ArisG88 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Το board ειναι προβληματικο. Μαλλον θα τρεχεις με το eshop που επελεξες. Τα ιδια ειχα με μια μητρικη, αν δεν βγαλει error σε μνημες σιγουρα ειναι το mobo
Vatos_locos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 ας κάνει ένα format πρώτα και ας αφήσουμε τα σίγουρα για αρχή
passenger57 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Να συμπληρώσω πως έχω βάλει το τελευταίο bios και πως έχω βάλει όλους τους νέους drivers απο την asus για τα επιμέρους.
caution Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Και από μένα +1 για format... και μετά βλέπουμε
klog Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Θα το πω και ας ακουστεί και χαζομάρα στους μυημένους..... Το ενδεχόμενο να φταίει η κάρτα γραφικών το εξετάζουμε?? Σε ἐαν σύστημα με ASUS P5K ,Enermax Liberty 620W το οποίο έτρεχε Vista Ultimate 64bit απροβλημάτιστα για αρκετούς μήνες με την Gecube 2600 pcx..........έβαλα πριν καμιά 15 μέρες την 4850 της ASUS....... Ε ξαφνικά ενώ δούλευε κανονικά άρχισε τα τρελά του με μπλέ οθόνες!!!!! Format αναγκαστικα(ευτυχώς είχα προνοήσει και τα σημαντικά ήταν εκτός του partition).......και βλέπουμε. Επειδή λοιπόν το κονό στοιχείο είναι η κάρτα γραφικών , το εξετάζουμε ως γενεσιουργό αιτία??
passenger57 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δεν θέλω να κάνω φορμάτ ακόμα...εξάλλου 3 προγράμματα έχει ...τι να πω...κάπου διάβασα πως το AVG πέταγε μπλέ οθόνες στην τελευταία ενημέρωση και το έβγαλα. Απόψε το έχω αφήσει στην δουλεια να κάθεται να δώ τι θα γίνει το πρωι.Με την vga...επόμενο βήμα.Αυριο...
alex89 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Αν βγάλεις τις μνήμες από τη μητρική σου, ακούγονται συνεχόμενα beep; Κανονικά πρέπει να ακούγονται. Αν δεν ακούγονται, τότε κάτι με τη μητρική μπορεί να μην πηγαίνει καλά. Εννοείται πως το ηχείο από το κουτί σου πρέπει να το έχεις συνδέσει στη μητρική Δοκίμασε να βάλεις αν μπορείς τη μητρική να δουλέψει έξω από το κουτί, μήπως ακουμπάει πουθενά και κάνει κανένα βραχυκύκλωμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.