Προς το περιεχόμενο

Πόσο μεγάλα CD υπάρχουν ?????

paulos9gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

θέλω να αντιγράψω μία κασετίνα με 5 cd(περίπου 30' το καθένα) σε ένα μόνο ώστε να τα έχω όλα μαζί.

Χρησιμοποίησα ένα cd των 700mb (και το windows media player για την αντιγραφή) αλλά χώρεσε μόνο τα δυό από τα 5 της κασετίνας μου.

Υπάρχουν cd που να είναι αρκετά πιο μεγάλα από 700mb ή θα πρέπει να κοιτάξω μόνο για dvd.

Και ποια η διαφορά ανάμεσα σε ένα dvd και και σε ένα cd εκτός από το μέγεθος τους?

Αν αντιγράψω τα cd μου σε ένα dvd δε θα μπορώ να τα ακούσω στο cd player του στερεοφωνικού μου?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Μεγαλύτερα CD δεν υπάρχουν. Η επόμενη σου λύση είναι να τα κάνεις mp3 αν υποστηρίζει mp3 το CD player σου.

Αν το cd player σου διαβάζει DVD Audio θα το παίξει αλλιώς ξέχνα το.

CD/DVD άλλη τεχνολογία, άλλες κεφαλές, άλλος τρόπος ανάγνωσης απο το μηχάνημα.

Δημοσ.

Αν το cd player σου διαβάζει DVD Audio θα το παίξει αλλιώς ξέχνα το.

Το DVD-audio ειναι εντελως διαφορετικο format και ετσι οπως το λες ο φιλος θα νομισει οτι μπορει ετσι απλα να εγγραψει το cd-audio στο dvd

Δημοσ.

Υπαρχει και η λυση να τα γραψεις σε DVD και να το παιζεις απο το οικιακο σου DVD Player. Κι αν δεν εχεις, με 20 ευρουλακια, αποκτας ενα.

Δημοσ.

πχ

Επίσης υπάρχει και το overburn (~740MB νομίζω) αλλά δεν ξέρω πόσο βοηθάει και κατά πόσο θα παίζουν τα δισκάκια στο player που θες.

Δημοσ.

Όντως παραπάνω έχουν δίκιο.

Πάντως για τη συγκεκριμένη δουλειά που θέλει να κάνει 5cd μισάωρα σε 1 CD μόνο MP3 μπορεί. Και 1 Gb να βρεί δε θα χορέσουν. 700mb = 80 λεπτά audio

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...