kirmis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Παιδια ψάχνω για πρόγραμμα Folder Synchronization. Συγκεκριμένα για συγχρονισμό κάποιων folders απ το laptop μου σε εξωτερικό δίσκο. Ποιό είναι το καλύτερο prog?
micos000 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δες αυτό το άρθρο. αναφέρει το Always Sync και το GoodSync.
kirmis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Απο προσωπική σου εμπειρία, έχεις δοκιμάσει κάποιο απ αυτά?
micos000 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Εγώ στα ΧΡ έχω το Sync Expert που δεν το ανέφερα πριν γιατί δεν ήξερα αν δουλεύει σε vista. Τώρα που τα ξαναβλέπω, πρέπει να δουλεύει, αν και το περιβάλλον του είναι πολύ απλό και win98 like. Το έβαζα να συγχρονίζει τις εγκαταστάσεις από το test4u edu σε μια σχολή υπολογιστών για να μην κατεβάζουν 20 φορές τα ίδια πράγματα. Δούλεψε όπως θα έπρεπε να δουλέψει και δεν προχώρησα να δω και τα άλλα δύο.
varemarious Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 ΠΑιδιά λύστε μου την απορία ... τι καταφέρνουμε με το να κάνουμε συγχρονισμό δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ .. αν είναι κάτι καλό τότε να το εφαρμόσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
atvelos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 ΠΑιδιά λύστε μου την απορία ... τι καταφέρνουμε με το να κάνουμε συγχρονισμό δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ .. αν είναι κάτι καλό τότε να το εφαρμόσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων σε εμενα χρησιμευει οτι βρισκει τι διαφορετικο υπαρχει αναμεσα στα δυο αρχεια και κανει αντιγραφη μονο τα καινουρια.
varemarious Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 ψιλοκατάλαβα τι θες να πείς αλλά ας μου το κάνει κάποιος πιο λιανά για να είμαστε σίγουροι
kirmis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 τελικά δοκιμάζω το SyncToy 2... (υποτάσσομαι στην microsoft)! Δείχνει πολύ απλό στην χρήση και φαίνεται να είναι και αξιόπιστο! Για να δούμε....
micos000 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 ΠΑιδιά λύστε μου την απορία ... τι καταφέρνουμε με το να κάνουμε συγχρονισμό δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ .. αν είναι κάτι καλό τότε να το εφαρμόσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ψιλοκατάλαβα τι θες να πείς αλλά ας μου το κάνει κάποιος πιο λιανά για να είμαστε σίγουροι Θα σου το δώσω με ένα παράδειγμα για να καταλάβεις. Πες ότι έχεις 2 ή και περισσότερα pc σε ένα τοπικό δίκτυο στο σπίτι ή σε net cafe. Κάποια στιγμή λοιπόν αποφασίζεις να ασχοληθείς με το lineage ii. Παίζεις λοιπόν με 2 χαρακτήρες από 2 εγκαταστάσεις ή από 2 pc (ή και παραπάνω). Το αφήνεις για λίγο καιρό και όταν ξαναμπαίνεις έχει 500ΜΒ σε αναβαθμίσεις. Τι κάνεις; 1. Κατεβάζεις τις αναβαθμίσεις σε όλα τα pc (φαντάσου το σε net cafe με 100 pc) 2. Κατεβάζεις σε έναν και αντιγράφεις από το δίκτυο σε όλα τα υπόλοιπα και τα 8GB του παιχνιδιού 3. Κάνεις συγχρονισμό και αντιγράφονται μόνο τα νεότερα και τα αλλαγμένα αρχεία που είναι (στο παράδειγμα) 500ΜΒ. Τι διαλέγεις; Άλλη περίπτωση είναι να έχεις έναν σταθερό και έναν λάπτοπ και να χρησιμοποιείς/δημιουργείς/αλλάζεις διάφορα έγγραφα και θέλεις να δουλεύεις και στους 2 υπολογιστές και να τα έχεις όλα ενημερωμένα. Οπότε ή θα συγχρονίσεις και τους 2 υπολογιστές ή θα ψάχνεις να δεις πιο αρχείο είναι νεότερο για να το αντιγράψεις από τον ένα στον άλλον. Ή ακόμα αν έχεις mp3 player και θέλεις να έχεις μέσα μόνο ότι τραγούδια μαζεύεις σε έναν φάκελο και τα παλιότερα να σβήνονται.
nurse Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δες αυτό το άρθρο. αναφέρει το Always Sync και το GoodSync. Δυστυχώς το alwaysync μετά από λίγες χρήσεις σου λέει ότι “ανίχνευσε” ότι δεν το χρησιμοποιείς για προσωπική χρήση, (προσωπικά συγχρονίζω με 1ακόμη υπολογιστή και ένα εξωτερικό δίσκο), και σταματάει να δουλεύει μέχρι να το αγοράσεις. Κρίμα και είναι βολικό προγραμματάκι.... Το Sync Expert δουλεύει πάντως σε vista 64 bit...
varemarious Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Θα σου το δώσω με ένα παράδειγμα για να καταλάβεις. Πες ότι έχεις 2 ή και περισσότερα pc σε ένα τοπικό δίκτυο στο σπίτι ή σε net cafe. Κάποια στιγμή λοιπόν αποφασίζεις να ασχοληθείς με το lineage ii. Παίζεις λοιπόν με 2 χαρακτήρες από 2 εγκαταστάσεις ή από 2 pc (ή και παραπάνω). Το αφήνεις για λίγο καιρό και όταν ξαναμπαίνεις έχει 500ΜΒ σε αναβαθμίσεις. Τι κάνεις; 1. Κατεβάζεις τις αναβαθμίσεις σε όλα τα pc (φαντάσου το σε net cafe με 100 pc) 2. Κατεβάζεις σε έναν και αντιγράφεις από το δίκτυο σε όλα τα υπόλοιπα και τα 8GB του παιχνιδιού 3. Κάνεις συγχρονισμό και αντιγράφονται μόνο τα νεότερα και τα αλλαγμένα αρχεία που είναι (στο παράδειγμα) 500ΜΒ. Τι διαλέγεις; Άλλη περίπτωση είναι να έχεις έναν σταθερό και έναν λάπτοπ και να χρησιμοποιείς/δημιουργείς/αλλάζεις διάφορα έγγραφα και θέλεις να δουλεύεις και στους 2 υπολογιστές και να τα έχεις όλα ενημερωμένα. Οπότε ή θα συγχρονίσεις και τους 2 υπολογιστές ή θα ψάχνεις να δεις πιο αρχείο είναι νεότερο για να το αντιγράψεις από τον ένα στον άλλον. Ή ακόμα αν έχεις mp3 player και θέλεις να έχεις μέσα μόνο ότι τραγούδια μαζεύεις σε έναν φάκελο και τα παλιότερα να σβήνονται. ευχαριστώ .το κατάλαβα
skrts Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Παιδια ψάχνω για πρόγραμμα Folder Synchronization.Συγκεκριμένα για συγχρονισμό κάποιων folders απ το laptop μου σε εξωτερικό δίσκο. Ποιό είναι το καλύτερο prog? Το GoodSync κάνει κατά την άποψη μου πολύ καλά τη δουλειά του (και στα vista και στα xp). Και είναι αρκετά πιο γρήγορα από το Alwaysync. To Alwaysync για μεγάλο πλήθος αρχείων θεωρεί ότι δεν είναι η χρήση προσωπική και ζητά αναβάθμιση. Δηλαδή δεν παίζει ρόλο το πόσους υπολογιστές χρησιμοποιείς αλλά το πλήθος των αρχείων που θέλεις να συγχρονίσεις ή να κάνεις backup.
red7genius Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Τελικα ποιο προτεινετε?Το χρειαζομαι για backup....
dwarves Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 εγω σου προτείνω αυτο http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=725660&postcount=2 viceversa
red7genius Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 εγω σου προτείνω αυτο http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=725660&postcount=2 viceversa Ειναι κανενα απο αυτα free? ή θελουν θειο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.