Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Ναι αλλα αν δεις τη σελιδα του e-shop δεν εχει καποιο αλλο μικροτερο τροφοδοτικο αξιολογο σε καλη τιμη. Π.χ. το Toughpower το 600ρι δεν υπαρχει πια... Ουτε το CM Realpower 620. Γιαυτο εβαλα το 700ρι, ''αναγκαστικα''. +1 για τις ραμ σας παιδια, το ειχα και υποψη μου, αλλα εκανα συνθεση απο e-shop, οποτε δε μπορουσα να μπλεξω πραματα Και, βρε Caution, 100€ δεν ειναι πολλα για το 620ρι? PS: Εμενα ο Ε8400 Tray ηταν κι αυτος ψιλομπανανα.
caution Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Και 100€ για THERMALΦAKE πάλι πολλά είναι Άσε που έχει 5 χρονάκια εγγύηση... PS: Νεός ΝΟΜΟΣ - Μακρυά από tray
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Τα Toughpower της Thermaltake τα φτιαχνει αλλη εταιρεια για λογαριασμο της και δεν εχουν ΚΑΜΙΑ σχεση με τα αλλα. Ημουν ευτυχης κατοχος ενος (του 750) , και πρεπει να πω οτι αξιζει και με το παραπανω τα χρηματα του. Δες review στο johnyguru και θα καταλαβεις
caution Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Το έχω διαβάσει και είχα και εγώ (και μια χαρά ήταν)... Αλλά γιατί δεν βάζουν μια μεγαλύτερη εγγύηση να με πείσουν και εμένα
WaReZaKiaS Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Σας ευχαριστ πολυ για την βοηθεια παιδια μ προτεινατε πολυ καλα συστηματακια μ τ π παρω t pc θα σας πω εντυπωσεις¨P! Και αν τ συστημα ψυξης π μ ειπες ειναι καταλληλο για υπερχρονισμο τοτε γιατι οχι ασ το συζητησουμε!(αλλα μην καψουμε τιποτα κριμα καινουργιο ειναι χαχαχα!!) A επισης μπορειτε ν μ προτεινετε ενα το ιδιο καλο case αλλα λιγο πιο ομορφο?(δεν μ συγκινουν ιδιαιτερα τουλαχιστον στις photo!) Επισησ για τ τροφοδοτικο γτ ν μην παρω τ corsair 750W το ακριβοσ επομενο μοντελο 20λεπτα διαφορα εχει
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Για να καψεις κατι θελει προσπαθεια και απερισκεψια!! Προσπαθησε να μη γραφεις σαν sms παντως τ, π, μ Κι αν, λεεεμε αν καψεις κατι, τι σκατα τις εχουν τις εγγυησεις?
WaReZaKiaS Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 επειδη δεν τρελενομαι κ ιδιαιτερα με τα case που βαλατε ηθελα ετσι κατι πιο ομορφο τι λετε για αυτο http://www.skroutz.gr/s/59336/Raidmax-Sirius.html νε βαση την ποιοτητα απαντηστε γιατι απο ομορφια μ αρεσει παρα πολυ εμενα! -----Προστέθηκε 18/11/2008 στις 12 : 34 : 15----- τι λετε για αυτη την οθονη καλη? http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1178261&catalog=23&category=69978102&page=4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.