Giorgos860 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 τι στο καλο εχω windows vista basic και ειναι αυθεντικα....επιπλεον οταν εκανα φορματ δε μου ζητησε serial και δεν εδωσα σημασια(κακωσ βεβαια)..και σημερα μου κανει κατι μ@λ@κιες και ζηταγε ενεργοποιηση και δε με αφηνε να μπω στα windows ..το σεριαλ το εχω και επισης οταν το βαω μου βγαζει αυτο http://img160.imageshack.us/my.php?image=aaaaaaaaaaaaaaaapj4.jpg βοηθηστε με ρε παιδια γτ δεν δεχεται το σεριαλ?:-(:-(
micos000 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Χμμμ, ενεργοποίση έχεις κάνει; Αν δεν έκανες, πρέπει να κάνεις. Το serial μπορεί να μην στο δέχεται, ίσως γιατί περνάει unnatented κατά την εγκατάσταση.
breddie Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Καλησπερα μπορεις να ριξεις μια ματια στα παρακατω Αντιμετώπιση προβλημάτων ενεργοποίησης η στο Ενεργοποίηση των Windows: συνήθεις ερωτήσεις Δυστυχως ειμαι χρηστης XP και δεν μπορω να βοηθησω με απευθειας επιλογες
Giorgos860 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 ευχαριστω ρε παιδια θα το κοιταξω αλλα οποιος ξερει τπτ παραπανω παρακαλω να με πει γτ εχω σαλταρει!!!!! ναι φιλε μου αυθεντικα ειναι
Giorgos860 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 hmmmm δε μπορω να εχω το ιδιο λειτοθργικοσε 2 πσ ταυτοχρονα ε? λολ
micos000 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Μπορείς, γιατί να μην μπορείς. Το cd όμως που σου έδωσαν είναι για τον λαπτοπ και αν το βάλεις σε άλλο pc μπορεί να μην στηθεί σωστά.
gp509 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Η αυτό συνέβη ότι το πέρασες το κλειδί και σε άλλο pc και δεν το δέχεται ή διάλεξες κατά την εγκατάσταση των Vista κάποια άλλη έκδοση και όχι την Home Basic.Όποτε μιας που τα έβαλες στο άλλο pc χρησιμοποίησε το άλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.