Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για το QuickSilver

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πώς μπορώ να ρυθμίσω τον quicksilver να βλέπει και τα αρχεία που έχω στο φάκελο movies;

-----Προστέθηκε 11/11/2008 στις 06 : 34 : 36-----

Τι έγινε ρε παιδιά; Δεν ξέρει κανείς; Κι εγώ που νόμιζα ότι θα είναι κάποια προφανής απορία που για κάποιο μυστήριο λόγο δεν μπορώ να λύσω...

Δημοσ.
Πώς μπορώ να ρυθμίσω τον quicksilver να βλέπει και τα αρχεία που έχω στο φάκελο movies;

Δεν έχει πουθενά στα settings να κάνεις add συγκεκριμένα folders?

Εμείς στην πρωτεύουσα πάντως, χρησιμοποιούμε Launchbar.

Δημοσ.

Μπα, για κάποιο λόγο δεν έχω καταλάβει να υπάρχει τέτοιο θέμα με άλλους, άρα κάτι τρέχει. Τέλος πάντων, θα το ψάξω κι άλλο.

edit: punky, εσείς οι πρωτευουσιάνοι όλο προγράμματα επί πληρωμή έχετε :P και τα αγοράζετε με τα λεφτά από τους φόρους ΜΑΣ!

Το έχω κάνει αυτό με το add folder αλλά δεν προσθέτει και τους υποκαταλόγους, ακόμα κι όταν ενεργοποιώ την αντίστοιχη επιλογή. Δεν ξέρω γιατί.

edit2: αυτή τη φορά έπιασε για κάποιο λόγο. Έκανα ακριβώς ότι και την προηγούμενη φορά και όμως τώρα δούλεψε. Είχα flashback από windows. Ίδια πράγματα, σε ίδιες συνθήκες, άλλα αποτελέσματα. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες.

Δημοσ.

Πάντως θα σου πρότεινα να βγάλεις το Quicksilver, και να δοκιμάσεις το Launchbar.

Είναι μεν commercial το δεύτερο, αλλά είναι πιο bug free και τρώει λιγότερα resources.

Δημοσ.
Πάντως θα σου πρότεινα να βγάλεις το Quicksilver, και να δοκιμάσεις το Launchbar.

Είναι μεν commercial το δεύτερο, αλλά είναι πιο bug free και τρώει λιγότερα resources.

δεν καταλαβαίνω γιατί βρίσκεις buggy τον quicksilver. Δεν έχω πρόβλημα να τα σκάσω αλλα στη σκέψη οτι θα ξεβολευτώ απο τον quicksilver με τρομάζει;ρ

φιλικα.

Δημοσ.

Εγώ, δεδομένου πως τελικά χρησιμοποιούσα το QuickSilver μόνο για την εκκίνηση εφαρμογών και όχι για τις χιλιάδες άλλες χρήσεις του, σταμάτησα να το χρησιμοποιώ.

Από τότε που έβαλα το Leopard, αντικατέστησα το Quicksilver με το Spotlight: πατάς το hot-key που του έχεις ορίσει, γράφεις τα πρώτα 2-3 γράμματα της εφαρμογής που θέλεις, πατάς enter και έτοιμος!

Ούτε εγκατάσταση επιπλέον προγράμματος, ούτε bugs, ούτε τίποτα. :)

Δημοσ.

Το μόνο bug πουχω συναντήσει είναι ότι αν έχεις αρκετές μέρες να κάνεις restart φρικάρει και κλείνει. Αλλά το έχω πάθει όταν δεν το έχω κλείσει για >10 μέρες, οπότε απλά το ξανατρέχω και όλα εντάξει.

Δημοσ.
Ρε παιδια, εχει bugs το quicksilver???

Ε, όλες οι εφαρμογές έχουν bugs

Το θέμα είναι ότι με το Quicksilver, είχα συχνά κάποια σκαλώματα. Και μου έτρωγε αρκετά resources. Διαβάζοντας από δω κι από κει, είδα ότι δεν ήμουν ο μόνος.

Πεπεισμένος ότι δεν είμαι τρελός, δοκίμασα το Launchbar, και είδα ότι είχα καλύτερα αποτελέσματα. Δεν είναι η μέρα με τη νύχτα. Είναι λίγο καλύτερο σε αξιοπιστία και λίγο οικονομικότερο σε resources.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...