Προς το περιεχόμενο

Μετατροπή σε AVI και ελληνικοί υπότιτλοι

zourman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάγκες γεια σας και χαρά σας.

Μπορεί κανείς να βοηθήσει κάποιον χολοσκασμένο; Ψάχνω να βρω ένα πρόγραμμα που θα μετατρέψει σε avi μια σειρά sci fi original :cry: που έχω, έτσι ώστε να της περάσω ελληνικούς υπότιτλους. Υπάρχει κάτι τέτοιο και ειδικά free;

Ακόμα, αν ξέρει κανείς, σε κάποιο avi (το οποίο μαζί με το αντίστοιχο srt πέρασα σε δισκάκι) παίζει ρόλο που το έγραψα ως data (με nero); Το ρωτώ γιατί το dvd player υποστηρίζει divx. Τι κάνω λάθος και δεν εμφανίζονται οι υπότιτλοι; :confused: :mad:

Ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας

Δημοσ.

Για την μετατροπή σε avi, μπορείς να το κάνεις με το convertxtodvd, το winavi, ή με τα free MeGui( έχει guide) ή avi.net . Για τα τελευταία, πρέπει να κάνεις πρώτα rip τα δισκάκια στον σκληρό και να τα έχεις χωρισμένα σε τίτλους με το dvdshrink σε reauthor mode ή με το ConverXtoDVD.

Για την αναπαραγωγή των υποτίτλων μπορεί να φταίνε 3 πράγματα.

1ον να μην υποστηρίζει srt αρχεία το player.

2ον να μην είναι ακριβώς το ίδιο όνομα το srt με το avi.

3ον να πρέπει να πατήσεις το πλήκτρο subtitles στο τηλεκοντρόλ για να τους εμφανίσει.

Δημοσ.
Για την μετατροπή σε avi, μπορείς να το κάνεις με το convertxtodvd, το winavi, ή με τα free MeGui( έχει guide) ή avi.net . Για τα τελευταία, πρέπει να κάνεις πρώτα rip τα δισκάκια στον σκληρό και να τα έχεις χωρισμένα σε τίτλους με το dvdshrink σε reauthor mode ή με το ConverXtoDVD.

Για την αναπαραγωγή των υποτίτλων μπορεί να φταίνε 3 πράγματα.

1ον να μην υποστηρίζει srt αρχεία το player.

2ον να μην είναι ακριβώς το ίδιο όνομα το srt με το avi.

3ον να πρέπει να πατήσεις το πλήκτρο subtitles στο τηλεκοντρόλ για να τους εμφανίσει.

Φίλε μου καλησπέρα.:-)

Είναι αλήθεια ότι δεν γνώριζα ότι μπορούσα να χρησιμοποιήσω το ConverXtoDVD. Θα το προσπαθήσω. Όσο γι' αυτά που μου έγραψες, για το 1ο είμαι 90% σίγουρος ότι υποστηρίζεται η αναπαραγωγή, και για το 2ο είμαι 1.000% σίγουρος. Το τελείως παλαβό είναι το 3ο:confused:. Όταν ανοίγω το μενού δεν γράφει τίποτα:cry:. Αυτός είναι και ο λόγος που αναρωτιέμαι για το αν φταίει η εγγραφή στο nero ως data dvd.

Σ΄ευχαριστώ πολύ για τον κόπο που έκανες για να μου απαντήσεις!:-):-):-)

Δημοσ.

Πολύ το αμφιβάλω να φταίει η εγγραφή σε data dvd, γιατί αυτός είναι ο σωστός τρόπος εγγραφής για τέτοιου τύπου αρχεία.

Δεν κατάλαβα όμως αυτό που λες ότι ανοίγεις το μενού και δεν έχει τίποτα. Έχει μενού το δισκάκι ή εννοείς το ότι πατάς το πλήκτρο για μενού στο τηλεκοντρόλ και δεν κάνει τίποτα (που είναι πολύ φυσικό αυτό).

Δοκίμασε να πατήσεις το πλήκτο subtitles ή αν το έχει με ένα σχήμα σαν οθόνη με τελίτσες στο κάτω μέρος να δεις αν σου βγάλει υπότιτλους.

Σε κάποια players που είδα, όταν επιλέγεις το avi, σου βγάζει ένα πινακάκι για να επιλέξεις αν θέλεις και τους υπότιτλους.

Ακόμα, το ότι αναφέρει DivX για αναπαραγωγή δεν σημαίνει ότι παίζει avi με εξωτερικούς υπότιτλους. Εκεί αναφερόμουν με το (1).

Ίσως να παίζει μόνο XSUBS που δημιουργούνται με το AviAddXSubs. Δες ΑΥΤΟ το post.

Δοκίμασε να κάνεις ένα αρχείο με xsubs υπότιτλους και βάλτο σε ένα δισκάκι να δεις αν το παίξει έτσι. Η διαδικασία είναι σχετικά απλή και δεν κρατάει πάνω από 2-3 λεπτά.

Δημοσ.

Ο τίτλος του θέματος άλλαξε από τον αρχικό «Απορία (Χα χα χα! Προτότυπο)» στον τρέχοντα. Να χρησιμοποιείτε πάντα τίτλους σαφείς και αντιπροσωπευτικούς του προβλήματος ή της ερώτησής σας. Βελτιώνεται η λειτουργία της Αναζήτησης και βοηθάτε τα υπόλοιπα μέλη, όπως και εσάς τον(-ην) ίδιο(-α), καθώς είναι πιο πιθανό να ασχοληθούν με το θέμα μέλη που μπορούν να δώσουν απάντηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...