Προς το περιεχόμενο

Υπάρχει τέτοιο κατάστημα?

god4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα.

έχω μια απορία αλλά δεν έβρισκα κάπου αλλού που να κολλάει και το γράφω εδώ...

λοιπόν,

ξέρετε καταστήματα με ηλεκτρικά-ηλεκτρονικά είδη που να μπορείς να κάνεις αγορές με δόσεις;;

Αλλά.....να μη χρειάζεται να έχεις πιστωτική ή λογαριασμό σε κάποια τράπεζα κτλ.

να παίρνεις αυτό που θες και μετά κάθε 1 μηνά να πρέπει να πηγαίνεις στο κατάστημα και να δίνεις 50-60ευρω ή όσα είναι η δόση.έστω να πηγαίνεις σε κάποια τράπεζα και να καταθέτεις.

μια φίλη μου είχε πάρει κάτι από έναν ΓΕΡΜΑΝΟ και πλήρωνε έτσι...

αλλά όταν πήγα εγώ στο ΓΕΡΜΑΝΟ της ΛΑΡΙΣΑΣ μου είπαν ότι χρειάζεται πιστωτική.

για πείτε ξέρετε τίποτα?

Δημοσ.

Υπαρχει στη λαρισα ενα μαγαζι! Στο οποιο πας απλα με την ταυτοτηα σου και βαζεις μεχρι 12 δοσεις.Καθε μηνα περνας απο κει πληρωνεις και σου δινουν κ το αντιστοιχο γραμματιο. Electroptica λεγεται και αν θυμαμαι καλα την οδο ειναι η κουμα και παναγουλη γωνια,αν θες περισσοτερες πληροφοριες μου λες!

Δημοσ.

Δεν ειναι αυτο που λεω! Υπαρχουν 2! Κ εγω στην αρχη ειχα μπερδευτει. Αυτο που λεω λειτουργει με τα παλια κλασσικα γραμματια! και ειναι κουμα και παναγουλη το σιγουρεψα:-) δεν εχει site

φυσικα αυτα τα μαγαζια εχουν πιο τσιμπημενες τιμες να ξερεις!

Δημοσ.

Μα το θεμα δεν ειναι η πιστωτικη, ειναι και τι τιμη το εχει με αυτο τον τροπο? Αν το εχει 150Ε παραπανω θα δεχτεις?

Δημοσ.

Με συγχωρητε αλλα αυτην την ερωτηση την βρισκω λιγο ..... καπως

Καλα βρε παιδια εστω και βρηκες το καταστημα που λες......

Ο μαγαζατορας πως εξασφαλιζει την δοση που θα πρεπει να του καταβαλεις εσυ ?

ΜΟΝΟ με την ταυτοτητα σου μου φαινεται αστειο

Χωρις εγγυηση απο τραπεζα ?

Αν εσυ μεινεις ανεργος - η τι θα κανει τοτε αυτος ?

Απο που θα πληρωθει ο ανθρωπος ?

Και το κυριοτερο για ΣΕΝΑ...

Αυτο που ειπε ο απο πανω .....

Με τι κοστος θα αγορασεις εσυ αυτο το προ'ι'ον ?

(παραπανω απο την αξια του κατα ποσοστο %)

Γιατι σιγουρα καπως θα πρεπει να εκμεταλευτει αυτο ο μαγαζατορας αναλογικα με το ρισκο που θα παρει .....

Δημοσ.

Γραμμάτια/συναλλαγματικές παραπέμπουν σε προηγούμενες δεκαετίες που - εδώ στην Ελλάδα - το πλαστικό χρήμα και τα καταναλωτικά δάνεια ήταν λέξεις άγνωστες στους περισσότερους. Δε θα βρεις πλέον πολλές επιχειρήσεις που να δέχονται να πουλήσουν με τέτοιον τρόπο...

Δημοσ.

Στην Αθήνα το κάνει ο Κολομβούνης, ούτε πιστωτικές, ούτε τπτ παρεμφερές.

Με την ταυτότητα + ΑΦΜ ΜΟΝΟ!

Τώρα για Λάρισα-Θεσσ, δε ξέρω...

Δημοσ.

Τα γραμμάτια πεθάνανε.

Αλλά μπορείς να βρεις μικρο-εμπόρους που να παίρνουν τέτοιο ρίσκο για λόγους επιβίωσης.

Δημοσ.

εγω, μεχρι και τον ιουλη που μας περασε, πηγαινα και εσκαγα τη δοσουλα μου στον κοτσωβολο

ταυτοτητα και ενα εκκαθαριστικο.... αν δεν εχεις εισοδημα πηγαινε με τον πατερα/μητερα σου

Δημοσ.

Και η electronet νομίζω κάνει δόσεις χωρίς κάρτες.

Αν μια επιχείριση έχει το αρχικό κεφάλαιο (ή το δανειστεί) για να ξεκινήσει συναλλαγές με γραμμάτια - δόσεις, την συμφέρει πολύ περισσότερο να δουλεύει έτσι, παρά με πιστωτικές κάρτες.

Γλυτώνει τις ελεεινές προμήθειες των τραπεζών, που στις συναλλαγές με κάρτες ξεπερνάνε και το 9% .

Η χασούρα από απλήρωτες δόσεις θα είναι περίπου η ίδια (ή και λιγότερη) από τις απώλειες που έχουν λόγω των προμηθειών των τραπεζών, και δεν θα έχουν συνέταιρο και τους θεσμοθετημένους τοκογλύφους ...

Η ευκολία είναι μόνο για τον καταναλωτή που έχει συνηθίσει το πλαστικό χρήμα, και για την επιχείριση η ευκολία της διαχείρισης των καρτών που τις έχει η τράπεζα.

Δημοσ.

Μια φορά που η μητέρα μου αγόρασε μια ηλεκτρική σκούπα από ένα μαγαζί με δόσεις, στην πραγματικότητα της έκαναν δάνειο σε μια -αν θυμάμαι καλά- άγνωστη τράπεζα και μετά πληρώνοντας αυτούς με δόσεις στην ουσία ξεπλήρωνε την τράπεζα. Προσοχή λοιπόν σε τι υπογραφεται...

Δημοσ.

Ο Κοτσόβολος σίγουρα το κάνει αλλά τρέχει επιτόκιο ενώ με πιστωτική νομίζω ήταν 12 άτοκες. Για αυτό δεν σε συμφέρει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...