Nadia88 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Εχω τα xp,και τώρα τελευταια από τις ειδοποιησεις ασφαλειας των windows,βλέπω ότι οι αυτόματες ενημερώσεις ειναι απενεργοποιημενες.Προσπαθω να τις ενεργοποιησω απο εκει,αλλα λεει οτι δεν ειναι εφικτο.Παω μετα απο πινακα ελεγχου(συστημα-αυτ.ενημερωσεις),και δείχνει πάλι οτι ειναι ήδη ενεργοποιημενες. Δεν εχω ιδέα τι μπορει να παίζει ή τι αλλο μπορώ να κανω. Ας βοηθησει καποιος. Ευχαριστώ
antonl Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Control Panel -> Administrative Tools -> Services -> Automatic Updates Είναι ενεργοποιημένο;
Nadia88 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Πήγα κ εκεί.Λέει ,τύπος εκκίνησης "ανενεργός".Επιλέγω "αυτόματη",αλλά μετα που ξαναμπάινω,γυρνάει από μόνο του παλι στο "ανενεργός".Και όταν πάω να πατήσω και κατασταση υπηρεσίας "εκκίνηση",μου εμφανίζει ενα σφάλμα 1058. ;;;;;;
Nadia88 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Εκανα ότι λέει,εκεί που είπες,καμία βελτίωση.. Αλλη λυση?
antonl Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Αν έχεις όρεξη, εδώ υπάρχουν διάφορες προτάσεις από μια ματιά που ριξα.
Nadia88 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Επιτελους τα κατάφερα!Κατέβασα το superantispyware,γιατί απ'οτι εψαξα,επροκειτο για καποιο trojan,το βρηκε και το καθαρισε. Σ'ευχαριστω πάρα πολυ παντως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.