Chrisxxx Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Tι το ιδιιατερο εχει ενα ασανσερ στη Δανια; Πειτε μου γιατι θα σκασω!
Houston Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Μήπως οι Αθηναίοι έχουν κρίση πολιτιστικής ταυτότητας? Νομίζω ότι οι αθηναίοι νοιώθουν αδέσποτοι…δεν νοιώθουν ούτε επαρχιώτες ούτε Αθηναίοι και πως θα μπορούσε άλλωστε να νοιώθει κάποιος πόλη του την πόλη που τη μοιράζεται με τον μισό πληθυσμό της ελλάδας , με κάθε λογής καρύδι .
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 μπα οι υπόλοιποι έχουν κόμπλεξ με τους Αθηναίους...
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Το θέμα είναι ότι αν είχαμε τη δυνατότητα στα χωριά θα μέναμε!!Εκέι είναι η καλή ζωή,χωρίς το άγχος της αθήνας!Εγώ παντως αν μπορούσα θα έμενα σε χωριό!Η αθήνα πλεον είναι ανυπόφορη!Αν στην επαρχία υπήρχε τόσο νοσοκομιακή όσο και άλλες παροχές που συναντάμε στην αθήνα σίγουρα θα ήταν καλύτερα! γι΄αυτο και εγω επελεξα να γυρισω και να εργαστω στον χωρο της υγειας στην επαρχια. βεβαια εμεις εδω στη ροδο εχουμε τουαλεττες, πλενομαστε, και ειχαμε και ιταλους κατακτητες οποτε οι παλιοτεροι ειχανε και παιδεια και ισως πηραμε κι εμεις λιγη εστω και μισο αιωνα αργοτερα. απο την προσωπικη μου εμπειρια η αθηνα σημερα δεν ειναι μια πολη στην οποια μπορει να ζησει κανεις σαν ανθρωπος. το γιατι δεν μετακομιζει κοσμος σε κοντινες πολεις οπως κορινθο, ναυπλιο, χαλκιδα ειναι ενα μυστηριο για μενα. τα νησια εχουν αλλους περιορισμους και αποφαση μπορει να παρει μονο οποιος εχει ζησει σε νησι για ενα διαστημα. αλλα πιστευω οτι οσα λεγονται για υποχρεωτικη παραμονη στην αθηνα απο πολλους ειναι δικαιολογιες και μονο.
Lucifer Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Tι το ιδιιατερο εχει ενα ασανσερ στη Δανια; Πειτε μου γιατι θα σκασω! Δεν υπάρχουν.
Praetorianos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Εγο πάντος από μεικρός ζίλευα πρέπη να το παραδεχτώ, ίμε από νισί γραματα δεν εμαθα πολα και οιθελα να αεβω αθηνα να σπουδασο. Μου φενοντε ολοι τόσο μορφωμένη εδώ, και βρηκα οτι αντι να κιλιεσε στις γουρνες υπαρχη ένα μέρος που μπενεις κε βγάζει καθαρο νερο!!!!!!!!!!! Ακόμα βεβεα δν μπορω να μιλησω αφθεντικα αθηνεζικα και ολοι με περνανε για χωριατη, ομος θα προσπαθησω κ μια μερα θα γινο καλος.. Θα κανο και πεδιά στην αθηνα μας για να μπορεσουν να παρουν τιν υπικοοτητα για να ινε χαρουμενα!! Τι κομπλεξάρες έχουνε μαζευτεί εδώ μέσα δεν λέγεται έτσι? Νταξ μπορεί να γουστάρουν χαβαλέ μερικοί αλλά έλεος με το μεγάλο χωριό σας λες και είναι το Βατικανό. Και στην επαρχία υπάρχουν πανεπιστήμια και -για φαντάσου- έχουμε και ηλεκτρισμό, το ίδιο και σε πολλές άλλες χώρες. Άντε ο Nemesis είναι μικρός πες δικαιολογείται να λέει αρλουμπάρες, μην βρει και υποστηρικτές, κρίμα..
NemeSis1990 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Σαν παιδί κι εγώ τις πετάω τις μαλακίες μου! Πάντως πιστεύω ότι σε γενικά πλαίσια λέω σωστά πράγματα. ''Ελλάδα είναι σχεδόν και μόνο η Αθήνα, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την απασχόληση, τις επιχειρηματικές ευκαιρίες και την υπερκερδοφορία των εταιρειών.'' http://www.enet.gr/online/online_text/c=114,dt=13.12.2005,id=89206136 ''Οι οικονομικοί μετανάστες ήρθαν και πάλι μαζί με τα προβλήματα.'' http://gnomiartas.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1190:2008-10-23-07-52-37&catid=7:2008-06-10-19-20-44&Itemid=12
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 έχεις μπει ποτέ σε ασανσέρ στη Δανία;;; Δεν υπάρχουν. http://www.danishelevators.com/
Mika Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 http://www.danishelevators.com/ Η πλακα ειναι οτι προκειται περι πακιστανικης εταιριας !
Lucifer Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Αυτό συμβαίνει επειδή είναι Ντανίς και όχι Ντάνις. =ρ
status Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Και στην επαρχία υπάρχουν πανεπιστήμια και -για φαντάσου- έχουμε και ηλεκτρισμό, το ίδιο και σε πολλές άλλες χώρες. Έχει και adsl άμα λάχει...έχεις δει πολλά χωριά με adsl?:PP (Ηράκλειο έτσι :Ρ) Να το δούμε λίγο αλλιώς (δε διάβασα όλο το thread). Εδώ (και λέγοντας εδώ εννοούμε στου χουριό!) ε έχουμε όπως κ να έχει περισσότερες επιλογές σε σχέση με τη πρωτεύουσα. Διότι κύριοι κύριοι πρωτευουσιάνοι πρώτης γενεάς με ένα shutdown τσουπ, στη θάλασσα σε 5 λεπτά κ όχι 2 ώρες ταξίδι για να βουτήξεις τα πόδια σου στο νερό και να φύγεις. (μαντέψτε οι τυχών κοντόφθαλμοι, για τα παραθαλάσσια χωριά μιλάω:Ρ). Όσο για τα πεδινά χωριά ε μυαλό θέλει με ένα shutdown και ανοίγοντας τα windows (Ευρώπη έτσι...!) από τον Βασίλη στο πράσινο (αυτό θα πει γρήγορη εναλλαγή παραθύρων ). + Ότι πρεζάκια, μπαστουνόβλαχους (δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα τας Αθήνας και τας Αθηναίους έτσι!) να το παίζουν πρωτευουσιάνοι ολκής, εγώ ή μάλλον οι γονείς μου δεν άφησαν το "χωρίο" τους για να πάνε σε Mixed village μεγαλύτερο χωριό για να βρουν καλύτερη ζωή ή καλύτερες ανέσεις (τσιγαρόβηχας δεικτηκότατος). Τσαμ ίντα ("αμ πως" κατά Χατζηχρήστο) -----Προστέθηκε 14/11/2008 στις 01 : 26 : 04----- Εγώ πάντως ούτε κατά διάννοια δε νοιώθω Αθηναίος, κι ας έχω γεννηθεί/μεγαλώσει εδώ. Όταν έρχεται Χριστούγεννα/Πάσχα/Καλοκαίρι/τριήμερο, κλπ και κατεβαίνω κάτω, δε νοιώθω ότι "πηγαίνω", αλλά ότι "επιστρέφω". Ένα από τα πιο σωστά πράγματα που έχω διαβάσει ποτέ. Μπράβο σου
afentiko7 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 βεβαια εμεις εδω στη ροδο εχουμε τουαλεττες, πλενομαστε, και ειχαμε και ιταλους κατακτητες οποτε οι παλιοτεροι ειχανε και παιδεια και ισως πηραμε κι εμεις λιγη εστω και μισο αιωνα αργοτερα. Ε μάλλον αν δεν ήταν οι Ιταλοί παπάρια μάντολες θα είχατε κάστρα και παλιές πόλεις. Ποιος τα χτισε νομίζεις, μόνα τους? Τώρα αν υπάρχουν καλά πανεπιστήμια στην επαρχία γιατί δεν πάτε εκεί και έρχεστε εδώ? Αν υπάρχουν καλοί τραγουδιστές στην επαρχία, γιατί όλη η επαρχία τα Σάββατα βρίσκεται εδώ? Αν υπάρχουν δουλειές στην επαρχία, γιατί έρχεστε εδώ? Αν υπάρχουν καλά νοσοκομεία γιατί έρχεστε εδώ? Μέχρι και σε κωλόμπαρα έρχεστε εδώ. Να μη μιλήσω για γήπεδο που ο Ναός γεμίζει από επαρχιώτες τις Κυριακές. Στην πλειοψηφία τους είναι σωστοί αλλά έχουν κολλήματα με τον Θεράπεια Και πάμε στα Κρητικάτσα. Κρήτη. Ενα νησί που περηφανεύεται πως είναι λεβεντόγεννα και λεβεντόμανα. Εχοντας βγάλει ένα Βενιζέλο που 2 στιγμές χρειάστηκε να ορθώσει λογο (Α ΠΠ και Μικρασία) και τις 2 κόλωσε. Εχετε όμως και τα Σφατσιά, που δεν πάτησε Τούρκου πόδι. Μα και να μην πάτησε Τούρκου πόδι, πάτησε Σαρακηνού κουρσάρου γι' αυτό και είμαστε μαυριδεροί κει χάμω. Πάντως τι στο καλό να κάνει κάποιος στα βράχια των Σφακίων εκτός από τα χέζει ψηλά και να αγναντεύει δεν μπορώ να το καταλάβω*. Αλλά ξεπαστρέψατε ναζίδια στον Β'. Ναι που μόνο οι Γερμαναράδες α) πέφταν με αλεξίπτωτα, άρα απίθανο να αστοχήσεις, β) ήταν μια επαναστατική τακτική για την εποχή της , πρώτη φορά γινόταν απόβαση σε νησί με αλεξίπτωτα. Αλλά γι αυτό που μ 'αρέσει η Κρήτη είναι οι πινακίδες τσι, που είναι όλες τρύπιες γιατί λεβέντες από λεβεντόμανες αποφάσισαν να εξασκηθούν στην σκοποβολή. Επιπλέον εκεί καλλιεργούν και χορταράκι αλλά και εξασκούν το έθιμο του σκοτώνω όποιον κοιτάξει την αδερφή μου. Ειδικά το τελευταίο συνηθίζεται και σε Κρητικούς οι οποίοι κατοικοεδρεύεουν στην Αθήνα. *το ίδιο ισχύει και για τους αυτοαποκαλούμενους πρωτεργάτες του 21 Μανιάτες. Και το ίδιο ισχύει και για τους ΕΛΑΣίτες που είχαν στήσει λημέρια πάνω στις αετοφωλιές της Ακαρνανίας .
soturin Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 ρε αφεντικε/ομνι, μια απορία, ποιους δεν μισείς εσύ γενικά στη ζωή σου?
afentiko7 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 ρε αφεντικε/ομνι, μια απορία, ποιους δεν μισείς εσύ γενικά στη ζωή σου? Που να μουνα κι Αθηναίος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.