Προς το περιεχόμενο

IE ανοίγει tab μόνο του

kat_pit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω WinXP SP2 και χρησιμοποιώ Internet Explorer 7. Μερικές φορές ανοίγει μόνο του άπειρα tab σε σελίδα που έχω ήδη ανοικτή και δεν σταματάει αν δεν το κλείσω από το task manager.:confused:

Μήπως έχετε καμία ιδέα;

Δημοσ.

Έχω μπλοκαρισμένα τα pop up.

Δεν μου το κάνει σε μία συγκεκριμένη σελίδα, αλλά σε διάφορες. Επίσης τα καινούρια tab ανοιγούν την ίδια σελίδα με την αρχική. Δλδ αν ανοίξω το google, αυτό θα ανοίγει κ στα tab:-(

Δημοσ.

μητέρα...χαχαχαχαχα:lol:

κι έχω κ αντιvirus...μάλλον δεν είναι κ τόσο καλό:fear:ξέρετε τι ιός είναι κι αν βγαίνει χωρίς format?

-----Προστέθηκε 12/11/2008 στις 05 : 11 : 45-----

micos000 τι είναι το mal...(ware) ?

να αγχωθώ?

Δημοσ.

Ρε παιδιά, το παθαίνω και εγώ σε διάφορες περιπτώσεις και σε διάφορα πψ και με διαφορετικά αντιβιοτικά πάνω τους... Συνήθως συμβαίνει όταν ανοίξεις καμμια δεκαριά ταμπ βαριά (πχ φατσοβιβλιο). Σε κάποια φάση φρικάρει και... πάρτα... Αν δεν σκοτώσεις τη διεργασία δεν σταματά μέχρι να... Βασικά δεν ξέρω μέχρι ποτέ, γιατί το δολοφονώ στα γρήγορα και συνεχίζω...

Δημοσ.

αυτο συμβαινει οταν δεν εχεις αυθεντικα τα windows.το προβλημα αυτο που ανοιγει πολλα tabs διορθωνεται αν κανεις ενημερωση τα windows. ο internet explorer 7 ειναι χωρις ενημερωσεις εδω και 1,5 χρονο αμα δεν τα εχεις αυθεντικα.

Δημοσ.

Για αρχή δοκίμασε το Spybot S&D. Προσωρινά χρησιμοποίησε Firefox για να μη σου σπάνε τα νεύρα (αν και θα πρότεινα γενική μετάβαση σ αυτόν μιας και είναι πιο ανθεκτικός σε τέτοιες επιθέσεις).

Δημοσ.
αυτο συμβαινει οταν δεν εχεις αυθεντικα τα windows.το προβλημα αυτο που ανοιγει πολλα tabs διορθωνεται αν κανεις ενημερωση τα windows. ο internet explorer 7 ειναι χωρις ενημερωσεις εδω και 1,5 χρονο αμα δεν τα εχεις αυθεντικα.

απ' ότι είδα έχω τελευταία ενημέρωση για ΙnternetΕxplorer7 τον Ιούλιο 2008, οι μόνες ενημερώσεις που έχω κλείσει(δεν έχω βάλει) είναι το sp3. Παίζει ρόλο;

Δημοσ.
micos000 τι είναι το mal...(ware) ?

να αγχωθώ?

What is malware:

Short for malicious software, a program or file that is designed to specifically damage or disrupt a system, such as a virus, worm, or a Trojan horse.

ή αλλιώς είναι mlkies-ware. :devil:

Κοινώς, προγράμματα που μπαίνουν χωρίς να σε ρωτήσουν που κάνουν mlkies στο σύστημα. :-)

Δημοσ.

Λοιπόν, είδα σήμερα ένα laptop με vista που έκανε ακριβώς τα ίδια πράγματα με σένα kat_pit.

Δεν είχα αρκετό χρόνο να το ψάξω αλλά είδα ότι είχε εγκατεστημένα τα sweetim για msn.

Important: Some malware camouflage themselves as SweetIM.exe, particularly if they are located in c:\windows or c:\windows\system32 folder. Thus check the SweetIM.exe process on your pc whether it is pest

Δοκίμασε το Security Task Manager.

Δες και ΕΔΩ.

Πρόταση: Βάλε Firefox 3 και το AdBlockPlus addon ή opera 9.5 να δεις την υγειά σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...