jellis99 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 θέλω ένα σύστημα ασφαλείας με 8 κάμερες και να το παρακολουθώ απο το σπίτι μου μέσα απο το ίντερνετ, επίσης να γίνετε και εγγραφή 24ωρη θα ήταν άκρως πολύτιμο να μου πεί κάποιος τί χρειάζομαι... τί με συμφέρει απο άποψη οικονομική και ποιοτική... ευχαριστώ
kfyros Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Για να βάλεις εξωτερικές κάμερες, χρειάζεσαι άδεια από την αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων. Αυτό απαιτεί μια διαδικασία , και μάλλον χρειάζεται και τεχνικό (σχεδιάγραμμα χώρου, κατόψεις κλπ.). Επίσης απαγορεύεται να παρακολουθείς κοινόχρηστους χώρους πολυκατοικίας, δημόσιους χώρους (δρόμο ,πεζοδρόμιο κλπ.) ή ιδιωτικούς χώρους τρίτων (διπλανά οικόπεδα και σπίτια κλπ.) Αν κάποιος το δει και το καταγγείλει , θα έχεις μεγάλο πρόβλημα. Μόνο σε τράπεζες και σε "VIP's" δίνονται άδειες να στήνουν κάμερες που να κοιτάνε σε δημόσιους χώρους. Λύσεις υπάρχουν πολλές (κάποιος φίλος παλιότερα είχε δώσει και ένα site σχετικό). Θα ξεπεράσεις το χιλιάρικο μαζί με εγκατάσταση σίγουρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.