kat_pit Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα, Έχω WinXP SP2 και χρησιμοποιώ Internet Explorer 7. Μερικές φορές ανοίγει μόνο του άπειρα tab σε σελίδα που έχω ήδη ανοικτή και δεν σταματάει αν δεν το κλείσω από το task manager. Μήπως έχετε καμία ιδέα;
micos000 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Μήπως αν μπλόκαρες τελείως τα popups από την συγκεκριμένη σελίδα;
kat_pit Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Έχω μπλοκαρισμένα τα pop up. Δεν μου το κάνει σε μία συγκεκριμένη σελίδα, αλλά σε διάφορες. Επίσης τα καινούρια tab ανοιγούν την ίδια σελίδα με την αρχική. Δλδ αν ανοίξω το google, αυτό θα ανοίγει κ στα tab:-(
pantnick Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Μάλλον έγινες πατέρας(ή μητέρα)...Να σου ζήσει ο ιός.
kat_pit Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 μητέρα...χαχαχαχαχα κι έχω κ αντιvirus...μάλλον δεν είναι κ τόσο καλόξέρετε τι ιός είναι κι αν βγαίνει χωρίς format? -----Προστέθηκε 12/11/2008 στις 05 : 11 : 45----- micos000 τι είναι το mal...(ware) ? να αγχωθώ?
nio Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Ρε παιδιά, το παθαίνω και εγώ σε διάφορες περιπτώσεις και σε διάφορα πψ και με διαφορετικά αντιβιοτικά πάνω τους... Συνήθως συμβαίνει όταν ανοίξεις καμμια δεκαριά ταμπ βαριά (πχ φατσοβιβλιο). Σε κάποια φάση φρικάρει και... πάρτα... Αν δεν σκοτώσεις τη διεργασία δεν σταματά μέχρι να... Βασικά δεν ξέρω μέχρι ποτέ, γιατί το δολοφονώ στα γρήγορα και συνεχίζω...
bestoftherest7 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 αυτο συμβαινει οταν δεν εχεις αυθεντικα τα windows.το προβλημα αυτο που ανοιγει πολλα tabs διορθωνεται αν κανεις ενημερωση τα windows. ο internet explorer 7 ειναι χωρις ενημερωσεις εδω και 1,5 χρονο αμα δεν τα εχεις αυθεντικα.
kat_pit Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 nio δεν είναι έτσι...πριν λίγο το έκανε πάλι κ είχα ανοίξει μόνο google
antonl Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Για αρχή δοκίμασε το Spybot S&D. Προσωρινά χρησιμοποίησε Firefox για να μη σου σπάνε τα νεύρα (αν και θα πρότεινα γενική μετάβαση σ αυτόν μιας και είναι πιο ανθεκτικός σε τέτοιες επιθέσεις).
kat_pit Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 αυτο συμβαινει οταν δεν εχεις αυθεντικα τα windows.το προβλημα αυτο που ανοιγει πολλα tabs διορθωνεται αν κανεις ενημερωση τα windows. ο internet explorer 7 ειναι χωρις ενημερωσεις εδω και 1,5 χρονο αμα δεν τα εχεις αυθεντικα. απ' ότι είδα έχω τελευταία ενημέρωση για ΙnternetΕxplorer7 τον Ιούλιο 2008, οι μόνες ενημερώσεις που έχω κλείσει(δεν έχω βάλει) είναι το sp3. Παίζει ρόλο;
micos000 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 micos000 τι είναι το mal...(ware) ?να αγχωθώ? What is malware: Short for malicious software, a program or file that is designed to specifically damage or disrupt a system, such as a virus, worm, or a Trojan horse. ή αλλιώς είναι mlkies-ware. Κοινώς, προγράμματα που μπαίνουν χωρίς να σε ρωτήσουν που κάνουν mlkies στο σύστημα.
kat_pit Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 έκανα scan με διάφορα προγράματα κ έδειξαν ότι δεν έχω ιό, malware κλπ
micos000 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Λοιπόν, είδα σήμερα ένα laptop με vista που έκανε ακριβώς τα ίδια πράγματα με σένα kat_pit. Δεν είχα αρκετό χρόνο να το ψάξω αλλά είδα ότι είχε εγκατεστημένα τα sweetim για msn. Important: Some malware camouflage themselves as SweetIM.exe, particularly if they are located in c:\windows or c:\windows\system32 folder. Thus check the SweetIM.exe process on your pc whether it is pest Δοκίμασε το Security Task Manager. Δες και ΕΔΩ. Πρόταση: Βάλε Firefox 3 και το AdBlockPlus addon ή opera 9.5 να δεις την υγειά σου.
kat_pit Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Ευχαριστώ πολύ micos000. θα το κοιταξω και θα σας πω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.