bigpig Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Καλησπερα παιδια, εχω ενα Samsung Ε900, το οποιο μεσα στον ενα περιπου χρονο που το εχω εχει αποδειχτει πολυ καλο(παρα τις οποιες δυσκολιες προσαρμογης με τα touch πληκτρα του). Ομως νομιζω ηρθε η ωρα να αλλαξω συσκευη και προσανατολιζομαι σε PDA. Αυτο που δεν ξερω ειναι ποσο μπορω περιπου να το πουλησω, ωστε να ξεκινησω να μαζευω χρηματα για την αγορα νεου. Προφανως δεν προκειται για αγγελια πωλησης (προς αποφυγη παρεξηγησεων) απλως θελω καποια συμβουλη, ωστε να ξερω που βρισκομαι. Ευχαριστω Πολυ!
forgotten Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 εμ θα ειναι δυσκολο να το πουλησεις πανω απο 50 ευρω μια και το d900 που ειναι συγκριτικα ανωτερο κυμαινεται πανω στα 70 ευρω
bigpig Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Eυχαριστώ πολύ για την απάντηση, θα το έχω υπόψιν, αν και παρακολουθώντας αρκετά forum διαπίστωσα με λύπη ότι πολλά μέλη όταν πρόκειται να πουλήσουν,είτε δεν είναι ειλικρινείς, είτε υπερκοστολογούν, ενώ όταν πρόκειται να αγοράσουν θεωρούν ότι όλα πρέπει να τους χαρίζονται..θα κάνω την προσπάθεια μου πάντως..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.