Προς το περιεχόμενο

Νεο PC

WaReZaKiaS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ναι αλλα αν δεις τη σελιδα του e-shop δεν εχει καποιο αλλο μικροτερο τροφοδοτικο αξιολογο σε καλη τιμη.

Π.χ. το Toughpower το 600ρι δεν υπαρχει πια... Ουτε το CM Realpower 620.

Γιαυτο εβαλα το 700ρι, ''αναγκαστικα''.

+1 για τις ραμ σας παιδια, το ειχα και υποψη μου, αλλα εκανα συνθεση απο e-shop, οποτε δε μπορουσα να μπλεξω πραματα :P

Και, βρε Caution, 100€ δεν ειναι πολλα για το 620ρι?

PS: Εμενα ο Ε8400 Tray ηταν κι αυτος ψιλομπανανα.

• Moderators
Δημοσ.

Τα Toughpower της Thermaltake τα φτιαχνει αλλη εταιρεια για λογαριασμο της και δεν εχουν ΚΑΜΙΑ σχεση με τα αλλα.

Ημουν ευτυχης κατοχος ενος (του 750) , και πρεπει να πω οτι αξιζει και με το παραπανω τα χρηματα του.

Δες review στο johnyguru και θα καταλαβεις ;)

Δημοσ.

Το έχω διαβάσει και είχα και εγώ (και μια χαρά ήταν)...

Αλλά γιατί δεν βάζουν μια μεγαλύτερη εγγύηση να με πείσουν και εμένα :-)

Δημοσ.

Σας ευχαριστ πολυ για την βοηθεια παιδια μ προτεινατε πολυ καλα συστηματακια μ τ π παρω t pc θα σας πω εντυπωσεις¨P!

Και αν τ συστημα ψυξης π μ ειπες ειναι καταλληλο για υπερχρονισμο τοτε γιατι οχι ασ το συζητησουμε!(αλλα μην καψουμε τιποτα κριμα καινουργιο ειναι χαχαχα!!)

A επισης μπορειτε ν μ προτεινετε ενα το ιδιο καλο case αλλα λιγο πιο ομορφο?(δεν μ συγκινουν ιδιαιτερα τουλαχιστον στις photo!)

Επισησ για τ τροφοδοτικο γτ ν μην παρω τ corsair 750W το ακριβοσ επομενο μοντελο 20λεπτα διαφορα εχει:P

• Moderators
Δημοσ.

Για να καψεις κατι θελει προσπαθεια και απερισκεψια!!

Προσπαθησε να μη γραφεις σαν sms παντως :P

τ, π, μ :P

Κι αν, λεεεμε αν καψεις κατι, τι σκατα τις εχουν τις εγγυησεις?

Δημοσ.

επειδη δεν τρελενομαι κ ιδιαιτερα με τα case που βαλατε ηθελα ετσι κατι πιο ομορφο τι λετε για αυτο http://www.skroutz.gr/s/59336/Raidmax-Sirius.html νε βαση την ποιοτητα απαντηστε γιατι απο ομορφια μ αρεσει παρα πολυ εμενα!

-----Προστέθηκε 18/11/2008 στις 12 : 34 : 15-----

τι λετε για αυτη την οθονη καλη?

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1178261&catalog=23&category=69978102&page=4

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...