dominga mentez Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω πωσ μπορώ στα MacOSX να βρω τα προγράμματα που έχω εγκαταστήσει απο το ιντερνετ και να τα απεγκαταστήσω και γενικά πως γίνεται ηαπεγκατάσταση των προγραμμάτων γιατί στα Applications δεν τα βρίσκω!ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω πωσ μπορώ στα MacOSX να βρω τα προγράμματα που έχω εγκαταστήσει απο το ιντερνετ και να τα απεγκαταστήσω και γενικά πως γίνεται ηαπεγκατάσταση των προγραμμάτων γιατί στα Applications δεν τα βρίσκω!ευχαριστώ Απλά τα σβήνεις απτον φάκελο applications και αυτό ήταν. Ή μπορείς να χρησιμοποιήσεις εφαρμογή όπως το Appzapper. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω πωσ μπορώ στα MacOSX να βρω τα προγράμματα που έχω εγκαταστήσει απο το ιντερνετ και να τα απεγκαταστήσω και γενικά πως γίνεται ηαπεγκατάσταση των προγραμμάτων γιατί στα Applications δεν τα βρίσκω!ευχαριστώ Search πρώτα παιδάκια, μη ρωτάμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. Και μια που κάνω το post ξέρει κανείς πως αφαιρώ προγράμματα στο mac os x; Δε βρίσκω πουθενά Add/Remove Programs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 [...] Και μια που κάνω το post ξέρει κανείς πως αφαιρώ προγράμματα στο mac os x; Δε βρίσκω πουθενά Add/Remove Programs. Καλύτερα κάνε format. Πιο εύκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Search πρώτα παιδάκια, μη ρωτάμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. Και μια που κάνω το post ξέρει κανείς πως αφαιρώ προγράμματα στο mac os x; Δε βρίσκω πουθενά Add/Remove Programs. έχει απαντήσει ο paredwse παλιά νομίζω edit:αφού με πρόλαβε, έιναι "παλιά" ! . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dk1210 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Καλύτερα κάνε format. Πιο εύκολο. hahaha! Α ΚΑΛΟ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vitalogy Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω πωσ μπορώ στα MacOSX να βρω τα προγράμματα που έχω εγκαταστήσει απο το ιντερνετ και να τα απεγκαταστήσω και γενικά πως γίνεται ηαπεγκατάσταση των προγραμμάτων γιατί στα Applications δεν τα βρίσκω!ευχαριστώ Φιλε μου δες εδω αν θες ενα video στα Ελληνικα για να καταλαβεις πως γινεται η εγκατασταση και απεγκατασταση εφαρμογων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Ααα! Και μην ξεχάσεις μετά την εγκατάσταση ενός προγράμματος να κάνεις defrag, να τρέξεις το αντιβιοτικό σου (φυσικά το Norton) και να καθαρίσεις τη registry! Για όσες άγνωστες λέξεις έχετε πηγαίντε εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dominga mentez Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Search πρώτα παιδάκια, μη ρωτάμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. Και μια που κάνω το post ξέρει κανείς πως αφαιρώ προγράμματα στο mac os x; Δε βρίσκω πουθενά Add/Remove Programs. ok "μεγάλε" αφού εσύ τα ξέρεις όλα και βαριέσαι να απαντήσεις μην απαντάς απλά think (lol) ότι κάποιος μπορεί να μην έχει το χρόνο να ψάξει και να διαβάσει όλα τα παλαιότερα forum και δε νομίζω ότι είναι τόσο τρομερό να χρειάζεσαι μια διευκρίνιση και απλά να ρωτάς... σε γενικές γραμμές ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.