Προς το περιεχόμενο

Innovator και Acer

zztop845

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαβάζοντας σε φόρουμ είδα πως τα innovator δεν είναι και τόσο καλά; Υπάρχει κάποιος που έχει innovator και του παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα; Ρωτάω γιατί δεν έχω ακούσει τί προβλήματα ακριβώς βγάζουν (πχ καμένα pixel, ελαττωματικός σκληρός...)

Τα Acer ξέρω ότι είναι πολύ καλά για τα λεφτά τους. Έρχονται όμως με προεγκατεστημένο λειτουργικό τα Vista που δεν τα θέλω γιατί δεν είναι συμβατά με κάποια προγράμματα της δουλειάς μου.

Είναι εύκολο να βάλω ΧΡ ή δεν θα μπορώ να βρώ τους οδηγούς για τις συσκευές;

Αν το κάνω αυτό χάνεται η εγγύηση της Acer;:fear:

• Moderators
Δημοσ.

Τα λαπτοπ συνοδευονται απο το Recovery DVD, οποτε αν βαλεις XP, μπορεις πανευκολα να γυρισεις στα προεγκατεστημενα Vista.

Οσο για το αν θα μπορεις να βαλεις XP, σαφως και μπορεις, αρκει ΠΡΙΝ αγορασεις το λαπτοπ να σιγουρευτεις οτι η Acer δινει drivers για XP. (απο το επισημο site της).

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Βλέπω στην αγορά πως οι περισσότερες εταιρίες φορητών (π.χ.HP, tosiba, Acer κτλ.) έχουν προεγκατεστημένα τα Vista και δεν έχουν στις σελίδες τους οδηγούς για XP. Αυτό είναι ενοχλητικό γιατί τα Vista έχουν ασυμβατότητα με αρκετά προγράμματα που τρέχουν σε XP.

Φαίνεται πως δεν πούλησαν τα Vista και προσπαθούν να τα δώσουν με το ζόρι τώρα που θα βγουν τα καινούρια windows 7.

• Moderators
Δημοσ.

Δε 'φαινεται', ετσι ειναι.

Ψαχνεις μεσω googling για αλλους χρηστες που εχουν το λαπτοπ αν δοκιμασαν να βαλουν XP -τι drivers χρησιμοποιησαν κτλ κτλ- και διαλεγεις και παιρνεις...

Αν δεν εχει official drivers η εταιρεια ε.

Δημοσ.

Εγω εχω ενα innovator pluto περιπου 10 μηνες. Ειναι με την 8600gt 512MB. To πηρα γιατι ηταν φθηνο και γιατι ειχε τη συγκεκριμενη καρτα γραφικων. Ομως 2 φορες μου καηκε η μπαταρια και τωρα μαλλον εχει χαλασει η 8600 γιατι οταν βαλω πχ το flight simulator X, to παιζει για λιγο και ξαφνικα σβηνει ο υπολογιστης και κανει επανεκκινηση μετα απο λιγο.

• Moderators
Δημοσ.

Μπας και εχεις πεσει στις 'προβληματικες' 8600?

Απο θερμοκρασιες πως παμε?

Η μπαταρια δε καιγεται, και δε καταλαβαινω πως ειναι δυνατον να χαλασει...

Δημοσ.
Διαβάζοντας σε φόρουμ είδα πως τα innovator δεν είναι και τόσο καλά; Υπάρχει κάποιος που έχει innovator και του παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα; Ρωτάω γιατί δεν έχω ακούσει τί προβλήματα ακριβώς βγάζουν (πχ καμένα pixel, ελαττωματικός σκληρός...)

Όταν αναφερόμαστε στην ποιότητα ενός laptop σίγουρα δεν κοιτάμε μόνο το αν δουλεύει ή όχι. Εξετάζουμε θερμοκρασίες, θόρυβο, πληκτρολόγιο, touchpad, υλικά και συναρμογή, ποιότητα οθόνης, αυτονομία, ηχεία κτλ κτλ Πρόκεται για ένα ιδιαίτερα σύνθετο θέμα.

Δημοσ.
Μπας και εχεις πεσει στις 'προβληματικες' 8600?

Απο θερμοκρασιες πως παμε?

Η μπαταρια δε καιγεται, και δε καταλαβαινω πως ειναι δυνατον να χαλασει...

Μαλλον επεσα σε μια απο τις πολλες απο οτι λεγετε 'προβληματικες' 8600. Πρεπει να το στειλω Αθηνα (μενω Αλεξ/πολη) και θα απο οτι μου ειπαν θα παρει το λιγοτερο 10 μερες και ειναι και αμφιβολο αν θα μου το φτιαξουν (παντως ειναι ακομα μεσα στην εγγυηση).

Η μπαταρια βγηκε off 2 φορες μεχρι τωρα και δεν το λεω εγω, το ειπαν στο σερβις. Και τις 2 φορες μου εστειλαν καινουργια μπαταρια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...