέφωνο? Άλλο παράδειγμα Έχω Panzers Phase 1 με δυνατότητα παιχνιδιού διαδυκτιακα. Λόγο που το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι 16αρη δεν φορτώνει στο vista. Εάν θέλω να το λειτουργήσω το πρόγραμμα, πρέπει να εγκαταστήσω το ΧΡ στο virtual και μετά να εγκαταστήσω το παιχνίδι στο ΧΡ, η μπορώ να εγκαταστήσω το παιχνίδι κατευθείαν στο virtual? Δυστυχώς πουθενά στο διαδυκτιο δεν υπάρχει κάποιο εγχειρίδιο χρήσης του Virtual PC 2007 SP1, και θα το εκτιμούσα εάν κάποιος μπορεί να με ενημερώσει Ευχάριστο Cairoalex
iron_dk Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 cairoalex εγώ το έχω σε pc με win xp pro και έχω εγκαταστήσει win 95, 98 και xp απο τα cd εγκατάστασης έχοντας 3 virtual pc αν θέλω και ταυτόχρονα. Τώρα θέλω να το εγκαταστήσω στο φορητό με win vista home premium και βλέπω στις προδιαγραφές οτι δεν υποστηρίζεται επίσημα. Εσύ με τι vista το έχεις; Υπάρχει κάποιο πρόβλημα ασυμβατότητας;
parsifal Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Κανονικά ναι, θα πρέπει να εγκαταστήσεις XP μέσα στην εικονική μηχανή που σου παρέχει το Virtual PC. Όμως είσαι σίγουρος ότι οι εφαρμογές/παιχνίδια που αναφέρεις τρέχουν όντως 16-bit κώδικα; Παραείναι πρόσφατες χρονικά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.