bthebest Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Παιδιά γεια σας!! Έχω ένα πρόβλημα, δεν μπορώ να αντιγράψω ένα πολύ μεγάλο αρχείο(6,5GB) σε ένα USB stick(8GB)...Όπως καταλάβατε έχω Vista... Μήπως μπορείτε να μου πείτε πώς μπορώ να λύσω αυτο το πρόβλημα;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Παιδιά γεια σας!! Έχω ένα πρόβλημα, δεν μπορώ να αντιγράψω ένα πολύ μεγάλο αρχείο(6,5GB) σε ένα USB stick(8GB)...Όπως καταλάβατε έχω Vista... Μήπως μπορείτε να μου πείτε πώς μπορώ να λύσω αυτο το πρόβλημα; Προφανώς το σύστημα αρχείων στο USB stick είναι FAT32. Έχω την εντύπωση (χωρίς να είμαι σίγουρος) ότι τα Windows δεν σου επιτρέπουν διαμόρφωση του USB Stick σε NTFS. Αν όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε απλώς δεν θα μπορείς να αντιγράψεις κανένα αρχείο πάνω από 4 GB στο USB stick σου. Βλέπεις, το FAT32 υποστηρίζει ως ανώτατο μέγεθος αρχείου τα 4GB.
micos000 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Κάντο rar με επιλογή split στα 2,3 ή 4GB και αντέγραψέ το.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Έχω την εντύπωση (χωρίς να είμαι σίγουρος) ότι τα Windows δεν σου επιτρέπουν διαμόρφωση του USB Stick σε NTFS. δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο, από ότι ξέρω γνωστός μου έχει αλλάξει το usb stick από fat32 σε ntfs αλλά όπως και εσύ δεν είμαι σίγουρος αν το έκανε από τα windows
arxaggelos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Το πιθανότερο είναι πιστεύω αυτό που λεεί ο paredwse αλλά δεν μας είπες τι φλασάκι είναι, μήπως είναι από εκείνα τα "no-name-μ-εκαψες" που λένε Χ giga και στην πραγματικότητα έχουν...128mb. εμφανίστηκα πολλά τέτοια, κυρίως από αμφιβόλου ποιότητας κινέζικα eshop ή από πλανόδιους.
antonl Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 How To Format a USB Flash Drive with the NTFS File System
bthebest Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Είναι Turbo-x αλλά νομίζω πως αυτές οι πληροφρές είναι αρκετέσ ευχαριστω!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.