basilis5 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 ισως σκασει μυτη μεσα στο φεβρουαριο που θα βγει και το νεο ασερακι με 10ρα οθονη
ksp Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Ακολούθησα τον οδηγό αλλά τελικά ενώ γίνεται η εγκατάσταση στην πρώτη επανεκίνηση μου βγάζει βγάζει ότι λείπει ή έχει καταστραφεί το <Windows root>\system32\hal.dll και ζητά να το επανεγκαταστήσω. Καμιά ιδέα; Η ανωτέρω εγκατάσταση γίνεται με Win XP Home SP2 από τον Fujitsu που έχω. Έχω αγορασμένα κανονικά Win XP Home αλλά αυτά εμφανίζουν πρόβλημα από την αρχή βγάζοντας μπλε οθόνη. Καμιά βοήθεια - συμβουλή; Ευχαριστώ
john_who Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Ακολούθησα τον οδηγό αλλά τελικά ενώ γίνεται η εγκατάσταση στην πρώτη επανεκίνηση μου βγάζει βγάζει ότι λείπει ή έχει καταστραφεί το <Windows root>\system32\hal.dll και ζητά να το επανεγκαταστήσω. Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ 1) Θα ρυθμίσεις από το bios και όχι από το F12 το USB να ξεκινάει πρώτο. 2) Θα ξεκινήσεις από την πρώτη επιλογή 3) Θα συνεχίσεις μετά την επανεκίνηση στην δεύτερη 4) Θα συνεχίσεις να έχεις μέσα το στικάκι (να μουλιάζει) μέχρι να ανοίξουν τα windows. 5) Μεγειά σου τα windows και χαιρετίσματα στις Σέρρες (στείλε κανέναν ακανέ, χε χε)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.