dp@pa Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 http://gamingconfidential.blogspot.com/2008/11/ms-rep-fall-update-will-be-big-trouble.html Rumor: MS Rep - Fall update will be big trouble >> From gamingconfidential.blogspot.com: A trusted source working as a customer service rep for Microsoft has revealed that there will be some bad drama when the Xbox 360's Fall update hits on November 19th. He says the update could bring the dreaded "three red lights of death" issue roaring back to life. The rep said that there has always been an influx of calls from owners of bricked Xbox 360s after every major Xbox 360 software update. Most of the complaints come from owners of launch consoles. "The slick move by Microsoft here is that it's releasing the update on the 19th, just a couple of days after the extended warranty period for launch Xbox 360s end. The owners of these units are headed for some pretty tense times in the weeks to come,"" he said.
sodeli Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Γιορτές πλησιάζουν, άρχισαν τα ban, να γίνει και αυτό τώρα και θα κάνει τρελλές πωλήσεις η m$
timekeeper Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Πολύ μάπας ο αμερικάνος... Πες του ότι ανέστησα το πιο προβληματικό 360 που έχει πέσει στα χέρια μου, έχω βάλει το νέο update την ημέρα που διέρευσε, το έχω λιώσει στο παίξιμο (τελειώσαμε το Gears Of War 2 σε 2 απογεύματα με ένα φίλο μου σε co-op) και αυτό εκεί... Σκύλος. Και μιλάμε για την πρώτη version της κονσόλας... (Hitachi 47).
Sephir Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Περίεργη φήμη αυτή, αφού το RROD δεν έχει να κάνει με τα updates της κονσόλας. Εκτός και αν εννοεί ότι το νέο dashboard είναι πιο "βαρύ" από το προηγούμενο με αποτέλεσμα να λειτουργεί το Xbox σε πιο έντονους ρυθμούς που με τη σειρά τους θα προκαλέσουν RROD. Αλλά και πάλι μου φαίνεται ακραίο να συμβαίνει κάτι τέτοιο...
klainmaingr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Αν ισχύει αυτό.. εδώ έρχεται το install να αντισταθμίσει τα πράγματα
snik Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 δεν νομιζω να ισχυει,το εχω βαλει απο οταν διερευσε αλλα ακομα δεν μου εχει δειξει καποιο προβλημα.Η κονσολα ειναι απο τις παλιες hitachi
Narayan Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Βασικά αυτό που λέει για κονσόλες με RROD μετά από κάθε update μου θυμίζει τις φάρσες των PS3 fanboys στη Microsoft... πολύ ύποπτη η πηγή της είδησης και αυτό που λέει για την εγγύηση δεν νομίζω να το έλεγε άνθρωπος με προοπτική να δουλέψει στην M$ στο μέλλον...
Socratis_g Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Ουτε εμένα μου έχει βγάλει τίποτα. και έχει περάσει ενα 30 ωρο παιχνιδιού.
darksoho33 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 παιδες χωρις να αποτελει κανονας ισως να ειναι και συγκυρια. 2 φιλαρακια μαζι και εγω αγορασαμε ολοι ιδιες κονσολες περυσι τα χριστουγεννα. εγω δεν εχω μπει καθολου Live οι αλλοι 2 ειχαν μπει για κανα μηνα. οι κονσολες και των 2 εβγαλαν προβλημα και τα γυρισαν στην Ms.
Woof Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Τι να πω ρε παιδιά...πραγματικά αν υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει κάτι τέτοιο πάει χαθήκαμε!
klainmaingr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Μία και μοναδική βάση που μπορώ να δώσω είναι οτι το ΝΧΕ έχει πολύ πιο φορτωμένο γραφικό περιβάλλον σε σχέση με τα blades... Έτσι δεν θα είναι ποτέ idle η gpu... Αλλα να χαμε να λέγαμε
Panos1987 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 sorry gia ta greek-english alla moy kanei nera to lapitop!kai mia erotisi poy thelo ti katanoisi sas!exo to update kai skeftomai na to kano!na perimeno tis 19?i eggiisi sinexizei kanonika e?i konsola einai xoris kapio mod!tha ithela kai kati asxeto(sxetika )!!!kapoio topic gia ton sklhro ton wd pou ginetai gia xbox!giatin einai pola ta lefta!sorry ksana gia to greek-english ua to diorthoso amesa!
klainmaingr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Μην το βάλεις.. περίμενε.. 5 ρημαδομέρες είναι. τι σας έχει πιάσει όλους να το βάλετε (και μάλιστα σε unmodded κονσόλα). Όσο για τον σκληρό.. αναλύεται εκτενέστατα στις προηγούμενες σελίδες του τόπικ αυτού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.