Houston Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 θερμή παράκληση ανεβάστε λίγο το επίπεδο … μου προκαλείτε εσωτερική σύγχυση
Houston Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 όταν συνομιλώ μαζί σας, το εγώ μου βρίσκεται σε αλληλεπίδραση πρέπει να κάνετε άλματα προόδου …λυπάμαι
teo64x Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 όταν συνομιλώ μαζί σας, το εγώ μου βρίσκεται σε αλληλεπίδραση Epic by definition.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Αν έχω τόσο άδικο ας πει κάποιος από τους προλαλήσαντες την γνώμη του. Μα τι γνώμη να σου πει κανείς; Εδώ θεωρείς ότι ζητήματα όπως η αμορφωσιά και η απλυσιά, είναι θέμα χαρακτήρα. Σαν τα παραμύθια που λέγαμε παιδάκια με καλούς και κακούς.
teo64x Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Εδώ θεωρείς ότι ζητήματα όπως η αμορφωσιά και η απλυσιά, είναι θέμα χαρακτήρα. Βασικά είναι ακόμα χειρότερα: θεωρεί ότι είναι θέμα απόστασης μεταξύ τόπου καταγωγής και Αθήνας. Το μεγάλο πρόβλημα είναι οι Αλβανοί, Πακιστανοί που δεν μαθαίνουν γιατί στην πλειονότητά τους έτσι είναι φτιαγμένοι. Ο compiler φταίει...
NemeSis1990 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Εδώ θεωρείς ότι ζητήματα όπως η αμορφωσιά και η απλυσιά, είναι θέμα χαρακτήρα. Είναι θέμα κουλτούρας της περιοχής προελεύσεως. Κουλτούρα που οικοδομείτε πάνω σε κάποια κατεστημένα (παραδόσεις, αγροτική ζωή, θρησκεία) και γιαυτό ευθύνεται και η έλλειψη οικονομικών πόρων. teo64x ξαναδιάβασε το πρώτο μου ποστ, δεν το κατάλαβες καλά.
antonl Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 [...] η έλλειψη οικονομικών πόρων. Ποιοι έχουν έλλειψη πόρων; Γενικά το λες;
NemeSis1990 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Στην επαρχεία, αλλά και όσοι έχουν κάνει λεφτά από διάφορες εργασίες είναι αμόρφωτοι στην πλειονότητά τους (βιοτέχνης, αγρότης, κτηνοτρόφος). Εξού και οι βίλες στα χωριά (τριώροφες και βάλε).
rigasrigas1980 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 την αθηνα απο το παλαιο φαληρο μεχρι τη σαρωνιδα πολυ την παω, οπως παω πολυ και τη πρωτευτουσα της χωρας, τα εξαρχεια, αν ερχομουν αθηνα θα κρυβα οτι ειμαι απο θεσσαλονικη, γιατι ολοι θα γελαγανε μαζι μου, η πρωτευουσα ειναι πρωτευουσα
antonl Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Στην επαρχεία, αλλά και όσοι έχουν κάνει λεφτά από διάφορες εργασίες είναι αμόρφωτοι στην πλειονότητά τους (βιοτέχνης, αγρότης, κτηνοτρόφος). Α ΟΚ. Στην επαρχία είναι πιο φτωχοί από εμάς που ζούμε στην Αθήνα. Και όσοι έχουν μια καλύτερη οικονομική κατάσταση είναι αμόρφωτοι. Στο μόνο που συμφωνώ είναι πως ναι, είναι λίγο απίθανο να βρεις κάποιον με postdoc στην πυρηνική φυσική να εργάζεται μόνιμα σε ορεινό χωριό της ελληνικής υπαίθρου. Btw αν δεν κάνω λάθος επαρχία θεωρείται οτιδήποτε βρίσκεται εκτός του νομού Αττικής ε; edit: @rigasrigas1980: Τι λες ωρέ κι εσύ; Την μπαλεύεις;
Houston Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Στην επαρχεία, αλλά και όσοι έχουν κάνει λεφτά από διάφορες εργασίες είναι αμόρφωτοι στην πλειονότητά τους (βιοτέχνης, αγρότης, κτηνοτρόφος). Εξού και οι βίλες στα χωριά (τριώροφες και βάλε). από τη μια λες ''Εξού και οι βίλες στα χωριά (τριώροφες και βάλε)'' από την άλλη ότι δεν έχουν πόρους... τι στο καλό συμβαίνει? Όταν λες επαρχία τι ακριβώς εννοείς? Ανω κολοκοτρωνίτσι? αλεποχώρι , κατω αχλαδιά, άνω κερασιά?
teo64x Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 teo64x ξαναδιάβασε το πρώτο μου ποστ Να μου λείπει...
soturin Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 ναι, είναι ασύγκριτη η μόρφωση των αθηναίων που γνώρισα... το ίδιο είναι παντού, υπάρχουν και κομπλεξικοί υπάρχουν και τσακάλια επαρχιώτες και υπάρχουν ψωνάρες φαντασμένοι υπάρχουν και περπατημένοι πρωτευουσιάνοι δεν είναι κανείς ίδιος, όπως δεν είναι ίδιοι οι Λαρισαίοι με τους Σαλονικιούς τους Βολιώτες τους Καλαματιανούς και πάει λέγοντας, δεν σημαίνει ότι κάποιος πρέπει να ναι χειρότερος (εκτός από τους βολιώτες )
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 i admit my defeat
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.