Thail Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 λοιπον!καλησπερα... θα ηθελα τη βοηθεια σας! ξερω την IP address αυτου που μου κανει hack τα email μου...πως μπορω να τον κανω block?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 και ; εχει σταθερη ip ; και απο που να τον κανεις block ;
Thail Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 και ; εχει σταθερη ip ; και απο που να τον κανεις block ; δε ξερω αν εχει σταθερη...απο το hotmail θελω να τον κανω block...μπορω?
antonl Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Απ τον server του Hotmail, όχι δεν μπορείς να τον κάνεις block. Μπορείς να αλλάξεις password όμως.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Όχι δεν μπορείς. Μπαίνεις στο email σου από υπολογιστή στον οποίο έχει πρόσβαση και ο "hacker" ; π.χ. σχολη.
Thail Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Απ τον server του Hotmail, όχι δεν μπορείς να τον κάνεις block. Μπορείς να αλλάξεις password όμως. παλι???????τον εχω αλλαξει ηδη 3 φορες....δε μπορουμε να κανουμε τπτ? -----Προστέθηκε 12/11/2008 στις 06 : 43 : 26----- Όχι δεν μπορείς. Μπαίνεις στο email σου από υπολογιστή στον οποίο έχει πρόσβαση και ο "hacker" ; π.χ. σχολη. ...μμμ οχι
antonl Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Για αρχή δοκίμασε να βάλεις ένα πιο δύσκολο password. Κάτι του στυλ "m3L3n3Lol@!".
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Μαλιστα... Μηπως εχεις κανεναν keylogger στο pc σου ; Εχεις σκαναρει το pc σου με anti-spywer προγραμματα ;
Thail Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Μαλιστα...Μηπως εχεις κανεναν keylogger στο pc σου ; Εχεις σκαναρει το pc σου με anti-spywer προγραμματα ; keylogger?...ε...βοηθεια? οστοσο για τα anti-spywer τον σκαναρω συχνα...
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 To keylogger ειναι ενα προγραμματακι με το όποιο έχει "μολυνθεί" ο υπολογιστής σου, το οποίο καταγράφει αυτά που πληκτρολογείς και ύστερα τα στέλνει μέσω internet στον επίδοξο κλέφτη.
antonl Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Απορίες. α) Πώς γνωρίζεις την IP του; Αν θυμάμαι καλά το Gmail έχει μια σχετική υπηρεσία αλλά για το Hotmail δεν ξέρω κάτι τέτοιο. β) Δεν πιστεύω να έχεις MSN και να βαλες το password σου σε φόρμα κανενός site που και καλά σου λέει αν ο άλλος είναι offline ή τίποτα τέτοιο;
Thail Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Απορίες.α) Πώς γνωρίζεις την IP του; Αν θυμάμαι καλά το Gmail έχει μια σχετική υπηρεσία αλλά για το Hotmail δεν ξέρω κάτι τέτοιο. β) Δεν πιστεύω να έχεις MSN και να βαλες το password σου σε φόρμα κανενός site που και καλά σου λέει αν ο άλλος είναι offline ή τίποτα τέτοιο; οχι...το κανα με μια υπηρεσια που βαζεις attachment σε ενα email σου,και οποιος το ανοιγει,καταγραφεται one hit και η IP του -----Προστέθηκε 12/11/2008 στις 07 : 06 : 05----- To keylogger ειναι ενα προγραμματακι με το όποιο έχει "μολυνθεί" ο υπολογιστής σου, το οποίο καταγράφει αυτά που πληκτρολογείς και ύστερα τα στέλνει μέσω internet στον επίδοξο κλέφτη. και πως το καταλαβαινουμε αν το χουμε?
Wandex Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Πώς καταλαβαίνεις ότι στο hackάρει; οχι...το κανα με μια υπηρεσια που βαζεις attachment σε ενα email σου,και οποιος το ανοιγει,καταγραφεται one hit και η IP του Αν γίνεται πιά υπηρεσία; και πως το καταλαβαινουμε αν το χουμε? Απλώς δες τι τρέχεις το pc σου και αν δεις κάτι περίεργο εγκαταστημένο σβήσε το.
Thail Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Πώς καταλαβαίνεις ότι στο hackάρει; Αν γίνεται πιά υπηρεσία; Απλώς δες τι τρέχεις το pc σου και αν δεις κάτι περίεργο εγκαταστημένο σβήσε το. στην αρχη ελειπαν καποια αποθηκευμενα email...μετα αρχισαν να μου λενε οι επαφες/φιλοι μ οτι τους ερχοντουσαν κενα email απο μενα,που εγω δεν ειχα στειλει...αυτο περιπου! για την υπηρεσια θα σου στειλω PM,οκ? Thanks..!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.