Προς το περιεχόμενο

Θεματάκι με το ρουτερ μου...

nikolodicosta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα!απο χτες το πρωι (χαραματα δλδ γυρω στη 1 μ.μ....) το ρουτερ μου (siemens cl-110)δεν λεει να συνδεθει με εθερνετ.το τοπικο δικτυο συνδεεται αλλα συνδεση στο νετ δεν εχω.καποιο προβλημα με τους dns server και wins server παιζει καθως στο values τους επικρατει το απολυτο σκοτος!αντιθετως με usb ως δια μαγειας ολα λυνονται.ΑΑΑ μην ξεχασω να πω οτι το χα ξαναπαθει αυτο αλλα εφτιαξε σχεδον αμεσως μονο του.πρασινο φωτακι στο εθερνετ εχω.αυτα.για νας δω τωρα.!!!B)

Δημοσ.
τα ip και ολα τα παρελκομενα τα εχω κανει portforward

Τι σχεση εχει αυτο με αυτο που συζηταμε?Εκτος και αν εννοεις οτι εχει κανει Portforward σε καποια ip που εχεις ορισει χειροκινητα για τον υπολογιστη σου.Αλλά και παλι ειναι λιγο ασχετο.Στο webinterface του μοντεμ μπαινεις κανονικα χωρις πρόβλημα?

Δημοσ.

αν καποια απο αυτα που λεω φαινονται κουλα ειναι επειδη δεν πολυκατεχω το αντικειμενο.ειμαι λιγακι pc retarded!στο webinterface μπαινω μια χαρα.εκει μου λεει οτι ειμαι κανονικα συνδεδεμενος και μαλιστα εκει φαινεται οτι το dns δουλευει μια χαρα.

Δημοσ.

Εφόσον μπορείς να μπεις κανονικα στο webinterface και υπαρχει επικοινωνια με τον υπολογιστη μηπως εχεις κανενα firewall που μπλοκαρει την συνδεση στο ιντερνετ μεσω Lan-ethernet?

Δημοσ.

απο παραθυρο command prompt και με καλωδιο ethernet δοκιμαζεις

ping 192.168.1.1 για να δεις αν απανταει ο ρουτερ

ping 194.219.227.2 για να δεις αν απανταει σε ip

ping http://www.forthnet.gr για να δεις αν κανει resolve o dns.ola αυτα με ethernet.και σβησε την καρτα δικτυου και ξαναπερασε την να δεις αν γινετε κατι εκει .και στο αυτοματο να τα εχεις ολα πρεπει να παιξει.επισης και κανα reset τον ρουτερ.

Δημοσ.

χμμμμμ....τα'κανα ολα αυτα εγω???τελος παντων βγαινω τωρα να σας αφησω στην ησυχια σας.θα το προσπαθησω αυριο κι αν δεν τα καταφερω θα ξανα ποσταρω αυριο.ευχαριστω παιδες για την βοηθεια

Δημοσ.

To router σου ετοιμάζεται να χαιρετήσει, άρχισε να ψάχνεις για άλλο. Είναι κλασσικό σύμπτωμα να χάνει τη σύνδεση ethernet πριν τα τινάξει τελείως το CL110.

Δημοσ.
To router σου ετοιμάζεται να χαιρετήσει, άρχισε να ψάχνεις για άλλο. Είναι κλασσικό σύμπτωμα να χάνει τη σύνδεση ethernet πριν τα τινάξει τελείως το CL110.

οπως και να κανει αποσυνδεσεις νομιζω μερικες φορες.αλλες φορες απλα γινετε κοκκινο το power του νομιζω.το cl110 βγηκε λιγο παραξενο.κριμα για την siemens ,τουλαχιστον το sl2 -141 το αντιστοιχο σε ασυρματο φενεται πολυ καλο και σταθερο οπως το cl 110 alla χωρις τα προβληματα σε ζεστη κτλ και να καει που ειχε το 110.δεν το περιμενα απο την siemens αλλα απο καμια crypto οπως ειχε γινει με τα f320,f330.απλα αυτα γινονται οταν ,μια ετερεια βιαζεται να βγαλει προιοντα.προχωραει τοσο γρηγορα η τεχνολογια που ολα βγαινουν ημιτελοι ειε λεγεται κινητο ειτε pc και μετα κανε firmware να παιξει κανε και το αλλο.μαλον δεν τα τεσταρει κανεις.τον απολυεις μετα αυτον που σχεδιασε το cl 110?

Δημοσ.

καλησπερα παιδια.εχω καποια νεα.δεν παιζει να φταιει το ρουτερ τελικα γιατι το δοκιμασα με εθερνετ σε λαπτοπ και δουλευει μια χαρα.μηπως μπορειτε να με ενημερωσετε τι αλλαγες ρυθμισεων μπορει να εχουν γινει στο πισι μου και να μην μπορω να συνδεθω απο κει???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...