Προς το περιεχόμενο

HP 1000 With Linux Available in January

FarCry

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Though some would argue that Linux’s time has come and gone, it looks like netbook manufacturers aren’t giving up on the OS entirely. According to Liliputing, an HP Mini 1000 Linux edition is coming in January. It’s only $20 less than the XP version, which makes me wonder what the real advantage is of choosing it over Windows? :-)

http://blog.laptopmag.com/hp-1000-with-linux-available-in-january

Έτσι

Δημοσ.
Ξεκινάει η εμπορευματοποίηση του Linux...

Μπα ,ισως να είναι αλλοι οι λόγοι

Δημοσ.

Μπα, fg9000 προς τα εκεί πάει το πράγμα.. Βοήθησε φυσικά το ubuntu έγινε αρκετά δημοφιλές και τώρα θα σκάσει μύτη κ η HP με την διαφορά ότι εκεί θα τα ακουμπάς..

Δημοσ.

δε πρόκειται να πιάσει. με 20 δολάρια διαφορα από τα XP δεν υπάρχει κανένας λόγος να προτιμήσεις linux. όταν το καταλάβει αυτό η HP τότε θα κόψει.

το προσόν να έχεις linux στο netbook ήταν μονο το κόστος γιατί το OS είναι δωρεάν. αλλα για 20 δολάρια ΈΛΕΟΣ.

λόγος μηδέν. πας αγοράζεις τα ΧΡ και αν γουστάρεις βάζεις και linux αφού είναι δωρεάν :-)

Δημοσ.

το προσόν να έχεις linux στο netbook ήταν μονο το κόστος γιατί το OS είναι δωρεάν. αλλα για 20 δολάρια ΈΛΕΟΣ.

Όχι μόνο. Εγώ πχ έχω βάλει ubuntu στο asus eee900 γιατί τα xp (κομμενα με το nlite) σέρνονται. Τα έχω πάντως και τα 2 εγκατεστημένα (τα xp στον ssd, το ubuntu σε φλασάκι).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...