Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 δεν είναι τελευταίας στιγμής...αν δεν γνωρίζουμε ας μην μιλάμε... το έκανε και πέρσυ με το 1ο expansion του WoW, το είχε προγραμματισμένο και για φέτος...
tectonator Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 δεν είναι τελευταίας στιγμής...αν δεν γνωρίζουμε ας μην μιλάμε... το έκανε και πέρσυ με το 1ο expansion του WoW, το είχε προγραμματισμένο και για φέτος... Όντως το έκανε και με το TBC αλλά ρε ThReSh θα μπορούσαν να κάνουν κάτι καλύτερο φέτος από το να τα πουλάνε στα φορτηγά σαν τα πορτοκάλια και τις πατάτες... -Έλα, πάρε πάρε...Εδώ τα καλά Wotlk -Είναι φρέσκα? -Φρεσκότατα, μόλις τα φέραμε από τον παραγωγό :devil::devil:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 δεν νομίζω ότι θα είχε σημασία, αυτοί που πάνε τέτοια ώρα θέλουν να ξεμπερδεύουν γρήγορα...
mohic4n Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Ανεβαστε καμια φωτο να δουμε και μεις ρε παιδια τι γινεται(ονταν)... Παντως να μιλησουμε και λιγο σοβαρα τωρα: σκευτομαι τι θα γινονταν εξω απο τα μαγαζια πριν και μου ερχοντε γελια !!
Bigi444444 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Σε ό,τι καρβουνιάρικο αμερικανογιαπωνοποιούμαστε αμέσως πάντως.Ρε φέρτε κανα εξάρτημα λέμε.Ούτε το 2009 δε φτιάχνουμε htpc έτσι που το πάτε...
SAMMIE Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 δεν είναι τελευταίας στιγμής...αν δεν γνωρίζουμε ας μην μιλάμε... το έκανε και πέρσυ με το 1ο expansion του WoW, το είχε προγραμματισμένο και για φέτος... Οκ προγραμματισμενο , αλλα βαθια μες στο μυαλο τους...........γιατι μεχρι να ψαξουν να δουν αν ειναι νομιμοι -το να πουλανε απο τα φορτηγακια- πηγε 5 το απογευμα παραμονης του Lich για να το ανακοινωσουν. Και γι αυτο ειχαν 5-10 ατομα μονο εξω απο καθε καταστημα ...ενω στη FNAC και στα PUBLIC που το ειχαν ανακοινωσει εδω και μερες γινοταν παρτυ !!!! Μεχρι και στην επισημη σελιδα του wow-europe εμφανιζοταν οτι θα το διεθεταν τα μεσανυχτα.............. http://media.wow-europe.com/wrath/midnight-opening/en/index.xml Ποιος κερδιζει τις εντυπωσεις ? Κι αν δεν ειναι αυτο της τελευταιας στιγμης τοτε τι ειναι ? Και λεω εγω τωρα , που μαρκετινγκ δεν εχω σπουδασει........... Κοτζαμ Παπαριζου εχουν και διαφημιζουν τα ΤURBO-X δε μπορουσαν να εχουν κανει κι αυτοι ενα παρτυ σε ενα κεντρικο καταστημα ?? Εχω θα το προτιμουσα απο το να παω να δω τα ημισκουμπρια παντως
ga25 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Ανεβαστε καμια φωτο να δουμε και μεις ρε παιδια τι γινεται(ονταν)... Photo kai videos εδώ http://www.gameover.gr/news/Lich-King-launch%E2%80%A6-made-in-Greece.6397.html Αμερικανιές η ιαπωνιές πάντως σε μερικά καταστήματα έγινε πανικός... Τελικά υπάρχουν πολοί fan του Warcraft.... To αστείο είναι ότι στα videos θα δείτε αρκετές γυναίκες... Δεν ήξερα ότι έχει τόσο γυναικείο κοινό.. lol
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα