Heatspreader Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Έχω αυτή την αντλία και τανκ και όπως βλέπεται τη πουλάω για να αγοράσω ξεχωριστό τανκ και αντλία. Θα ήθελα να μου προτείνεται κάτι καλύτερο και αν είναι καλύτερο να μου το αιτιολογήσετε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Vatos_locos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 βρε αδερφέ δεν βαριέσαι το copy paste σε 3 site ? tank όποιο σε βολεύει αντλία D5 laing aka swiftech mcp655 http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=943428&catalog=20&category=69977781
Heatspreader Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δεν βαριέμαι και μάλιστα όχι μόνο Copy Paste, αλλά και ξεχωριστό link για την αγγελία στο κάθε ένα... Ωραία, η αντλία έκλεισε. Με το Block του Eleven, δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Τέλος λέω να πάρω και αυτό και είμαι ok. Βέβαια θα χρειαστεί να βάλω ρακόρ μισής ίντσας.
Heatspreader Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Σκεφτόμουν για ρεζερβουάρ να έπαιρνα κάτι σαν και αυτά που μπαίνουν σε θέση για CD-Rom. Τι λέτε? Θα μου κάνει πιο εύκολη ή πιο δύσκολη τη ζωή?
Heatspreader Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δεν ξέρω τι μέγεθος τανκ να πάρω και θα ήθελα να μάθω σε τι χρειάζεται το μεγάλο τανκ και σε τι το μικρό. Αυτά που έχω είναι το μπλοκ του eleven και ένα τριπλό ψυγείο. Αντλία όπως είπα θα πάρω τη mcp655.
Vatos_locos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 σε τίποτα, απλά θα είναι πιο εύκολα να βγάλεις τον αέρα με ποιο μεγάλο τανκ σε θερμοκρασίες δεν θα δεις διαφορά
Heatspreader Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Αυτό είναι που με ενδιαφέρει. Θέλω να βγάζω τον αέρα όσον το δυνατόν πιο εύκολα και αυτός είναι ο λόγος που πουλάω αυτό που έχω τώρα. Δηλαδή πιο θα πρότεινες το οποίο να κάνει εύκολη τη κατάσταση?
Vatos_locos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 για εμένα και έναν κουβά να βάλεις αν δεν το έχεισ στήσει σωστά θα έχεις πρόβλημα το φραπέ ψυγείο δεν το γλυτώνεις πάντως, καλύτερα βάλε ένα filport πάνω στο κουτί και το ψυγείο όσο πιο χαμηλά μπορείς και το τανκ πάνω από το ψυγείο
Heatspreader Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Το ψυγείο είναι όσο πιο χαμηλά γίνεται. Δεν έχω πρόβλημα να κουνάω λιγάκι, αλλά τώρα πρέπει να κουνάω πολύ... Στην ουσία είναι σαν να μην έχω τανκ και το νερό απλά να το συμπληρώνω στην αντλία για να πάει στο κύκλωμα, αφού είναι ενσωματωμένο με αυτή. Αυτό για το filport το είχα σκεφτεί. Πως μπαίνει όμως αυτό?
Vatos_locos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 παίρνεις τανκ που έχει 3 εισόδους τουλάχιστον και στην μία πιο ψιλά βάζεις το fill port αλλά πάλι θα κουνήσεις δεν γίνετε ότι και να κάνεις δεν το γλιτώνεις απλά γέμισε το ψυγείο σου σωστά πρώτα και έχει τα ρακόρ του λίγο πιο ψιλά από το κάτω του κομμάτι ώστε να φύγει πιο εύκολα ο αέρας ρίξε και μία σταγόνα AVA για τα πιάτα μέσα και δεν θα χρειαστείς πολύ κούνημα
Heatspreader Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Θέλω να μου κάποιος αν ξέρει ποια είναι η είσοδος του Tank. Είναι αυτή που έχει εσωτερικά το σωληνάκι? Ευχαριστώ. Η συνδεσμολογία που θα κάνω παρεμπιπτόντως είναι: Αντλία>CPU Block>Ψυγείο>Tank>>>> και πάλι αντλία. Ευχαριστώ.
Vatos_locos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 εμένα από το σωληνάκι τραβάει η αντλία και στο κενό είναι η εξαγωγή του ψυγείου
Heatspreader Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Αυτό το βάζεις γενικά όπως θες? Άλλοι λένε έτσι και άλλοι αλλιώς. Εγώ στο σωληνάκι έχω βάλει να είναι η είσοδος από το ψυγείο.
Vatos_locos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 με την λούπα που λες στο πιο πάνω ποστ αποκλείεται να έβαλες την είσοδο του ψυγείου αλλά μάλλον την έξοδο το αποτέλεσμα είναι αν η αντλία σου δεν ταρακουνάει το νερό όπως η δική μου και δεν τραβάει τον αέρα πάλι πίσω τότε είσαι οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.