paulos9gr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Καλημέρα θέλω να αντιγράψω μία κασετίνα με 5 cd(περίπου 30' το καθένα) σε ένα μόνο ώστε να τα έχω όλα μαζί. Χρησιμοποίησα ένα cd των 700mb (και το windows media player για την αντιγραφή) αλλά χώρεσε μόνο τα δυό από τα 5 της κασετίνας μου. Υπάρχουν cd που να είναι αρκετά πιο μεγάλα από 700mb ή θα πρέπει να κοιτάξω μόνο για dvd. Και ποια η διαφορά ανάμεσα σε ένα dvd και και σε ένα cd εκτός από το μέγεθος τους? Αν αντιγράψω τα cd μου σε ένα dvd δε θα μπορώ να τα ακούσω στο cd player του στερεοφωνικού μου? Ευχαριστώ
SwAToNeR Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Μεγαλύτερα CD δεν υπάρχουν. Η επόμενη σου λύση είναι να τα κάνεις mp3 αν υποστηρίζει mp3 το CD player σου. Αν το cd player σου διαβάζει DVD Audio θα το παίξει αλλιώς ξέχνα το. CD/DVD άλλη τεχνολογία, άλλες κεφαλές, άλλος τρόπος ανάγνωσης απο το μηχάνημα.
disqualified Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Αν το cd player σου διαβάζει DVD Audio θα το παίξει αλλιώς ξέχνα το. Το DVD-audio ειναι εντελως διαφορετικο format και ετσι οπως το λες ο φιλος θα νομισει οτι μπορει ετσι απλα να εγγραψει το cd-audio στο dvd
xouzel Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Υπαρχει και η λυση να τα γραψεις σε DVD και να το παιζεις απο το οικιακο σου DVD Player. Κι αν δεν εχεις, με 20 ευρουλακια, αποκτας ενα.
varemarious Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 κάποια στιγμή είχαν κυκλοφορήσει και 1GB αλλά στο εξωτερικό
antonl Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 πχ Επίσης υπάρχει και το overburn (~740MB νομίζω) αλλά δεν ξέρω πόσο βοηθάει και κατά πόσο θα παίζουν τα δισκάκια στο player που θες.
SwAToNeR Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Όντως παραπάνω έχουν δίκιο. Πάντως για τη συγκεκριμένη δουλειά που θέλει να κάνει 5cd μισάωρα σε 1 CD μόνο MP3 μπορεί. Και 1 Gb να βρεί δε θα χορέσουν. 700mb = 80 λεπτά audio
caution Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Και 900άρια έβγαιναν κάποτε. Πανάκριβα αλλά το Plextor μου τα έγραφε μια χαρά (overburn μέχρι αηδίας)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.